Iphone se akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 telefon szerelő közül! Korrekt iphone se akkumulátor csere árak — 4600-8700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone se akkumulátor csere Békéscsabán?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, kijelző javítás, kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás

  • Iphone se akkumulátor csere

    4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Az akkumulátor és a hangszóró cseréje az iphone 6s készülékben

Attila K.
Attila K. 5600 Békéscsaba Online

A megoldások embere vagyok. Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon szoftver javítás, samsung akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere

Fő profilunk:, iphone 8 plus akkumulátor csere, vezetékes csengő szerelés, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, telefon érintőképernyő javítás

  • Iphone se akkumulátor csere

    6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Minden magas színvonalon történt! Igazi profi a munkájában. Mindenkinek ajánlom őt!

Tisztelt megrendelők! iPhone után gyártott akkumulátor csere ár: iPhone 4, 4s, 5, 5s telefon akku csere ára: 5500 Ft, - iPhone 6, 6s telefon akku csere ára: 10.000 Ft, - iPhone 7, 7 plus telefon akku csere ára: 7500 Ft

Fő profilunk:, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés

  • Iphone se akkumulátor csere

    6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Harmadszor segít a telefonokkal, ékszerészi munka, a telefon borítója a sarokban megrepedt egy esés után, kicserélte az akkumulátort és visszaragasztotta a borítót úgy, ahogy volt, anélkül, hogy a szilánkoktól pont az a sarok veszett volna el :) Mindennel elégedett, biztosan hozzá fogok menni javíttatni, barátok és barátnők is hozzá! És az anyám és a nagymamám is!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone se akkumulátor csere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone se akkumulátor csere: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán az iphone se akkumulátor csere átlagára 3600 - 6800 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KÜSZÖB JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: autó küszöb javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: iphone se akkumulátor csere?

Az Autó küszöb javítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas