Népszerű állás ingatlanközvetítő, feladat

Egyéni vállalkozókat keresünk webshopunk bővítéséhez!

Termékeinket értékesítjük online, belföldön, magánszemélyeknek, tehát akár KATAS, akár átalányadózói egyéni vállalkozói státuszban végezhető. Kereskedelmi tapasztalat előny, de nem feltétel. Az otthona kényelméből végezhető és akár heti néhány órában is, az ország bármely pontján. NEM MLM, ez egy családi vállalkozás! Minden költséget mi állunk, nem szükséges kezdő befektetés. Hosszútávú együttműködést kínálunk! Elszámolás hetente! Jelentkezés privátban, majd telefonon, vagy személyesen.

Jogi tanácsadás

Szombathely, 9700 Magyarország

Válás, gyerek megosztás, vagyon elosztás

Adótanácsadás, könyvelés

Szombathely, Magyarország

Egy a drónos vegyszerezésts segítő, vegyszerkeverő és kijuttató gépet terveztem és szeretném sorozatgyártatni, illetve értékesíteni. Először a kockázat minimalizálás érdekében általányadózó vállalkozóként formában szeretnék működni , és ezzel kapcsolatban lenne szükségem tanácsadói, illetve később könyvelői szolgáltatásra.

Hitelesités aláirásal pecsétel

Dokumentum hitelesitése hohy le mondok a föld részemröl

Jó napot kívánok!

Adásvételi szerződéshez lenne szükségem egy hölgy új címére, esetleg telefonszámára. Megvan a volt férj címe (Lajosmizse melletti tanya) akitől elvált.

Több munkalehetőség álláskeresőknek Szombathelyen

Építési jogi tanácsadás

Egy nyaraló építéséhez kacsolódó kivitelezési szerződéssel kapcsolatos kérdésekben szeretnék jogi tanácsot kérni.

Backlink építés Magyar oldalakon

move2marbella.com oldalam legtöbb látogatója Magyarországról érkezik. Szeretném az oldalam DA-ját növelni Backlinkek-kel

A KFT-től megállapodást köt kiskereskedelmi láncokkal friss avokádó gyümölcs szállítására (Afrikából)

Fel kell hívni a kiskereskedelmi láncokat, szupermarketeket (felelős személyt találni), ki kell kötni a szállítási feltételeket, és meg kell állapodni a szállítási szerződés megkötéséről. Требуется обзвонить торговые сети, супермаркеты, (найти ответственное лицо), оговорить условия поставки, и договориться о заключении договора на поставку .

Ingatlanostól árajánlatot kérek

Érdeklődnék, hogy tudna-e ajánlatot adni egy ingatlanközvetítési megbízással kapcsolatban, amelynek tárgya egy Siófoki szórakozóhely értékesítése. Az teljes leírás az alábbi linken olvasható: • https://tropical-garden.club/befektetes (MAGYAR) • https://tropical-garden.club/investment (ANGOL) Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem jelezze. Kapcsolat: ********@*********.** B. Kornél - ÜVIG

Ingatlanostól árajánlatot kérek

Kőszeg, Kossuth Lajos u., 9730 Magyarország

Jó napot kívánok! Örököltünk egy használt lakást a szüleinktől,ami felújításra szorul,89 négyzetméter,magasföldszinti lakás. 4 lakásos társasházban( 2lakás hátul az udvarban,2 a lépcsőházban) Kert pince és padlás is tartozik hozzá. Szeretnénk eladni,és rengeteg kérdésünk lenne ezzel kapcsolatban,mit,hogyan kell,és érdemes,és egyáltalán,hogy induljunk neki.Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését,örömmel várjuk a jelntkezésüket!

Energetikai Tanusitvány Tápiógyörgye

Energetikai Tanúsitványt szeretnék ingatlan eladáshoz.Helyileg Tápiógyörgye

Logó tervezőt keresek

Cégünk társasházat épít és ezen projekthez logót szeretnénk csináltatni. A társasház neve Jász Park XIII by DBI lenne. Valamilyen egyszerű modern akár rövidítve megjelenítve a logóban JP vagy akár egy társasház skiccelt rajzát beleépíteni a logóba. Szinekben a fehér/szürkés-fehér illetve a corten dominálna hisz ez a társasház színe is.

Eladnám ingatlanom

Budapesten van egy zuglói 2 szobás lakásom, amit szeretnék eladni jó áron!

Értékbecslésre van szükségem

Értékbecslés, ingatlanközvetítés

Ingatlanostól árajánlatot kérek

https://ingatlan.com/********/ Kőbánya frekventált részén szeretnék eladni egy 1+1/2 szobás magasföldszinti lakást a Harmat közben. Erkély nincs.

Szeretnél elsőként értesülni az új állásokról?

Segítünk munkát találni az otthonodhoz közel, jó fizetéssel

Hogyan kapok megbízást?
  • Fedezd fel a közeli feladatokat, amelyek megfelelnek készségeidnek és érdeklődésednek
  • Ha megtaláltad a megfelelő feladatot, tégy ajánlatot és határozd meg az árat
  • Végezd el a feladatot, és keress pénzt

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér állás ingatlanközvetítő esetén Szombathelyen?
Mennyi a munkadíj: állás ingatlanközvetítő? A legtöbb szakember állás ingatlanközvetítő esetén Szombathelyen feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3100-5600 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-39000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 20%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: állás ingatlanközvetítő?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
Milyen információkat kell megadnom kezdésnél?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06