További megbízások munkakeresőknek Budapesten

Árajánlatot kérek esküvői dj szettre

Budapest, Templom u. 12-14, 1028 Magyarország

Dj-t szeretnénk a 2024 augusztusi esküvőnre. Legjobb lenne, ha már a vacsora alatt lenne valami háttérzene, tehát este 6-7 órától, egészen ameddig az esküvői buli tart, ami kb.: hajnali 3-4 óra lenne. Ez az időtartam kb.: 9 óra lenne, persze ez függ attól, hogy a Dj mit javasol, ,kell-e az étkezés és játék alatt zene. e-mail-en keressen: *******@*****.***

Esküvői dekoráció

Budapest, Városmajor u. 44, 1122 Magyarország

Az alábbi esküvői dekorációra szeretnék ajánlatot kérni, természetesen az élő virágok helyettesíthetők selyemvirággal is valamint a kettő kombinációja is érdekes lehet számunkra. 60 fővel számolunk, 5 asztallal és egy fő asztallal. A székszoknyát a helyszín biztosítja nekünk. Alább küldöm az elképzeléseinket: Színek: rózsaszín, rose gold, fehér, zöldek Terem dekoráció: 5 asztaldísz: magas vázában, 7 szál virág zöldekkel 5 rose gold anyag az asztal közepére Főasztal: 3m eucalyptus girland, virágokkal Rose gold anyag 4m fényfüggöny anyaggal 5x10m villanykörtés égősor Ceremónia: 10m fehér bevonuló szőnyeg Fa boldogságkapu 2 virágkompozíció a boldogságkapura (20-20 szál virág, zöldekkel) 10m fehér muszlin a boldogságkapura 2x10m villanykörtés égősor a fákra 10 rose gold lufi, rose gold szalaggal a széksorok széleire Csokrok: menyasszonyi csokor 2 szülőköszöntő (9szál virág, zöldekkel)

Esküvői dekoráció saját kellékekkel

Budapest, Városmajor u. 44, 1122 Magyarország

Esküvőmre keresek dekorost, aki segít a terem és a szertartás helyszínét kidekorálni az általam megvásárolt dekoranyagokból

Esküvői társastánc

Budapest, Márvány u. 22, 1126 Magyarország

Esküvői társastáncra keresünk tanárt, aki 2x2 perces koreográfiát betanít nekünk: egy lassú táncot es egy rockyt

Értékelj egy appot!

Budapest, Magyarország

Értékelj egy appot bővebb, egyedi véleményírással! Részletek a privát üzenetben

Szórólapozás, promoting

Budapest, IX. kerület, Magyarország

2 emberre van szükség, az egyik egy kabala jelmezében kell hogy legyen (biztosítjuk), a másik szórólapozik mellette.

Termékfotózáshoz férfi (modellt) keresek

Budapest, 1016 Magyarország

Nem fotómodellt keresek, hanem egy átlagos külsejű magyar férfit kb. 30 perc - 1 óra fotózási időtartamra: - Ezen a hétvégén, azaz május 20-21-én napközben időjárás függvényében rugalmasan meg tudjon jelenni a fotózás helyszínén, az I. kerületben, időpontot a rossz időjárás miatt még nem tudom: - ápolt a bőre, a keze és a haja: lehet bajuszos, szakállas, borostás vagy borotvált, hosszúhajú, rövidhajú, ha ápolt, akkor mindegy, - 160 - 180 cm közötti magasságú, vékony vagy normál testalkatú, - a fotózáson egyszínű, nem szakadt farmert, egyszínű pulóvert és fekete vagy más színű szövetkabátot szükséges viselnie a SAJÁT RUHATÁRÁBÓL. A szövetkabát fontos a termék miatt. A modellre kb. 3-6 db kép erejéig van szükségem, kb 30 perc - 1 óra erejéig. Öltözni, vetkőzni nem kell - nem olyan a termék, - az időjárás jelenleg rossz, de úgy tűnik hétvégén kisüt a nap, ez esetben pénteken egyeztetünk a pontos szombati vagy vasárnapi időpontról, de előfordulhat, hogy rossz idő lesz, és hirtelen szép idő lesz, ekkor a fotós szólhat, hogy most menjünk, és jó lenne, ha 2 órán belül meg tudnál jelenni a helyszínen!! - modell hozzájáruló nyilatkozat aláírása szükséges, hogy a képeket a termékem eladásához az interneten felhasználhassam, ehhez én is bemutatom a személyimet neked, neked is be kell mutatnod nekem. Helyszín: Gellért-hegy, Filozófusok kertje, elérhető busszal a Móriczról vagy a Bach-csomópontról is. Időpont: mint írtam, olyan modellt keresek, aki rugalmas a hétvégét tekintve

Play Áruház - app értékelése

Budapest, Magyarország

Értékelj egy appot a play áruházban, legyen több mondatos, saját vélemény, 5 csillagos

Fb oldal értékelése

Budapest, Magyarország

értékelni kellene egy fb oldalt, pozitív, bővebb és nem sablonos szöveggel!!

Esküvőre Dj-t keresek

Felsőpakony, 2363 Magyarország

17tól-hajnal 3ig. Nagyjából 60fő. Sok rétű a násznép ezért több fajta stílus zene is lehet. Emailban szeretném kérni az ajánlatokat.

Play Áruházban értékelj egy appot

Budapest, Magyarország

Play Áruházban kellene értékelni egy appot 5 csillagosan, a feltétele a Qjob app tényleges használata. Az értékelés szövege legyen egyedi, hosszabb, nem sablonos, konkrét példákkal.

Modellt keresünk fotózáshoz

Budapest, XIII. kerület, Magyarország

24-28 éves, karcsú modell lányokat keresünk ruhafotózáshoz. 1 napos munka, azonnali kifizetés. A fotózásra március végén, április legelején kerül sor.

Play áruházban egy alkalmazást értékelni

Budapest, Magyarország

CSAK azok jelentkezzenek, akik Play áruházban tudnak írni egy értékelést a QJob appról és az itteni őszinte tapasztalatról. CSAKIS azok, akik ténylegesen használják az appot, és sikerült vagy szakembert találniuk vagy maguk szakemberek és volt innen egy megrendelésük.

Fb oldal értékelése

Budapest, Magyarország

Értékelni kell egy fb oldalt, a linket chatben elküldöm. Bővebb, pár mondatos, egyedi szövegnek kell lennie, 5 csillagos ajánlás.

Esküvőszervezőt keresek

Budapest, Magyarország

Egyszerű esküvő 20 fővel

Esküvő szervezőre van szükségem

Szolgáltatók keresése. Segítve az egész lebonyolításban. A nagy napon is segítse az eseményt.

Árajánlatot kérek esküvői dj szettre

Etyek, Vincellér u 44, 2091 Magyarország

Július 29-i esküvőnkre szeretnénk árajánlatot kérni. Az esküvő menetrendje az elképzeléseink szerint az így nézne ki: 16:00 - 20:00 Pool Party 19:00 - 19:30 polgári szertartás 19:30 - 24:00 esküvő buli 24:00 - 01:00 sztárfellépő 01:00 - 04:00 esküvői buli Nincs ültetett vacsora, büféasztalos, mindenki akkor eszik, amikor szeretne, tehát folyamatos a buli.

30 különböző számról küldj üzeneteket a szerelmemnek

Budapest, Magyarország

Barátnőmet romantikusan felköszönteném a 30 különböző telefonszámról kapott üzenetekkel. Üzenetben a következő legyen: Kálmán nem tud nélküled élni. Te vagy a Legcsodálatosabb nő a világon!

Szükség van egy férfira a romantikus nőnapi felköszöntés miatt

Budapest, Magyarország

Egy ápolt, rendezett és magabiztos fiatalember segítségére van szükség a barátnőnek szánt ajándék átadásához. A feladatod az ajándék átadása és a tablók lapozgatása csendes zenére, ahogy azt a 'Love Actually' című filmben is látni lehet. Az esemény holnap, a nap első felében lenne. A Széll Kálmán tér metróállomásra kell menned, ahol várni fogok rád, majd elkisérlek az irodába, ahol a barátnőm dolgozik. Ott átadod az ajándékot és a zenére mutatod az általam írt tablókat.

Szülinapi felköszöntés batman jelmezben

Budapest, Magyarország

Szükség van egy fiatalemberre, akinek van Batman jelmeze vagy akár bármilyen más jelmeze. Mindössze annyit kell tennie, hogy eljön holnap a megadott helyszínre és hol átadja a születésnapos lánynak a csokrot (mindent időben biztosítok!)

Darth Vader kerestetik!

Budapest, Kelenföld, Magyarország

Boldoggá akarom tenni a házastársamat! Sütök neki egy csomó sütit a munkába, de csak úgy a kezébe adni nem érdekes. Szeretnék különleges meglepetést. Van itt valaki, akinek van Darth Vader jelmeze? Fontos, hogy a jelmez hihető és jó minőségű legyen. Lehetőleg nem szégyenlős fajta. Kelenföldön átadnám a becsomagolt sütiket, amiket majd az infopark közelében lévő irodába kellene szállítatni, átadni.

Esküvőre Dj-t keresek

Budapest, Római part 30, 1031 Magyarország

Az előre megadott zenelista lejátszása. Szükség lenne hangtechnikára. Tervezett időtartam: este héttől hajnali kettőig, vagy max. 4-ig.

Értékelj Qjob-ot az App storeban

Budapest, Magyarország

Feltétel: Qjob app valódi használata, 5 csillag megjelölése, őszinte, bővebb felhasználói véleményírás

Pincére lenne szükségem

Budapest, Péter Pál u. 7, 1221 Magyarország

Felszolgálás kínálás

Gyermek születésnap szervezése

A 11 éves fiam születés napját szeretnénk profi rendezvényszervező segítségével megrendezni. A születésnapja egy hónap múlva lesz március 22-én. Ár arányban ne túl nagy a költségkeretem a szervező munkadíjára. Pesten lenne a munka.

Hostesst keresünk márciusban szombati napokra

Budapest, Magyarország

Szombati rendezvényekre keresünk fiatal hostesseket, akiknek van már tapasztalatuk egyéb rendezvényekről.

App storeban értékelni az appot

Budapest, Magyarország

Az app store felhasználóknak szól csak. Amennyiben használod a Qjob appot, akkor jelentkezz a feladatra, írj egy őszinte 5 csillagos értékelést bővebb, felhasználói élményed.

esküvői fotózás + videózás

Budakalász, Tó u., 2011 Magyarország

Kedves fotósok és videósok! Keresünk 2023. szeptember 8.-án lévő esküvőnkre (helyszín Lupa Beach) szabad fotóst és videóst. Amit szeretnénk: - kb. 17:00-tól éjfélig rendelkezésre állás - kb. 300-400 kép - videó highlight 3-4 perces Várjuk az ajánlatodat.

Esküvői tortát szeretnék rendelni

Budakeszi, Farkashegy, 2092 Magyarország

Sziasztok, esküvői tortát szeretnék rendelni, nagyjából 60-65 főre. A keretünk **.***-**.*** forint, semmi extrát nem szeretnénk, mivel alacsony a budge. Csatoltam egy képet, hogy nagyjából mire gondoltunk (nem szeretnénk ennyi virágot rá), illetve ízben sem vagyunk biztosak, így bármire nyitottak vagyunk, ami belefér a keretbe.

Google maps - értékelés

Budapest, Magyarország

A Qjob appot kellene értékelni google mapsben. Az értékelés legyen egyedi, felhasználói, őszinte, nem sablonos! egyetlen egy feltétel: 5 csillag megjelölése.

Értékelés írása Google Maps-ben

Budapest, Magyarország

Értékeld a Qjob appot a google mapsben. Legyen őszinte felhasználó véleményed, nem sablonos szöveg. Egyetlen egy feltétel: 5 csillag ajánlása

Esküvőre Dj-t keresek

Nagykovácsi, 2094 Magyarország

2023 Júliusi 80 fős budapesti esküvőnkre keresek DJ-t egy természetközeli helyszínre Lesz egy zenelistánk, amiken szereplő számokat mindenképp szeretnénk hallani az este során

Női modell kreatív fényképezéshez

Egy EU-s fotós azt tervezi, hogy ellátogat Magyarországra, és modellt keres Budapesten vagy valamelyik nagyvárosban. divat, fehérnemű, kreatív fotó virágokkal, body art, gyümölcsökkel. Nyitott vagyok az ötletek megvitatására. Kezdő modellek is jelentkezhetnek, és tudok segíteni portfóliójuk bővítésében. 3 óra forgatás, 80EUR egyenértékű Időpont egyeztetés alatt, március vagy később.

Weboldal arculatának tervezésére van szükségem

Budapest, Magyarország

Programszervezéssel foglalkozom. Születésnapokra, programokra viszek jelmezes animátorokat és táborokat szervezek nyáron. Ehhez volna szükségem egy weboldalra mely információkat tartalmaz szolgáltatásaimról és galériát referencia képpen. Nem szeretnék egyelőre időpontfoglaló rendszert sem netes befizetéseket sem bonyolítani az oldalon csak szeretnék láthatóvá válni a google keresőben is ha születésnapokra/programokra keresnek a szülők segítséget/programot. Költségkeretem sajnos elég alacsony mert nem sikerült még minket megismerni és mindent befektettem amit tudtam. Kérném a segítségüket. Köszönöm!

Szórólap postaládákba terjesztése

Budapest, Raktár u. 8, 1035 Magyarország

Szórólapterjesztés kis mennyiségbe 3. kerületben kb 25 lépcsőházban. Pár órás munka. 800 darab szórólap postaládákba terjesztése

Őszinte véleményírás az oldalon végzett munkáról

App store/Play Áruház/Fb Részletek a privát üzenetekben. Üdv, Anasztázia

Esküvői Torta

Budapest, Anna u, 1221 Magyarország

Szeretnék érdeklődni egy 65 szeletes esküvői torta áráról , az alábbi ízekkek: Eszterházy, csokoládé, gyümölcsös ízesítéssel.

Esküvőszervezésre árajánlatot kérek

Sziasztok! Pàrommal szeretnénk egy kisebb, intimebb koranyári esküvőt tartani, 50, max 100 fővel, letisztultabban, polgári és kisebb egyházi ceremoniával, vagy pedig lelkészi szertartással kiegészített lagzival.

Esküvő szervezőre van szükségem

Budapest, Pest, Magyarország

Minden is... 😅 Helyszín, catering, zene, dekor, fotós, vőfély, forgatókönyv... Tapasztalat hiányában minden megbeszélés tárgya.

Mosogatás

Budapest, Magyarország

Vendéglatas. Mosogatás

Dolgozz amikor akarsz, csináld amit szeretsz

Ez ingyenes, és kevesebb mint egy perc alatt regisztrálhatsz

Hogyan működnek nálunk a dolgok?
  • Hozz létre ingyenes fiókot vállalkozásod bemutatására
  • Kapj értesítést rögtön, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Küldj ajánlatot az ügyféllel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér rendezvényszervező állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: rendezvényszervező állás? A legtöbb szakember rendezvényszervező állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3300-5700 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-40000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 20%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: rendezvényszervező állás?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
Hogyan tudok regisztrálni?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06