Iphone 6s akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt iphone 6s akkumulátor csere árak — 3900-7400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone 6s akkumulátor csere Békéscsabán?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Ádám F.
Ádám F. 5671 Békéscsaba Online

Kedves érdeklődő! Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy a te készüléked is nálunk javult meg.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon kamera lencse javítás, samsung akkumulátor csere, törött kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés

  • Iphone 6s akkumulátor csere

    6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

iphone 11 rendszer visszaállítása, az ügyfél jelenlétében

A megoldások embere vagyok. iPhone, Samsung, Huawei és Xiaomi készülékek javítása, kijelzőcsere, olcsón, rövid határidővel, minőségi alkatrészekkel. Javítandó készülékedet akár futárral is beszállítjuk szervizünkbe.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

  • Iphone 6s akkumulátor csere

    6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Ki kellett cserélni a kijelzőt az iPhone 6 készülékemen. Az ár elfogadható, a képernyő minősége jó, a mikrofont és a hangszórót is megtisztította. Mindannyian ajánlják ezt az előadót.

Jenő S.
Jenő S. 5623 Békéscsaba Online
A javítások 85%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.

Amiket vállalok:, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás, beázott iphone javítás, iphone 8 akkumulátor csere

  • Iphone 6s akkumulátor csere

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és minőségi munka! Nem az első alkalom, hogy hozzá fordulunk👍🏼

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone 6s akkumulátor csere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone 6s akkumulátor csere: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán az iphone 6s akkumulátor csere átlagára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Békéscsabán az autórádió javítás szolgáltatáshoz már 9 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓRÁDIÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod ha erre van szükséged: autórádió javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: iphone 6s akkumulátor csere?

Az Autórádió javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas