Article Image

Mennyibe kerül a tökéletes névjegykártya?

Fedezze fel, hogy mely tényezők határozzák meg a névjegykártya árakat, és hogyan spórolhat a költségeken!
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Gyors Menü:

Az üzleti névjegykártya fontossága

Az első benyomásra nem adunk második esélyt - tartja a mondás. Éppen ezért rendkívül lényeges, hogy üzleti tevékenységünk során milyen képet adunk magunkról. Még mielőtt egy szót is váltanánk üzleti partnereinkkel, a névjegykártyánk már beszél helyettünk. De hogyan és mennyiért építhetjük személyes márkánkat, és hogyan erősíthetjük üzleti kapcsolatainkat a névjegykártyával?

Személyes márka építése

Gondoljunk csak bele, a névjegykártyánk sokszor az első, amit üzleti partnerünk a kezébe kap tőlünk. Egy apró kis kártya, ami azonban rengeteget mesél rólunk, az értékeinkről, a szakmai hozzáállásunkról, a minőség iránti elkötelezettségünkről. Egy jól megtervezett névjegykártya képes megragadni a figyelmet, meggyőző hatást gyakorolni, és emlékezetes lenni.

Egy alap, egyszerű designnal és anyaggal készült névjegykártya már akár 5.000 Ft-ért is hozzáférhető. Gondoljunk csak a Budapesten székhellyel rendelkező Magyar Graphics.-ra, ahol 4.500 Ft-ért 100 db egyszerű, de igényes névjegykártyát kaphatunk.

Az üzleti kapcsolatok erősítése

Nemcsak a személyes márka építésében játszik kulcsszerepet a névjegykártya, hanem az üzleti kapcsolatok erősítésében is. Egy személyre szabott, egyedi designú névjegykártya nem csak arról tanúskodik, hogy komolyan vesszük a munkánkat, hanem arról is, hogy tiszteljük üzleti partnerünket.

Ahol a minőségi anyagok és egyedi design találkoznak, ott a névjegykártya ára magasabb, de ez egy beruházás, ami hosszú távon megtérül. A Hungarian Business Printers például már 8.000 Ft-ért kínál olyan névjegykártyát, ami a prémium minőségű papírra nyomtatott, egyedi grafikai elemekkel ellátott designjával hozzájárul üzleti kapcsolatok erősítéséhez.

Bízza meg szabadúszókat a névjegykártyák tervezésével! 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a szakember keresésben!

 Kapcsolatfelvétel

A névjegykártyák fajtái és áraik

Az üzleti világban az emberek gyakran értékelik a kreativitást és az egyediséget. Ez a névjegykártyák tervezésére is igaz. Lássuk, milyen típusú névjegykártyák léteznek, és milyen költséggel kell számolnunk mindegyik esetében!

Alap névjegykártyák

Az alap névjegykártyák általában egyszerűbb anyagokból készülnek, és kevésbé bonyolult a designjuk. Ennek ellenére ezek a kártyák is lehetnek stílusosak és professzionálisak, ha a tervezés során odafigyelünk a részletekre. Egy alap névjegykártya ára 5.000 Ft-tól kezdődik, attól függően, hogy mekkora mennyiséget rendelünk. Például a PrintBudapest már 5.000 Ft-ért 100 db egyszerű, de elegáns névjegykártyát kínál.

Prémium névjegykártyák

A prémium névjegykártyák különleges anyagokból készülnek, és gyakran egyedi design elemeket is tartalmaznak. Ezek a kártyák a magas minőségükkel és egyedi megjelenésükkel képesek lenyűgözni az embereket. Az áruk azonban ennek megfelelően magasabb: a prémium névjegykártyák ára 15.000 Ft-tól kezdődik, és elérheti akár a 50.000 Ft-ot is, ha például a Danube Designs prémium szolgáltatásait vesszük igénybe.

Testreszabott névjegykártyák

A testreszabott névjegykártyák lehetővé teszik számunkra, hogy teljes mértékben a saját ízlésünkre szabhassuk a designt. Az ilyen típusú névjegykártyák ára rendkívül változó, hiszen számos tényezőtől függ, például a tervezési időtől, a használt anyagoktól és a nyomdai költségektől. Az árak a 18.000 Ft-tól indulnak és elérhetik a 100.000 Ft-ot is, ha a VistaPrint testreszabott névjegykártya szolgáltatásait választjuk. A testreszabott névjegykártya nem csak a professzionalizmust tükrözi, de egyben azt is megmutatja, hogy készek vagyunk befektetni a saját márkánkba.

Különböző Névjegykártyák és Áraik

Névjegykártya Típusa

Méret (mm)

Ár (Ft)

Alap egyoldalas névjegykártya

85 x 55

5.500 / 100 db

Alap kétoldalas névjegykártya

85 x 55

7.000 / 100 db

Prémium egyoldalas névjegykártya

85 x 55

15.000 / 100 db

Prémium kétoldalas névjegykártya

85 x 55

25.000 / 100 db

Egyedi egyoldalas névjegykártya

85 x 55

30.000 / 100 db

Egyedi kétoldalas névjegykártya

85 x 55

35.000 / 100 db

A fenti táblázat jól tükrözi a különböző típusú és méretű névjegykártyák árait, beleértve az alap, prémium és egyedi névjegykártyákat. Megjegyzendő, hogy az árak változhatnak a nyomda és a rendelési mennyiség függvényében.

Az árakat befolyásoló tényezők

A névjegykártyák ára számos tényezőtől függhet. Lássuk, milyen faktorok befolyásolhatják a végső költséget, és milyen döntésekkel spórolhatunk a névjegykártyákra fordított költségen!

A nyomtatás minősége

Az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolja a névjegykártyák árát, a nyomtatás minősége. Egy magas minőségű nyomtatás drágább, de élesebb és élénkebb képet ad. Ha a minőségre helyezzük a hangsúlyt, a nyomtatás lehet, hogy a költségeink jelentős részét teszi ki.

A névjegykártya anyaga

A névjegykártyák anyaga is jelentősen befolyásolja az árat. A prémium minőségű anyagok, mint például a művészpapír, vagy a speciális bevonatú karton drágábbak, de egyedibb és igényesebb megjelenést kölcsönöznek a kártyánknak. Ha a költségeket szeretnénk csökkenteni, érdemes lehet alapabb anyagokat választani, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a névjegykártya a márka minőségét is tükrözi.

A névjegykártya tervezésének bonyolultsága

A design bonyolultsága is befolyásolja a névjegykártyák árát. Egy egyszerűbb design olcsóbb, míg egy bonyolultabb, több színt és grafikai elemet tartalmazó tervezés többe kerül. Ha szakértővel terveztetjük a kártyánkat, akkor a tervezési díjat is be kell kalkulálni a költségekbe.

Rendelési mennyiség

Végül, de nem utolsósorban a rendelési mennyiség is befolyásolja a névjegykártyák árát. Nagyobb mennyiség esetén a nyomda gyakran kedvezményt ad, így darabonként olcsóbban jönnek ki a kártyák. Ha viszont csak néhány tucat névjegykártyára van szükségünk, akkor a darabárat növelheti a kisebb rendelési mennyiség.

Tervezze meg saját névjegykártyáját szabadúszók segítségével! 

Vegye fel a kapcsolatot velük, és segítenek a tervezési folyamatban, hogy a végeredmény tükrözze az Ön üzleti identitását.

  Névjegykártya tervezés érdekel

Hogyan spórolhat névjegykártyákon?

A névjegykártyák vásárlása nem mindig olcsó, különösen, ha minőségi terméket szeretnénk. Azonban van néhány stratégia, amely segíthet spórolni ezeken a költségeken. Íme néhány tipp, hogy hogyan lehet olcsóbban hozzájutni a névjegykártyákhoz.

Közös rendelés

Ha több emberrel vagyunk, akiknek névjegykártyára van szüksége, érdemes lehet közösen rendelni. Egy nagyobb mennyiségű rendelés esetén a nyomdák gyakran adnak mennyiségi kedvezményt, így darabonként kevesebbe kerülhet a névjegykártya.

Online rendelés

Számos online nyomda kínál kedvező árakat és gyakran adnak további kedvezményeket is az online vásárlóknak. Az online rendelés további előnye, hogy az otthonunk kényelméből intézhetjük a vásárlást, és gyakran szélesebb a választék, mint a hagyományos nyomdákban.

Online Névjegykártya Készítési Szolgáltatások és Áraik

Szolgáltatás

Névjegykártya Típusa

Ár (Ft)

Szolgáltatás A

Alap egyoldalas névjegykártya

9.000 / 100 db

Szolgáltatás A

Prémium kétoldalas névjegykártya

24.000 / 100 db

Szolgáltatás B

Alap egyoldalas névjegykártya

11.000 / 100 db

Szolgáltatás B

Prémium kétoldalas névjegykártya

26.000 / 100 db

Szolgáltatás C

Egyedi egyoldalas névjegykártya

30.000 / 100 db

Szolgáltatás C

Egyedi kétoldalas névjegykártya

38.000 / 100 db

Az online névjegykártya készítési több szolgáltatást is kínálhat különböző árkategóriákban. Fontos megjegyezni, hogy ezek az árak függnek a névjegykártya típusától és a szolgáltatás szintjétől. is Mindig érdemes összehasonlítani az árakat és figyelembe venni a szolgáltatás minőségét is.

Egyszerű design választása

A design bonyolultsága növelheti a névjegykártyák költségeit. Ha nincs szükségünk bonyolult, több színű vagy grafikai elemeket tartalmazó design-ra, akkor érdemes lehet egy egyszerűbb, letisztultabb design mellett dönteni. Ez nem csak a költségeket csökkentheti, de a modern és minimalista designok jelenleg nagyon népszerűek, így nem kell attól tartanunk, hogy névjegykártyánk elavultnak tűnne.

Hol rendelhet olcsóbban névjegykártyát?

Az árak jelentősen eltérhetnek a különböző szolgáltatók között. Szerencsére van néhány hely, ahol olcsóbban rendelhetünk névjegykártyát, anélkül, hogy le kellene mondanunk a minőségről. Lássuk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre!

Online nyomdák

Az online nyomdák gyakran kínálnak kedvezőbb árakat, mint a hagyományos, helyi nyomdák. Ráadásul számos online nyomda kínál további kedvezményeket vagy akciókat, amelyekkel tovább csökkenthetjük a költségeket. Néhány népszerű online nyomda, ahol olcsón rendelhetünk névjegykártyát, a Vistaprint, a Moo és az Overnight Prints.

Önnyomtató szolgáltatások

Néhány helyen lehetőség van arra, hogy saját magunk nyomtassuk ki a névjegykártyákat. Ez általában olcsóbb, mint ha egy nyomdában rendelnénk, de a minőség és a professzionális megjelenés érdekében érdemes lehet beruházni egy jó minőségű nyomtatóba és minőségi papírba.

Csoportos vásárlás

Bizonyos esetekben lehetőség van arra, hogy csoportosan rendeljünk névjegykártyát, amivel jelentős kedvezményeket kaphatunk. Ilyen lehet például, ha egy vállalatnál több munkatárs is rendel névjegykártyát, vagy ha több kisvállalkozó összefog és közösen rendel. Ez a megoldás nem csak pénzt, de időt is spórolhat, hiszen a rendelést és a szállítást is egyszerre intézhetjük.

Promóciós ajánlatok

Néhány nyomda időről időre promóciós ajánlatokat kínál, amelyek során jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk névjegykártyát. Érdemes tehát rendszeresen ellenőrizni a különböző nyomdák weboldalait, hogy értesüljünk az aktuális ajánlatokról.

Spóroljon a névjegykártyák költségein! 

Találjon olcsó megoldást a névjegykártya készítésre szabadúszók segítségével. 

  Ajánlatot kérek

Összefoglalás: mire számíthat a névjegykártya árak tekintetében?

Összefoglalva, a névjegykártyák ára számos tényezőtől függ, beleértve a nyomtatás minőségét, az anyagot, a tervezés bonyolultságát és a rendelési mennyiséget. Bár a névjegykártyák vásárlása jelentős költséggel járhat, számos módon spórolhatunk, például közös rendeléssel, online vásárlással, egyszerű design választásával, vagy a kedvezőbb áru szolgáltatók igénybevételével.

A névjegykártya befektetés a személyes és üzleti márkaépítésben, ezért fontos, hogy a költségek mellett a minőségre és a professzionális megjelenésre is figyeljünk. Mindig érdemes körültekintően választani, és mérlegelni a különböző lehetőségeket, hogy a legjobb döntést hozhassuk meg.

A névjegykártyák rendelésekor tehát érdemes szem előtt tartani, hogy a legolcsóbb nem mindig a legjobb, és hogy a minőség hosszú távon mindig megtérül. Az árak összehasonlításával, a szolgáltatók közötti választással és a megfelelő design és anyag kiválasztásával azonban jelentős megtakarításokat érhetünk el, miközben továbbra is fenntartjuk a névjegykártyánk professzionális megjelenését és minőségét

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi befolyásolja a névjegykártya árat?

A névjegykártya ára számos tényezőtől függ, beleértve a nyomtatás minőségét, az anyagot, a tervezés bonyolultságát és a rendelési mennyiséget. A speciális funkciók, mint a prémium anyagok vagy a bonyolultabb design, növelhetik a költségeket.

Hol találhatók a legjobb árak a névjegykártyákra?

Az online nyomdák gyakran kínálnak versenyképes árakat, és számos platformon, például a Qjob.hu-n is találhatók kedvező ajánlatok. Az árak összehasonlítása és a promóciós ajánlatok kihasználása segíthet a legjobb ár megtalálásában.

Hogyan spórolhatok a névjegykártyák költségein?

Költségcsökkentő stratégiák közé tartozik a közös rendelés, az online rendelés és az egyszerűbb design választása. Továbbá a nagyobb mennyiségű rendelés esetén is gyakran kaphatók kedvezmények.

Mennyibe kerül a névjegykártya nyomtatás a Qjob.hu-n?

A Qjob.hu weboldalon a névjegykártyák ára több tényezőtől függ, beleértve a kiválasztott design-t, a névjegykártya méretét és anyagát, valamint a rendelt mennyiséget. A legfrissebb árakért és a promóciós ajánlatokért érdemes ellátogatni a Qjob.hu weboldalára.

Barbara, cikk szerzője
Tapasztalt szövegíró
Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a tuskó kiszedése ár című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést