Iphone 8 akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt iphone 8 akkumulátor csere árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone 8 akkumulátor csere Békéscsabán?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tibor O.
Tibor O. 5600 Békéscsaba Online

Tisztelt megrendelők! Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.

Munkáim:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon kamera lencse javítás, telefon kijelző csere, kijelző javítás, telefon szoftver javítás

  • Iphone 8 akkumulátor csere

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az ezermester szépen és hatékonyan végezte el a cserét. A megérkezéssel nem volt problémája, és a gép állapotát is megbeszélték.

Üdvözlöm! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, betört telefon kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kamera lencse javítás, törött kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere

Amiket vállalok:, telefon kijelző karc javítás, telefon mikrofon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere, törött kijelző javítás

  • Iphone 8 akkumulátor csere

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Használt, hogy az ipad a javítás nem az első alkalom (törött üveg, nem sok hajlított, lyukasztott sarkok;(((( Ő javított mindent, minden problémát megoldott!!! Nagy és hatékony munka, minden 100! Mester jött a maszk és a kesztyű, hogy nem tudom, de megemlíteni! 23-30-kor elvitték javításra, és 13 órakor az iPad már nálam volt! Nagyon boldog!!! Nagyon köszönöm!!!

Ferenc D.
Ferenc D. 5623 Békéscsaba Online

Üdvözlöm a profilomon. Szervizem kizárólag ANDROID-os, gyártótól független telefonokra, okostelefonok, tabletek, és egyéb híradástechnikai eszközök, GPS-ekre specializálódott szakszerű és teljeskörű szervizelésével, foglalkozik szegeden

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

  • Iphone 8 akkumulátor csere

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Mint mindig, gyors, minőségi és rengeteg bónusz. Igor szolgáltatásait veszem igénybe.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone 8 akkumulátor csere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone 8 akkumulátor csere: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán az iphone 8 akkumulátor csere átlagára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Békéscsabán az autóülés javítás szolgáltatáshoz már 7 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Békéscsabán?

Most 5 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓÜLÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autókárpitost hívnod amennyiben erre van szükséged: autóülés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható autókárpitos az autóülés javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: iphone 8 akkumulátor csere?

Az Autóülés javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autókárpitost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas