Telefon akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 telefon szerelő közül! Korrekt telefon akkumulátor csere árak — 6600-12300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Áron

Áron

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon akkumulátor csere Békéscsabán?

6600 - 12300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

István vagyok. Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.

Fő profilunk:, vezetékes telefon javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 8 plus akkumulátor csere

  • Telefon akkumulátor csere

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

minden nagyszerű, ez a legjobb telefon javítási vállalkozó

Gábor F.
Gábor F. 5671 Békéscsaba Online

A megoldások embere vagyok. Munkáim:, samsung akkumulátor csere, iphone se akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás

Amiket vállalok:, samsung akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon töltő javítás, képernyő csere, telefon képernyő javítás

  • Telefon akkumulátor csere

    5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Másodszor veszem igénybe a szolgáltatásokat. Minden rendben. Mindig öröm az ő boltját használni.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Idén 12-ik éve lesz, hogy mobiltelefonok javításával , szervizelésével foglalkozunk. Kezdetben a piacon elérhető összes típusú készüléket javítottuk, de mára ahogy a piac is egyre kifinomultabb lett, mi is fokoz elkezdtünk specifikálódni. Fő területünk az Apple iPhone és a Samsung készülékek javítása volt, de a Huawei és Xiaoimi márkák elterjedésével párhuzamosan egyre gyakrabban kerestetek meg minket az előbb említett gyártók készülékeinek javításával, aminek hatására azonnal belevetettük magunkat a mélyvízbe és tanultuk meg ezekek a típusoknak is a professzionális szervizelését. Független márkaszervizként, ha nem is túl gyakran, de az említett készülékeken kívül találkozunk más gyártók telefonjaival is, amiket a megszokott szakértelemmel és precizitással „gyógyítunk meg”, akárcsak az iPhone, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonokat.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, telefon újratelepítés, iphone 5s akkumulátor csere

  • Telefon akkumulátor csere

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Remek előadó, ajánlom őt! Manapság nem könnyű becsületes embereket találni az ilyen berendezések javítására. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon akkumulátor csere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon akkumulátor csere: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a telefon akkumulátor csere átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Békéscsabán az autó távirányító javítás szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Békéscsabán?

Most 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ TÁVIRÁNYÍTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: autó távirányító javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az autó távirányító javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: telefon akkumulátor csere?

Az Autó távirányító javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas