Fék felújítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 127 autószerelő közül! Korrekt fék felújítás árak: 4800-9000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

19 autószerelő most online

Mennyibe kerül a fék felújítás Budapesten?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2022. június 1-től

A legjobb autószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Fékszerviz, fékcsere · Profi autódiagnosztika · Kuplung szerviz · Kapcsolat

 • Fék felújítás

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Azt kaptam amiért mentem! Felkészült, hozzáértő csapat! Csak ajánlani tudom...!

Tobias Vincze
5 months ago

Autószerviz, Hozom-Viszem szolgáltatás, akár azonnali munkakezdéssel is. A munka...

 • Fék felújítás

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon pozitív csalodás a sok pénzhajhász szerviz után! Profi munkát végeznek és értenek is hozzá és az árakkal sincsenek elszállva! Én biztos, hogy csak hozzájuk fogom hordani az autómat!

Stef Rtw
3 months ago

Teljeskörű kuplung javítás és szerelés. Országosan egyedülálló alkatrész árakkal! Minden típusú gépjármű esetén számíthat segítségünkre. Alkatrészek webes áron. Kedvező árak.

 • Fék felújítás

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

40 ezer Ft-ot fizettem egy szelepfedél tömítés cseréért, mert menetet kellett vágni a csavaroknak és a gyertyákat ki kellett tisztítani mert rángatott az autó. az az érzésem, hogy túl magas árat fizettem ezért a szervizért. amikor kérdeztem mire fizetem akkor érdemleges választ nem kaptam.

Tibor Szládek
5 months ago

Szerelőinket a Lengyel car, szigorú előírásai szerint folyamatosan képezzük és vizsgáztatjuk - és folyamatosan felkészítjük őket a legújabb modellekkel kapcsolatos tudnivalókra -, hogy álmukból felébresztve is tudják, mire van szüksége Volvójának. Nekünk az életünk a Volvo. Ismerjük autóinkat, mint a tenyerünket. Ismereteink Önt szolgálják - az alapkarbantartás és bonyolult hibakeresés esetén egyaránt.

 • Fék felújítás

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Amit ők nem oldanak meg az már bontóba kell vinni 😉

Laszlo Nagy
7 months ago

Gumiszerviz, defektjavítás szakszerűen. A nap 24 órájában rendelkezésre állunk. Non stop hívható. Non-Stop gumijavítás. Helyszíni szerelés. Házhoz megyünk. Mobil szerelőkocsi.

 • Fék felújítás

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

27 éve járok ide,korrekt.

Beatrix Bántó
8 months ago

Akkumulátor Házhoz szállítás szakszerű beszerelés. Budapesten és Pest megyében. Év minden napján. Hívjon segítünk. Szállítás szerelés. Minden típusú autó akku. Szolgáltatások: Házhoz szállítás, Szerelés, Bikázás.

 • Fék felújítás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nothing so interesting, just an old bridge, not particularly beautiful.

Aliz Kulcsár
3 months ago

Helyszíni defektjavítás, Budapest területén ingyenes kiszállással és kedvező árakkal! Mobil gumiszerviz bárhol- Budapesten kiszállási díj nélkül dolgozunk. Hívjon minket!

 • Fék felújítás

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kedvesek, rugalmasan kezelték a javítást is, tudtam szombaton hozni-vinni az autót. Korrekt áron dolgoznak, mindent a megbeszéltek alapján végeztek, előre tudtam mennyibe fog kerülni a szerviz. Profin elvégeztek mindent, és el is magyarázták mivel volt a baj. Csak ajánlani tudom, én legközelebb is ide hozom javítani az autót!

Béla Bakó
3 months ago

Ezt a szellemiséget és felhalmozott tapasztalatot szeretnénk az Ön rendelkezésére bocsátani az autókozmetika szakterületen is. Legyen szó akár külső vagy belső takarításról, polírozásról, munkatársaink az adott feladatot a lehető legkörültekintőbben végzik el, ügyelve az olyan apró ám de jelentős fontosságokra is, amelyek felett az autókozmetikai cégek többsége elsiklik. Szolgáltatásaink: Kárpittisztítás, Polírozás, Vaxolás, Fényezés javítás, Horpadás javítás, Motormosás, Kárpitsérülések javítása, Bőr festés - javítás ápolás. Klubtagjaink részére 23 % kedvezmény bármelyik szolgáltatásunkból. A Klubkártya igénylés a Honlapunkon

 • Fék felújítás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt, jó szakemberekkel és tiszta vároterem csak ajánlani tudom mindenkinek ✌️

Barbara Patka
9 months ago

Légrugók és légrugó kompresszorok garanciális felújítása, cseréje, valamint forgalmazása. Találd Meg Az Alkatrészt. Több Mint 7000 Termék. Bontott Alkatrészek. Kiváló Minőség És Ár.

 • Fék felújítás

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Mindig minden szuper

Ambrus Károly
8 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi autószerelő szakemberektől?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő fék felújítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok