Felkapott fuvarozás munka, megbízás

Költöztetésre árajánlatot kérek

Budapest, Kőoltár u. 4, 1112 Magyarország

Budapest XI., Kőoltár utca 4/A. földszinti lakásból: 1 kb komód, egy 140*160-as ágy, egy íróasztal székkel, 1 hintaágy átszállítása Biatorbágy Szarvasugrás lakópark földszinti lakásába.

Pár bútor és sok doboz

Üdv. megállapodtunk. Köszönöm a gyors reakciókat.

Könnyű tárgyak pakolása

Budapest, Tövishát u., 1186 Magyarország

Háztartási kellékek 4. Emeletről lepakolása. Egy főre lesz szükségünk, pár órai munkára a holnapi(szombati) napra. Kérem telefonon hívjanak.

Költöztetés

Budapest, Magyarország

Nincsenek bútorok csak dobozok és zsákok, pakolásban nem kell segíteni. 14. Kerből-9. Kerbe

Költöztetésre árajánlatot kérek

Mogyoród, 2146 Magyarország

Hűtő, bútorok, dobozok szállítása

Tehertaxi

Október 1. vasárnap Debrecen Hatvan utcáról, Hajdúszoboszló belvárosába keresek tehertaxit. Részletek: - 1 kör alatt letudható, mert kevés tárgyról van szó - Előre összekészített, bedobozolt tárgyak pl. könyvek, ruhák, egyéb kisebb eszközök - bútorok nincsenek Jelenleg külföldön tartózkodom ezért csak emailre, WhatsApp vagy Viber üzenetre tudok válaszolni. Köszönöm

Egynapos megbízás munkakeresőknek Budapesten

1 butor szállítása

Budapest, Leonardo da Vinci utca, Magyarország

IX kerület Mobelixből egy kanapé dobozban szállítani VIII kerület Leonardo Da Vinci utca (kb 5 km) és második emeletre szállítás (liftbe valószínűleg nem fér el a 60x70x208 as csomag)

Termőföld szállítás

Talajfeltöltéshez földet keresek

Mosógép szállítása

Budapest, Madarász Viktor u., Magyarország

Mosógép elszállítás

Bútortaxi

Budapest, Magyarország

Bútortaxi 3 átlagos könyvespolc (180x90cm) és 2 kisebb polc (90x90cm) szállítására (rakodással) szeretnék kérni ajánlatot. A 14. kerületből 17. kerületbe kellene szállítani holnap reggel (****.**.**) *:00 órakor.

Bútortaxi

Budapest, Váci út 40, 1044 Magyarország

Kanapét elszallitani 1.ker hattyu utcába. És felvitel 4.emeletre (nem fér be liftbe)

Bútor- és lomszállítás, Újpest

Budapest, Rózsa u., 1045 Magyarország

10. emeleti panelből 2 nagy bútor (kanapé és szekrény) és lomok azonnali (09.08.-án) vagy hétfő/szerdai (09.11. vagy 09.13.-án) elszállítására keresünk szakembert. Részletekért kérem keressenek telefonon. :) Üdv, új tulajok

Bútormozgatás lakáson belül

Budapest, 1126 Magyarország

Kipakolas a lakásbol az egy szinttel lejjebbi pincebe. Segítség bútor szetszereleshez es egyeb aprosagok. Orabér alapon kb egy délutánra.

Mosógép szállítása

Budapest, 1148 Magyarország

Mosógép szàllítás

Peugeot 807 szállítás

Budapest, Kolozsvári u. 14, 1225 Magyarország

Ajánlatot szeretnék kérni egy Peugeot 807 típusú és 1400 kg súlyú autó szállítására XXII. Kolozsvári utca 14. Budapest Magyarország cimtől III. Szentendrei út 278 címig.

1 db ajtó szállítás OBI-BÓL

1 db ajtót kellene a Soroksári OBI-ból a XXIII. kerületbe elszállítani a mai napon. ****. **. **. Erre kérek árajánlatot.

Hűtő szállítás

Budapest, Sarkantyú u., 1144 Magyarország

Elromlott hűtőszekrényt szeretnénk újra cserélni. A régi készülék Budapest, Örs vezér terénél van, az új a Cserebirodalomnál (1211 Budapest, Színesfém utca 20.). A mai napra keresek szállítást. A számom: +***********

Felújításból vegyes sitt+egyéb elszállítása

Budapest, Ihász köz 8, 1105 Magyarország

X. került Ihász köz 5. emeleti lakásból. Kibontott válaszfalak, 60nm szőnyegpadló, 30nm PVC padló, konyha+fürdő csempék, kád, wc csésze, 5db faajtó elszállítása. Konténer? Teherautó? Aug.vége - szept.eleje. Köszönöm!

Építőanyag szállítás

Budapest, Bevásárló u. 6, 1239 Magyarország

Augusztus 11.-én pénteken délelőtt kb. 10 órától szárazbeton 25 kg-os zsákokat kellene a IX, ker József A lakótelepre szállítani a Határ úti kereskedőtől. 36 db. zsák, összesen 900 kg. Liftes házba vinnénk egyik rakodó én lennék. Ház előtt lehet parkolni. T_ ** *** ** **

Költöztetésre árajánlatot kérek

Budapest, Nagyszékes u. 3d, 1172 Magyarország

Cinkotáról - Budapest Xvii. kerület - kellene Érd központjába szállítani a következőket. Az M0 -ás pont kézre esik. Összesen van 2-3 nagyobb szekrénysor 2 kisebb komód, illetve van még emellett 2 kisebb dívány, egy fagyasztó és egy hűtő.

Bútorszállítás

Budapest, Hosszúház u., Magyarország

***********

Hűtő szállítás

Budapest, Radnóti Miklós u., Magyarország

Kedves Vállalkozók! Egy egyajtós, kombinált 190 cm magas hűtőszekrényt szeretnék átszállítani a XIII. kerületen belül 5 km távolságra (10-15 perc autóval). Lift mind a két helyszínen van, első és 5. emeletről lenne szó. Várom megtisztelő árajánlatukat. Üdvözlettel: Kántor Zoltán

Hűtő szállítás

Budapest, Radnóti Miklós u., Magyarország

Kedves Vállalkozók! Egy egyajtós, kombinált 190 cm magas hűtőszekrényt szeretnék átszállítani a XIII. kerületen belül 5 km távolságra (10-15 perc autóval). Lift mind a két helyszínen van, első és 5. emeletről lenne szó. Várom megtisztelő árajánlatukat. Üdvözlettel: Kántor Zoltán

180x200x22 ágymatrac szállítás

Budapest, Lehel u, Magyarország

A Lehel út / Róbert Károly körút sarkán lévő XXXLutz -ból házhoz ( 11. kerület ) szeretnék szállítatni egy tárgyban említett méretű ágymatracot + 1 főt ( aki átveszi ).

Autószállítás

Budapest, Páskomliget utca 8, 1156 Magyarország

XV.ker.-ből XXI.kerületbe 1400 kg-os járóképes személyautó szállítása lenne, szerdán, 07.26-án, reggel 09:**. **.***.Ft-om van rá. Így esetleg vállalná valaki? Köszönettel, Zsolt

Nagycsomag szállítás

Budapest, Magyarország

5 kartondobozt szeretnék a 14.kerületből a 17.kerületbe szállítani.A kartonok 50*60*50.Egy kisebb puttonyos autóba is beférne,mivel avval hozák ide.1-2 napon belül szeretnék megoldást találni. Üzenetben várom az ajánlatokat.

Hűtő szállítás

Budaörs, Malomkő u. 5, 2040 Magyarország

Hűtőszekrényt kellene elszállítani budaörsről kelenföldre, es felvinni a 8. emeletre. A hűtő 203 cm magas és 60 cm széles, így a liftbe nem fér be. Illetve a régi hűtő elszállítását is szeretném kérni. Köszönöm

Mosogép szállítása helyben

Budapest, Szabadság u. 9, 1028 Magyarország

Felültőltös mosőgépet kellene a földszintröl a tető téri fürdöszobába felvinni. Már a család megpróbálta, és sérülés lett a vége. Nagyon kellene a segítség! Sürgős! +***********

Csempe szállítása szükséges Szigetszentmiklósról a 9.kerületbe még a HÉTEN

Budapest, Pápay István u. 1, 1097 Magyarország

Csempe szállítása szükséges Szigetszentmiklósról a 9.kerületbe sűrgősen, még a HÉTEN

üzleti profil értékelése, cserébe én is visszaértékelek!

Budapest, Magyarország

egy cég közösségi oldalainak értékelése volna a megbízás. cserébe én is visszaértékelek!

Termőföld konténerből a kertbe hordása

Budapest, Toldy Ferenc u., 1015 Magyarország

6m3 termőföldet kéne az utcán elhelyezett konténerből a társasház kertjébe hordani. A kert 2 emelettel lejjebb van a bejárattól. (domboldalban van a ház) A távolság a bejárati ajtótól a kertre néző ablakig 15m, innen ki lehet a kertbe önteni. Talicskázni nem lehet, csak vödör használható. Kezdés megbeszélés és egyeztetés szerint. Csak számlaképes vállalkozók jelentkezését várom!

Tehertaxi

Budapest, Magyarország

Keresek egy órára egy franciaágy költöztetésre 11. kerületből az 1. kerületbe sofőrt autóval a holnapi nap folyamán .

Emelőkosaras autó (16 méter)

Budapest, Gül Baba u., Magyarország

Szakember & szerszámok felemelése utcafronti oromzaton történő bádogtető-rögzítés céljából. Az egyszerre emelendő anyag-tömeg 15-20 kg. A járművel történő megállás/talpalás 15-20°-os emelkedőn történik.

Kanapé szállítás

Budapest, XVII. kerület, Magyarország

Egy 210X130cm-es két darabból álló kanapét kellene még ma a XVII.ker. 539.utca 3-ból a XIII.ker. Visegrádi u.18/b-be szállítani,még ma.Csak korrekt ajánlatokat várok!Köszönöm!

Kis költöztetés

Budapest, 539. u. 3, 1173 Magyarország

Egy 210X140 cm-es(kettészedett)kis sarokkanapét kellene szállítani a XVII.ker 539 utca 3.-ból,a XIII.ker.Visegrádi 18/b-be.Ott segítenek felrakni,itt(Visegrádi u.)én tudok segíteni,de van lift.

4 vagy 5 köbméteres konténer

Budapest, Gül Baba u. 11, 1023 Magyarország

Max. 5 m3 kapacitású konténer kiszállítása, majd délután elszállítása a II. kerületben. Tartalma: vegyes építési hulladék. Kizárólag konténer érdekel, platós/dobozos megoldás nem.

Szemétszállítás

Budapest, Silvanus stny., 1031 Magyarország

Üdvözlet. Lenne két db 200 literes szemetes zsáknyi pizzásdoboz hulladék és körülbelül 5 szemeteszsák 1,5 - 2literes petpalack (nem mindegyik összetaposva). Ezen felül egy egy összetört fa asztal. Szeretnék segítséget kérni az elszállításában.

Költöztetés

Budapest, Gergely u. 116-2 em, 1108 Magyarország

1103 Gergely utca 116 - ból a XlX ker. Nagysándor József utcában lenne a fuvar. 2 emeletről kell levinni a butorokat egy magánházhoz. 3 db kis szekrény, 1 Kanapéágy, 1 franciaágy, 1 komod, 2 fotel, 1 hűtőszekrény, 1 mosogép ****.**.**-én

Sürgős szállítás

Budapest, XI. kerület, Magyarország

Kedves Teherszállító! Felvételi időpontok egyike: Május 17. 18:00-19:00 (szerda) Május 18. 18:00-19:00 (csütörtök) Honnan: XI. Kerület Napkelte utca 4. V. Emelet Hova: XIII. Kerület Hajdú utca 48/C. Földszint A kanapé L alakú, 2 darabra szedhető. A darabok méretei: 80 x 160x 85 cm 88 x 145 x 85 cm A sürgősségre való tekintettel telefonon nyugodtan hívhat akár az esti órákban is. :) Előre is köszönöm. Varga Erika Dóra

1 ABLAK szállítása. Aktuális: MA!

Budapest, Lehel tér, Magyarország

Feladat: - 90km vezetés oda - 1db Ablakot a furgonba bepakoljuk, ez kb 110kg! - 90km vezetés vissza - Az ablak felcipelése együtt óvatosan a földszintrôl a 2. emeletre! Kv szünet! Kész! elvileg 3 óra alatt végzünk. Kipihenten érkezz, mivel felcipelni a második emeletre nem lesz könnyû!

Hűtő szállítás

Budapest, Mester u. 2, 1095 Magyarország

Hűtő-fagyasztó (egyben van) lehozása IX.kerületből a 2. emeletről (liftbe nem fér be) és átszállítása a VI. kerületbe, földszintre, de van kis lépcső!

Bútortaxi

Budapest, Kőrakás park 36, 1157 Magyarország

kisebb 2szemelyes egyszeru borkanape, illetve egy 3reszes nappali szekreny elszallitasa 15.kerulet korakas utcabol ujpest kozpontba (Árpád út 55.) a felrakasban a ferjem segitene koltozteto volt, de mar autonk nincsen sajnos.

Mosógép szállítás

XI. kerület Andor utcai garázsból egy mosógép szállítása IX. kerület Toronyház utcai 3. emeleti lakásba. Pakolásban tudok segíteni. Időpontban rugalmas tudok lenni, akár aznap más időpontban, akár másik nap is alkalmas lehet.

Lomtalanítás

Budapest, Magyarország

Egy 140x200-as kárpitozott ágy lomtalanításában kérném a segítségüket.

Autószállítás

Budapest, XI. kerület, Magyarország

Árajánlatot szeretnék kérni Fiat Freemont elszállítására a XI.kerület Bocskai út 77-79. sz. alól a 10.kerület Jászberényi út 95/A-ba. Holnapi napon lenne aktuális 8-14 óra közötti érkezéssel. Az autó fel tud állni a trélerre. Előre is köszönöm az ajánlatokat.

Tehertaxi

Budapest azon belül Zugloból szeretnék Debrecenbe költözni. 5 nagy zsák ,2 nagy utazó táska ,3 kisebb táska lenne illetve egy 5 l akváriumom lenne.

Regisztrálj és értesülj az új munkalehetőségekről elsőként

A legjobb munkalehetőségekre gyorsabban lecsapnak, mint a többire. Iratkozz fel az értesítésekre az új munkákról

Hogyan kapok megbízást?
  • Fedezd fel a közeli feladatokat, amelyek megfelelnek készségeidnek és érdeklődésednek
  • Ha megtaláltad a megfelelő feladatot, tégy ajánlatot és határozd meg az árat
  • Végezd el a feladatot, és keress pénzt

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér fuvarozás munka esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: fuvarozás munka? A legtöbb szakember fuvarozás munka esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2900-5600 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-41000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 13%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: fuvarozás munka?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
Hogy választanak ki engem egy feladat elvégzésére?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06