Mai turizmus állás, megbízás

Párkapcsolati magánnyomozó

Párkapcsolati hűtlenséget szeretnék bizonyíttatni.

Cégalapításhoz tanácsadásra

2 személyes kft. alapítás

Hazugságvizsgálat

Poligráfos hazugság vizsgálatot szeretnék.

Adóbevallás készítés

Adószámos magánszemélyként külföldi szállásközvetítőtő közreműködésével kötelezett lettem uniós adószám kiváltására, ezért 1-es adószámos létemre áfa bevallásra kötelezett lettem. A tört időszak, valamint az augusztus havi bevallás elkészítéséhez keresek segítséget. ***********55@*****.***

Könyvelőt keresek

könyvelés, bérszámfejtés, TE nyilvántartás

Ügyvédet keresek

Egy vidéki ház 50%-át (kb.2,5 millió értékû) elajándékoznám a fiamnak.A szerzôdés hitelesîtésre lenne szükségem,külföldön tartózkodom nem tartok rá igényt.

Kriptovaluta adózás

Token Pocketből valo kiutalás?

Magánnyomozás

Hűtlenség

Fordítót keresek

Bibliai szöveggel kapcsolatos 200 oldalas könyv lefordítása angolról magyarra.

Üdv! Könyvelőt keresek

Üdv! Könyvelőt keresek

Házasságtörés kiderítése

Nem szeretném itt részletezni

Online értékesítő

Cseh cég termékeinek ( pl CBD olaj, kollagén, stb) értékesítésére keresek csapatomba embert. Az értékesítő értékesíthet online vagy offline. Fix fizetés + 8 féle bónusz elérhető.

Értékesítési csoportvezető

Cseh céghez keresek értékesítési csoportvezetőt. Termékeink gyógynővényekből készült termékek. Többek között megtalálható CBD, kollagén, stb. Az értékesítési vezetőnek NEM feladata az értékesítés! Feladat többek között egy min 10 fős értékesítési csapat felállítása, interjúzás, csapat és egyéni tervszámok figyelése. Fizetés: fix+8féle jutalék. Iskoláztatási támogatás, mentorálás.

Értékesítési vezető

Értékesítési vezetőket keresek. A vezető feladata lesz egy saját értékesítési csapat felállítása. Vezető feladata lesz az új jelöltek interjúztatása, mentorálása, terv számok betartatása , feladatok elemzése.

Értékesítő

Professzionális termékek értékesítése online. A munkához telefon és számítógép / laptop szükségeltetik.

Angol vagy orosz anyanyelvű könyvelőre/könyvelőre van szükségem. Szükségem van egy részmunkaidős könyvelőre, aki segít az adóbevallásban és megmutatja, hogyan kell számlákat készíteni.

Будапешт, Венгрия

I need an Enlish or Russian speaker Bookkeeper/Accountant 1 time in a month to declare my taxes and issue an invoice. There will be just 1 invoice per month.

Megbízás egy napra álláskeresőknek Budapesten

Ingatlanos szakembert

Budapest, IX. kerület, Magyarország

Alapos ismeretekkel rendelkező ingatlanos szakembert keresek, aki jártas a IX. kerület albérleti lehetőségeiben és segítséget nyújt a keresésben. Az ideális ingatlanos részletesen ismeri a IX. kerületet és környékét, beleértve a közlekedési lehetőségeket, a szolgáltatásokat és a környékbeli létesítményeket és képes segíteni a környék legjobb albérleteinek megtalálásában. Az albérlet, amit keresek: 1. Az albérletnek minimum 20, maximum 40 négyzetméter alapterületű. 2. A maximális havi bérleti díj 190.000 Ft + rezsi. 3. Kizárólag újépítésű vagy felújított lakásokat keresünk, amelyek jó tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkeznek. 4. Gázkonvektoros fűtéssel rendelkező és földszinti lakások kizárva. 5. Az albérletnek teljesen berendezettnek és gépiesítettnek kell lennie. 6. Bérlési idő minimum 1 év, közjegyzői okiratba foglalva. 7. TV állvány vagy elegendő terület a lakásban egy 55 colos TV-nek. Magamról: 25 éves vagyok, stabil jövedelemmel rendelkezem. Fontos számomra a tiszta és rendezett környezet, ezért mgondoskodom arról, hogy a lakás, amelyben élek, tükrözze ezt az értéket. Igényes vagyok magamra és a környezetemre egyaránt, így a lakást bérbe adó tulajdonos egy megbízható, pontos és csendes bérlőként ismerhet meg.

Magánnyomozásra árajánlatot kérek

A volt párom tartózkodási helyét szeretném tudni és elérhetőséget rá.

Magánnyomozásra árajánlatot kérek

A volt párom tartózkodási helyét szeretném tudni. Telefonszam nem elérhető. Fb oldal nem elérhető. Otthoni lakcimet tudom de ott nem tartózkodik. Autó rendszamot ismerem.

alibaba.com-ról való rendeléssel kapcsolatos tanácsadás kérése

alibaba.com-ról szeretnék rendelni nagy tételben árut cégről cégre, és olyan személlyel szeretnék beszélni aki ebben már gyakorlott és volna felé pár kérdésem. A díjazás legyen megbeszélés tárgya. Köszönöm!

Könyvelőt keresek

Kft. könyvelèsère keresek könyvelőt minimális Evi 120,000Ftert.

Magánnyomozásra árajánlatot kérek

Üdvözlöm! Kettős élet gyanúja merült fel benne , erre keresnék szakembert , ki Pest megyébe pár órára követné a párom esti órákba.

A sürgős emberek közötti kölcsön -ajánlat

A sürgős emberek közötti kölcsön -ajánlat Az egyes ajánlatok között szerepelnek kölcsönök 5000 és ** *** *** euró között A kamatláb 3% -kal visszafizethető 2 és 30 év között Ésszerű feltételek, ha érdekli az ajánlatom, hogy a legjobban kapcsolatba lépjen velem Gyorsan beszélj a divatról és Dokumentumok. E -mail: *************897@*****.*** WhatsApp: +***********

Megfigyelés

Megfigyelni szemely kozteren szorakozas kozben szolnokon !

Webes értékesítéssel foglalkozó cég könyvelésére kérek szépen ajánlatot.

A cég tevékenysége: webáruház (értékesítése magyar magánszemélyek és magyar társaságok felé történik jellemzően.) Import vámkezeléseknél a közvetlen és közvetett módszer is alkalmazásra kerül. Az import beszerzések mellett közösségi beszerzések is vannak. 15 fő alkalmazottal működik. A banki tételek száma átlagosan havonta: 1000 db. A kimenő számlák száma havonta átlagosan: 1600 db. Bejövő átutalásos és bejövő készpénzes számlák száma havonta átlagosan 500 db. A Társaságnak egy székhelye és egy telephelye van, valamint egy boltja. A boltban csak számla ellenében szolgálnak ki, pénztárgép nincs bevezetve ezáltal. 2022 évi nettó árbevétel: 1,2 Mrd Ft. Válaszukat előre is köszönöm szépen!

Ügyvédet keresek

Meghatalmazast készitese

Eladó 4 éve működő êpítőipari kft

Eladó magos és mély építéssel foglalkozó KFT.Munka hiánya miatt!A cég hitelképes és akár telephejfejlesztési,eszközbeszerzés,pájázatra is megfelel.tel:***********

Védjegyoltalom, szerzői joggal kapcsolatban

sztnh.gov.hu / egyéb oldalakon domain ellenőrzés, védjegyoltalom, szerzői joggal kapcsolatban. Webáruházat készítek és a domain névvel kapcsolatban felmerült a kérdés hogy sért-e szerzői, védjegyoltalom alá eső jogokat. Sajnos egyáltalán nincs elég időm erre kellő figyelmet fordítani hogy megbizonyosodjak róla, így szeretnék benne segítséget kérni. Köszönöm.

Fordítás - rövid magyar szöveg angolra

1119 szóból álló szöveg angolra fordítására lenne szükségem. A szöveg nem szakmai szöveg, a saját kézműves termékem leírása. A szöveg angol szöveget is tartalmaz, ennek ellenőrzését is kérem, ez csak pár sort tesz ki. Fontos, hogy amerikai angol fordításra van szükségem. Olyan embert keresek, aki szépen és nyelvtani hibák nélkül ír angolul, mert DeepL-fordítóval én is le tudnám fordítani, de fontos, hogy a fordítás választékos és hibátlan legyen. Word formátumban van meg, szövegszerkesztést nem kérek, csak fordítást.

PR-sajtó média

Sajtókapcsolatok kiépítése cikkek bejuttatása

Angol fordítót keresek

9 oldal, 2717 szó, nem hivatalos csak egy privát fordítás, angolról magyarra

Magánnyomozót keresek

Budapest, Magyarország

Egy àltalànos iskolai osztàlytàrsamat kellene megtalàlni. Ez a 90 es évekre nyúlik vissza én 1981 es születêsü vagyok.

Magánnyomozásra árajánlatot kérek

Budapest, Bácskai u., Magyarország

A barátom aki Budapesten a XX.kerüketben Bácska utcában lakik folyamatosan megcsal.Az illető elérhetőségét szeretném megtudni.. Hol lakik,esetleg telefonszám stb.. Köszönöm

Nagytestű kutya szállítása

Éreklődnék, Szolnokon ha hétvégén valami gond lenne a kutyával,pl.műtenikellene...mennyibekerülne a szállítás? Szeretném felhívnia zokat akik Szolnokonk utyát szállítanak pl.állatkórházba...nem találomalistát...nincs kocsim...oda-vissza kellene a szállítás...nagytestű kutyáimvannak...

Adóbevallás Székesfehérváron

Crypto kereskedés bevallása

Ügyvédet keresek

Budapest, 11 9, 1039 Magyarország

Ingatlan adás-vételi szerződés 28 millió az ár, foglaló letétben tartása, készpénz+ lakástakarék, illetékkedvezmény, széljegyre tevés. Fontos a gyors, pontos munka, hogy a lakástakarékban lévő pénz felhasználását indíthassam.

Építési jogi tanácsadás

Egy nyaraló építéséhez kacsolódó kivitelezési szerződéssel kapcsolatos kérdésekben szeretnék jogi tanácsot kérni.

Magánnyomozót keresek

Budapest, Magyarország

megcsalás gyanúja miatt szeretném kideríteni, hol van és mit csinál a férjem amikor úgymond túlórázik, valamint péntek esténként, amikor céges fiús este van

Jogi segítséget szeretnék érni cégalapításhoz

Budapest, XIX. kerület, Magyarország

Jogi segítséget szeretnék érni cégalapításhoz és bejegyzéshez Budapesten

Szakmai portfolió keszitese szerkesztese már kész anyagból.

Már kész cnc esztergályos szakmi portfoliot kellene szerkeszteni nyomtathatóvátenni mivel a képek telefonnal keszültek így nyomtataskór homályosak és nem beadhatók az oldalak 30 A 4-es egyoldali lapokbol áll laponkent kb 500ft-ra gondoltam az elkészitéséért. Képeket a szerkesztőnek készitőnek áttküldöm imeilben.

Árajánlatot kérek angol-spanyol fordításra

Néhány angol nyelvű üzleti dokumentumot szeretnék lefordíttatni spanyol nyelvre. Összesen 22 oldal.

Önéletrajz fordítás

Teljes német nyelvre fordításra lenne szükségsem.

Hűtlenség

Poligráfos hazugság tesztet szeretnénk

Poligráfos vizsgálat

Házastársi kapcsolat

Megbízható magyar német szövegfordító

Szeretnék marketing célú anyagot magyarról németre fordítani kb 1064 szó

Három ingatlan kiadása

Budapest, Magyarország

Három budapesti lakást szeretnék hosszútávon kiadni, ehhez keresek ingatlanközvetítőt, aki hirdeti a lakásokat, és a teljes jogi ügyintézést segíti.

Hazugságvizsgálat

Hazugságvizsgálatot szeretnék kérni magánéleti gond miatt

Magánnyomozót keresek

Budapest, VII. kerület, Magyarország

Feleségemről azt gyanítom, hogy hűtlen. Azt mondta, hogy a jövő héten egyik nap munka után elmennek a kolléganője születésnapját megünnepelni néhányan, valahova beülnek iszogatni és csak este jön haza. Ezért azt szeretném, hogy ezen alkalommal (kb.15-20 óráig) megfigyeljék, hogy hova megy, kivel és mit csinál (kompromittáló esetben fotók készítésével). A helyszín Budapest 7. kerület lenne. Kérem küldjenek ajánlatot, hogy ez a megfigyelés mennyibe kerülne és tudják-e vállalni, illetve van-e lehetőség esetleg hangfelvétel készítésére is, hogy mi hangzik el végig a beszélgetésen.

Árajánlatot kérek fordításra

a Szekeres Tibor és alatta levő részt kérem fordítani

Hazugságvizsgálat

Lopás gyanuja

Hazugságvizsgálat

Lopás gyanuja

Ügyvédet keresek

2005-ben társasházi lakásom előző tulaja megvett egy 7,1 nm-es mosókonyhát azzal a céllal, hogy ingatlanával egybenyissa. (Adásvételi szerződéssel) A FÖldhivatalnál nem látják. Az egybenyitás már akkor megtörtént. A társasház 6 lakásból áll. Amúgy is módosítani kellene a T. Alapító Okiratot, mert a ház visszakapta az Önkormányzattól elbirtoklás címen a padlásteret.

Ügyvédet keresek

2005-ben társasházi lakásom előző tulaja megvett egy 7,1 nm-es mosókonyhát azzal a céllal, hogy ingatlanával egybenyissa. (Adásvételi szerződéssel) A FÖldhivatalnál nem látják. Az egybenyitás már akkor megtörtént. A társasház 6 lakásból áll. Amúgy is módosítani kellene a T. Alapító Okiratot, mert a ház visszakapta az Önkormányzattól elbirtoklás címen a padlásteret.

Ügyvédet keresek

2005-ben társasházi lakásom előző tulaja megvett egy 7,1 nm-es mosókonyhát azzal a céllal, hogy ingatlanával egybenyissa. (Adásvételi szerződéssel) A FÖldhivatalnál nem látják. Az egybenyitás már akkor megtörtént. A társasház 6 lakásból áll. Amúgy is módosítani kellene a T. Alapító Okiratot, mert a ház visszakapta az Önkormányzattól elbirtoklás címen a padlásteret.

Ügyvédet keresek

2005-ben társasházi lakásom előző tulaja megvett egy 7,1 nm-es mosókonyhát azzal a céllal, hogy ingatlanával egybenyissa. (Adásvételi szerződéssel) A FÖldhivatalnál nem látják. Az egybenyitás már akkor megtörtént. A társasház 6 lakásból áll. Amúgy is módosítani kellene a T. Alapító Okiratot, mert a ház visszakapta az Önkormányzattól elbirtoklás címen a padlásteret.

Szeretnél elsőként értesülni az új munkalehetőségekről?

Neked is találunk jól fizető, otthonodhoz közel lévő munkalehetőséget

Regisztráld vállalkozásodat
  • 2000+ új feladat minden héten
  • Válaszd ki azt a megbízást, ami az időbeosztásod szerint megfelelő
  • A Qjob-ügyfeleket telefonon és e-mail keresztül ellenőrizzük

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér turizmus állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: turizmus állás? A legtöbb szakember turizmus állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3000-5800 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-43000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 14%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: turizmus állás?
Kinek a megbízásából fogok dolgozni?
Hogy választanak ki engem egy feladat elvégzésére?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06