Iphone 6 akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 8 telefon szerelő közül! Korrekt iphone 6 akkumulátor csere árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone 6 akkumulátor csere Békéscsabán?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkáim:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, alcatel kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon újratelepítés

Szolgáltatásaink:, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, törött kijelző telefon adatmentés, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés

  • Iphone 6 akkumulátor csere

    5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm Igor, mindent időben, gyorsan, tisztán és kiváló minőségben!!! Nagyon elégedett, ajánljuk őt!!!)))

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Manapság rengeteg új típus kerül piacra, ez akár havonta több készüléket is jelenthet, amit folyamatosan követünk és a lehető leggyorsabban beszerezzük a szükséges alkatrészeket, hogy Önnek már ne kelljen várni rá amikor szükségessé válik a mobiltelefon szerviz. 2021-től nem csak Pesten hanem Budán is megtalálhatóak vagyunk!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon akkumulátor csere, telefon szoftver javítás, telefon usb csatlakozó javítás, kijelző csere, samsung kijelző csere

  • Iphone 6 akkumulátor csere

    6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mindent tökéletesen csinált, mindent ellenőriztem magam előtt. Megbízhatok benne. Újra meg fogom tenni!

Géza E.
Géza E. 5623 Békéscsaba Online

Tisztelt Érdeklődő! Kiegészítő szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, vezetékes telefon javítás, iphone 6 akkumulátor csere

Munkáim:, törött kijelző telefon adatmentés, törött telefon kijelző javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, beázott iphone javítás

  • Iphone 6 akkumulátor csere

    6200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Beázott telefont vittem hozzájuk, nem lehetett sajnos megmenteni egy korábbi hazug szervíz miatt. Korrektek voltak, nem kértek bevizsgálási díjat ahogy a weboldalon fel is van tüntetve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone 6 akkumulátor csere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone 6 akkumulátor csere: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán az iphone 6 akkumulátor csere átlagára 6600 - 12500 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Békéscsabán a generátor javítás szolgáltatáshoz már 8 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 6 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GENERÁTOR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: generátor javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a generátor javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: iphone 6 akkumulátor csere?

A generátor javítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas