Kata szüneteltetése szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 21 kata könyvelő közül! Korrekt kata szüneteltetése árak: 26100-48900 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 kata könyvelő most online

Réka Á.

Réka Á.

Kedvezményt adok

Gabriella S.

Gabriella S.

Tapasztalt vagyok

Balázs Z.

Balázs Z.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kata szüneteltetése Szekszárdon?

26100 - 48900 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

Cégünk 15 éve nyújt szolgáltatást könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás területén valamint a NAV ellenőrzések során. Az általunk könyvelt cégek tevékenysége rendkívül változatos így széles ismeretekkel rendelkezünk a könyvelés-adózás területén. Nagy tapasztalattal rendelkezünk nemzetközi tevékenységet végző cégek könyvelése kapcsán is. A belföldi cégeink mellett nemzetközi tulajdonú és érdekeltségű cégek könyvelését is vállaljuk.

 • Kata szüneteltetése

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a gyors és precíz munkavégzést. További jó munkát kívánunk nektek!

Vivien
2 éve

Több éves gyakorlattal, felsőfokú végzettséggel, vállaljuk gazdasági társaságok, katás egyéni vállalkozók, teljes körű könyvelési feladatait, adótanácsadást, adóhatóságok előtti képviseletet. Segítünk induló vállalkozások legoptimálisabb adózásának kiválasztásában, illetve működő vállalkozások gazdasági, adózási döntéseiben. SZOLGÁLTATÁSOK: Szolgáltatásaink: - induló vállalkozások legkedvezőbb adózási módjának kiválasztása, - teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, - adóhatóságok előtti képviselet, - adótanácsadás, - végelszámolás, - szabályzatok elkészítése.

 • Kata szüneteltetése

  7900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nekem az elmúlt évek alapján csak pozitív tapasztalataim vannak. Bármikor és bármilyen kéréssel fordultam hozzájuk a választ, segítséget mindig megkaptam. Nem vagyok túl régi, rutinos vállalkozó, ezért többször szorultam a segítségükre, ami azonnal érkezett. Remélem, hogy a közös munka még sokáig fog tartani!

Zoltán
2 éve

Könyvelő társaságom 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy a cégek, vállalkozások részére minden részletre kiterjedő komplex számviteli szolgáltatást nyújtson. Minden vállalkozás számára fontos, hogy a számviteli rendszerét, könyvelési nyilvántartását megfelelően vezessék. Csak pontos könyvvezetés mellett tudja követni cége árbevételének, nyereségének alakulását hónapról-hónapra. A mindenkori gazdasági helyzet, és a szoros verseny megköveteli mindezt. Ezek nélkül az alapvető információk nélkül képtelenség előre tervezni, ezért fontos a folyamatos adatszolgáltatás a társaságok vezetői felé. Célom, hogy ügyfeleim válláról levegyem mindazokat a terheket, melyeket a könyvelés és az adózással kapcsolatos kérdések jelentenek. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, eszköznyilvántartás Bérszámfejtés Szabályzatok készítése Adóbevallások készítése Beszámoló készítés Hatóságok előtti képviselet Könyvvizsgálóval való kapcsolattartás Speciális: Újra, vagy visszamenőleges könyvelés

 • Kata szüneteltetése

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Társasházunk könyvelőjeként többször előfordul, hogy felmerülnek olyan kérdések, amikor jól jön egy könyvelő segítsége. Andi egy olyan tapasztalt és megbízható könyvelő Budapesten, ráadásul tőlem nem messze, akitől bármikor kérdezhetek és igyekszik gyorsan, szakszerűen megválaszolni a feltett kérdéseimet, illetve azokat érthetően el is magyarázza.

Dániel
2 éve

Célunk, hogy Partnereink számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek hozzájárulnak vállalkozásuk, szervezetük hatékony működéséhez, eredményes gazdálkodásához, takarékos adózásához, valamint a hatóságok és a gazdasági élet más szereplői által történő pozitív megítéléséhez. Ha vállalkozásának információra, biztonságra, vezetési tanácsra van szüksége, jó helyre jött. Könyvelő irodánk vállalja vállalkozások, cégek, civil szervezetek könyvelését, beszámolók és bevallások készítését, bérszámfejtést, gazdasági és pénzügyi tanácsadást. Segítünk projektjei megvalósításában és finanszírozásában. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, számviteli szolgáltatás Gazdálkodási tanácsadás Komplex bérszámfejtés, munkaügy, TB- ügyintézés Adóhatóságok előtti teljes képviselet felelősség vállalással Számviteli szabályzatok és iratminták elkészítése Pályázatkészítés

 • Kata szüneteltetése

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Five star services. With Mr Fischer's knowledge, he knew better what I need than I knew. After I concluded a contract with PerfectGroup for bookkeeping services, no more headaches, and my concerns vanished. The small team of dedicated Pros solved all my problems. Definitely recommended!

Luca
2 éve

Könyvelés, bér-, TB-, munkaügyi feladatok ellátása, mérleg és adóbevallások elkészítése, ellenjegyzése APEH előtti teljes körű képviselettel, szakmai felelősségbiztosítási háttérrel. Könyvvizsgálat, adószakértés, auditálás. Átalakulások könyvvizsgálata. Móricz Zsigmond körtértől 2 perc gyalog SZOLGÁLTATÁSOK: Több tízen éves tapaszatalattal és szakmai felelősségbiztosítási háttérrel várjuk gazdasági társaságok jelentkezését. Szolgáltatásaink: teljeskörű könyvelés bér-, Tb-, munkaügyi feladatok ellátása mérleg és adóbevallások elkészítése NAV előtti teljes körű képviselet könyvvizsgálat adószakértés, adótanácsadás és adóügyi konzultáció számviteli-, pénzügyi- és üzletviteli tanácsadás Díjazásunkat partnereink sajátosságainak és az elvégzendő munka mennyiségének figyelembevételével alakítjuk ki.

 • Kata szüneteltetése

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Könyvelés szempontjából nem vagyok könnyű ügyfél, mégis 10 éve mindenem rendben van mindenem! Profi könyvelőiroda!

Móric
2 éve

Regisztrált könyvelőként már több éve kínálok magas színvonalú könyvelői szolgáltatást egyéni vállalkozók és vállalkozások részére. Számomra ügyfeleim elégedettsége az első! Nagy hangsúlyt fektetek a kis és közepes vállalkozásokra. Véleményem szerint a magas színvonalú, de megfizethető áron nyújtott szolgáltatásokkal hozzásegíthetem azokat, az adminisztrációs terhek csökkentéséhez, hatékonyságuk növeléséhez, végső soron pedig üzletük folyamatos növekedéséhez, bővüléséhez.

 • Kata szüneteltetése

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Mindig pontos és munkájára precíz könyvelő

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata szüneteltetése közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA kanapé kárpitozás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon az ikea kanapé kárpitozás átlagos díja 50600 - 94800 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Szekszárdon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szekszárdon?

Most 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: ikea kanapé kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ikea kanapé kárpitozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megbízható bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az IKEA kanapé kárpitozás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szekszárdon