Aktuális kerti munka, feladat

Kútfúrásra árajánlatot kérek

Érd, Molnárhegyi u., 2030 Magyarország

Érd, Ófalu, homogén, löszös, barna agyagos területen, ahol nincs zavaró építmény, 100 m mély kút, hőszivattyúval **/*******

Sövénynyírásra van szükségem

Ecser, 2233 Magyarország

Szia! 36 méter hosszú és 4-6 méter magas leylandi nyírása lenne a feladat.A magassága maradna 4 méter. Soha nem volt még vágva.

Kútfúrásra ajánlatot kérek

Budapest, 1038 Magyarország

A szomszedban van furt kut 200 meter mely

Facsonk kivágására ajánlatot kérek

Budapest, Bécsi út 98, 1034 Magyarország

Egy kb 20-25 m magas, teljesen elszáradt fenyő, törzsátmérő kb 40 cm kivágására szeretnék ajánlatot kérni. Zöldhulladék elszállítással, és tuskómarással. Köszönettel Bogdán Gabriella (**-*******)

Köszönöm mindenkinek ugyn~zki megoldodott 400 m2 kertben kellene 8 körös locsolorendszert kiépiteni. 2x 40 méter csepsegtetövel,kutvizröl lesz a megtáplálás,fali vezérlésel.

Most épülö házhoz kellen 380-400 m2 területre 8 körös locsolorendszert kiépiteni. 2x 40 méteres babérsövényhez kell csepegtetö rendszer. Furt kutrol lesz a betáplálás.

Megbízás egy napra munkakeresőknek Budapesten

Kútfúrásra ajánlatot kérek

Szada, Nyárfa u. 36, 2111 Magyarország

Kútfúrás

Földmérésre van szükségem

Pomáz, Ország út, 2013 Magyarország

Telekhatárai kimérése kerítés építéséhez. 764nm üres telek.

Fa eltávolításra van szükségem

Budapest, Tarcsai út 38, 1172 Magyarország

Kizárólag 1 fenyőfának a kivágást szeretnénk. Kb. 12-15m lehet a fa magassága, átmérője nem nagy, nagyjából 50cm. Üdv, Kemény Róbert ** ** *** ****

Fakivágás hulladék elszállítás

Budapest, XVI. kerület, Magyarország

fenyöfa 20-30cm átmérö

Szendehely 1700 nm fűkaszálás

Szendehelyen 1700 nm lejtős telken a térdig érő mező jellegű növényzet levágása a feladat. Néhány alacsony tövises bokor jellegű növény is van egy kis részen. Árat és és kivitelezési időt is legyenek szívesek küldeni. Köszönöm előre is.

Műfű telepítésre árajánlatot kérek

Biatorbágy, 2051 Magyarország

160 nm kertem Műfűvesítést kérem árajánlatot

Kútfúrásra ajánlatot kérek

Magas talajvíz nyomású (0,8-1 m mélységben már megjelenik a talajvíz) földrétegbe kell öntözéshez használatos kutat fúrni. Milyen mélységet ajánlanak?

Fa metszés

Budapest, Korall u., 1108 Magyarország

Fák ritkítására lenne szükség.

Kútfúrásra ajánlatot kérek

Budapest, Pálya u. 135, 1161 Magyarország

Árajánlatot szeretnék kérni egy 16.ker társasház számára. Beállni nagy géppel is lehetséges. (nagy átmérőjű) Társasház nagy "park" felületének locsolására szeretnék kútfúratni. A kút és szervényeit jól le kell fedni,hogy az udvaron a gyerekek ne férjenek hozzá... Társasház címe 1161 Budapest, Pálya utca 137 Árajánlatukat előre is köszönöm.

Rendszeres fűnyírás, bp18

Budapest, Háromszéki u., 1182 Magyarország

360 nm-es telek, kb 100nm füvesített terület, nyírás, gyomtalanítás

~100m2 földterület rendbehozása

Budapest, Budafoki út 70, 1117 Magyarország

Kb 100m2 földterületet kell rendbe tenni, pár cm mélységig földet ki kell emelni, külön kell depózni. Ezek után pár cm vastagságban kaviccsal feltölteni majd tömöríteni, ezek után a depózott földet vissza kell teríteni a kavics tetejére, és ezt is tömöríteni kell. Majd az egész területet síkba kell hozni. Jelentősen gépi munkáról van szó. Helyileg Budapest Budafoki úton található a munka.

Talajmarózásra lenne szükségem 2200 m2-n Tinnyén

Tinnye, Mediterrán-völgy, 2086 Magyarország

Talajmarózásra keresek szakembert. Helyszín: Tinnye Művelendő terület: ****-**** m2 Cél: fűnyírózhatóvá tétel A telek már egyszer át lett forgatva, de sajnos maradtak benne kisebb gyökerek, amitől nem lehet fűnyíróval karban tartani. jelenleg kb. 40 cm-es fű-gaz van rajta és kisebb, kiálló gyökerek.

Kertápolás havi 1 alkalommal!

Budapest, Örs vezér tere 25/A, 1106 Magyarország

Fűnyírás, bokrok metszése szükség szerint társasház 850 m2 tagolt kertjében.

Két nagyméretű, kiszáradt fenyő kivágása

Szigetszentmiklós, 2310 Magyarország

Két kiszáradt fenyőről van szó, kb 25-35 méter magasak, az első, a kerítés mellett lévő kb 25-30 cm törzsátmérőjű, a másik kb 50-55 cm átmérőjű. A fák tavaly még zöldelltek, idén már nem hajtottak ki. Több hasonlóan járt fenyő van a szomszéd telken is, és távolabbi szomszédoknál is. A kisebb, az úthoz közelebbi, enyhén kifelé dől, közvetlenül mellette az utcán vezetékek vannak, szerencsére nem villamosvezeték, hanem telefon és kábeltéve (?), de a fa magassága miatt az utca felé dőlve akár leszakíthatja az út másik oldalán lévő villamosvezetéket is. A fa alatt a telken belül gázóra és vízcsap van. A másik fa néhány méterrel beljebb van. Az utca meglehetősen szűk, a kertbe a jelenlegi állapotban (a kerítés megbontása nélkül) csak egy személygépkocsi szélességű járművel lehet beállni. A szomszédos, üres telek esetleg igénybe vehető, de arról a tulajdonossal előzetesen egyezkednem kell. Az utca ugyan zsákutca, de van benne szórványos kocsiforgalom. Szíves tájékoztatásul csatolok három képet is a fákról, a kisebbet részben más legallyaztuk. Kérem szíves árajánlatát a következőkre: a két fa kivágása a törzs darabolásával a gallyak elszállítása (aprítással) a fa törzsének elszállítása. Ez utóbbira esetleg nem lehet szükség, ha a szomszéddal a telke igénybevétele fejében megállapodunk, hogy a faanyagot elviszi tüzelőnek. Köszönettel Papp Lajos

Tavaszi kerti munka

Csobánkai (irsz: 2014) erdőszéli telek (720m2) tavaszi fűkaszálása, fűnyírása, gallyazása, gereblyézése (csak motoros eszközökkel, mert elektromos áram nincs bevezetve), zöld hulladék elszállításával.

Fenyőfa kivágása Solymáron

Solymár, 2083 Magyarország

Mellékelt fényképek alapján kb. 12 m magas kiszáradt fenyőfa alpin kivágása Solymáron! Kivágás után elszállítás nem szükséges! Törzsátmérő kb. 40cm, hától való távolság 2,5 m

Fa vissza vágása

Budapest, Üllői út, Magyarország

Szakember (alpinista)keresek aki biztonságosan visszatud vágni 3-4m magasságra egy kb 8-9m fát ès tud adni rá árajánlatot. További Reszletek whatsappon elerheto vagyok.

Egy 1,5-2 méter mély aknából kellene kilapátolni a földet

Érd, Magyarország

Egy 1,5-2 méter mély aknát teli hordott földdel egy vakond, azt kellene kiásni.

Fa metszés

Budapest, Avar u. 2, 1016 Magyarország

I. kerület Avar utcában van egy fa, aminek az ágai elérik az ereszcsatornát, illetve közel vannak az ablakokhoz is. Ezt szeretnénk megmetszetni. Illetve, ha lenne rá szakember, keresnénk olyat is, aki fel tud mérni egy másik fát, hogy ki kell-e vágni, olyan állapotban van-e. Ár megegyezés szerint.

Kertgondozót keresek

Budapest, XVII. kerület, Magyarország

Fűkaszálás nyári hónapokban kb. egy-másfél havi rendszerességgel, 4000 m2, normál terepen, Budapest, 17. kerület. Nem szükséges összeszedni, fűkaszát nem tudunk biztosítani. Számla szükséges.

Fa eltávolításra van szükségem

Budapest, XX. kerület, Magyarország

Üdvözlöm! A képen látható ecetfa kivágására lenne szükségem. Az Elmű sem gallyazta már közel van a vezetékekhez nagyon. Méretét saccolni talán fotóból lehet. Még lombfakadás előtt lenne érdemes elvégezni a kivágást....

Balatonalmàdiban 2 db fenyőfa kivágása

Balatonalmádiba keresünk szakembert 2 db beteg fenyőfa kivágására (kosaras emelő a magasságuk miatt szükséges)

Galyak es kis fak elszàllitàsa

Budapest, Üllői út, Magyarország

kivagott galyak elszallitasa.4m hosszu 1,5m szeles es 1,5m magassag ban van elhelyezkedve.Kesz szallitasra nagyutoba.Rakodo van aki elhelyezi.(1-2)oran belul. whatsappon Is elerheto vagyok.

Gyomirtás

Budapest, XIII. kerület, Magyarország

Gyomirtás, füvesités. XIII. Kerületben. Szeretnék árajánlatot kérni. Szeretnék referencia képeket kérni.

Kútfúrásra árajánlatot kérek

Budapest, Viola u., 1194 Magyarország

Van egy furt kut nalunk ezt szeretnem engedelyeztetni illetve megvizsgaltatni/kitisztittatni ha szukseges.

Kertgondozásra szakembert keresek

Budapest, II. kerület, Magyarország

Havi 1 alkalommal történő kertgondozás, Bp. II. ker-ben. Cca 100 nm kert, részben füves, részben növényekkel. Cca 25 nm garázstető, kőrben bukszusokkal.

Birtokhatár felmérésre árajánlatot kérek

Szigethalom, Gábor Áron út 10, 2315 Magyarország

Három tulajdonos osztatlan telkének a felmérése,mely természetbeni megosztással,kerítéssel elválasztva van de egy helyrajzi számon szerepel.

Kútfúrásra ajánlatot kérek

Budapest, 1046 Magyarország

Teherautóval megközelíthető helyszín, a környéken 4-5m mélységben található víz

Kertrendezés

Budapest, III. kerület, Magyarország

Kb 1000m2 kertben Bob-cat géppel 5-7cm vastagságban a fűves rész leszedése, a leszedett fűves föld elszállítása. (A célgép lerakásánál át kell hidalni egy kb 1m20cm -es járdát ami nem sérülhet) Ha megoldható kérem keressenek. Kezdeni lehet megyezést követően bármikor. Helyszín Bp. III. Ker.

Sövénynyírásra van szükségem

Budapest, Orgonafüzér u., 1188 Magyarország

24 m hosszú leylandi ciprus sövényt 4 m magasságban szeretnék elvágatni. A növények a baloldali telekhatáron közvetlenül a falamellás kerítés mellett állnak. Próbavágást végeztem, a fotókon látható az elvágandó törzsek ágak vastagsága. Kérem a levágott lombok elszállításával és a nélkül is küldjenek ajánlatot. Rugalmas vagyok az időpontban mert itthonról dolgozom.

Kútfúrásra ajánlatot kérek

Érd, Csigás u., 2035 Magyarország

Pár méterre a tervezett helyszíntől (a szomszéd telken) már van egy működő kút, kielégítő vízhozammal. A szükséges fúrás mélysége kb 50 méter. A vizet kerti locsolásra és állatitatásra tervezzük felhasználni. Magánszemély megrendelő vagyok, családi ház telkén lesz a kút. Ajánlatukban kérem térjenek ki a vállalt garanciára is (eddig kapott ajánlatokban 10 év garancia van). Az ajánlatokat az ár és a kivitelezés minősége szerint szeretném kiválasztani, ezért kérem röviden írják le a kivitelezés fő műszaki paramétereit is.

450 nm füvesítése

Budaörs, Magyarország

Tavaly ősszel befejezett ház udvarának füvesítése.

Kert ásás kb.100 n2

Kert felásása,kb.80 n2

Kutat szeretnék furatni

Budapest, Magyarország

Kutat szeretnék furatni

Földmérésre van szükségem

Törökbálint, Szent István u. 5, 2045 Magyarország

Törökbálint, városközpont, zártsorú beépítés, új lakóház épületfeltüntetés, telekméret: 424 m2

Tuják kiszedése

Kertemben levő 10 db kb 6meter magas tuja kivágása,osszedarabolasa, gallyak ledaralasa.

Veszélyesen magasra és szélesre nőtt fenyőfa kivágása

Törökbálint, Katona József u., 2045 Magyarország

telken belül lévő fenyőfa kivágása

Kisebb területen (kb. 50 nm) műfű lerakása

Maglód, 2234 Magyarország

Kert előtti kisebb területen szeretnék műfüvet telepíteni.

Kert rendbetétele

Üröm, 2096 Magyarország

Kert rendbetételére keresek szakembert nem csillagászati árban. hívjanak

Tavaszi teljes kertrendezés

Budapest, Verecke út, 1025 Magyarország

Fák, bokrok, sövények metszése, fűszellőztetés és füvesítés, öntözőrendszer üzembe helyezése, pár új növény elültetése, terasz mosása. Március legvégén

Dolgozz amikor akarsz, csináld amihez értesz

Segítünk munkát találni az otthonodhoz közel, jó fizetéssel

Hogyan működnek nálunk a dolgok?
  • Hozz létre ingyenes fiókot vállalkozásod bemutatására
  • Kapj értesítést rögtön, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Küldj ajánlatot az ügyféllel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér kerti munka esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: kerti munka? A legtöbb szakember kerti munka esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3200-5300 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-42000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 14%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: kerti munka?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
Hogy választanak ki engem egy feladat elvégzésére?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06