Könyv fordítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Fordítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fordító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 fordító közül! Korrekt könyv fordítás árak: 1100-2100 Ft/karakter. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szombathelyen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 fordító most online

Mária Z.

Mária Z.

Tudok segíteni.

diana d.

diana d.

Közeli megoldás.

József R.

József R.

Érdekel.

Mennyibe kerül a könyv fordítás Szombathelyen?

1100 - 2100 Ft/karakter

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fordítók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fordítót!

ZIta M.
ZIta M. 9700 Szombathely Online

 • Könyv fordítás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Frau Mag. Nada Endres ist eine erfahrene, professionelle Übersetzerin! Einfach top! Viele Sprachen, professionelles Service, sehr gute Arbeit und günstigere Preise. Jederzeit wieder!

Tímea
2 éve

 • Könyv fordítás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyors,pontos,rugalmas!Köszönöm!

Fanni
2 éve

 • Könyv fordítás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Hihetetlen gyors és precíz munkavégzés és olyan dolgokat is megoldottak valamint segítettek megoldani.

Mór
2 éve

 • Könyv fordítás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

tobszori probalkozas ellenére sem reagaltak a telefon hivasunkra sem a kapucsengore. (hetfö 30 oct) ez megbizhatatlansag es felesleges idöpazarlas

Andi
2 éve

 • Könyv fordítás

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Herr Mag. ALI ist sehr freundlich und legt viel Wert auf Genauigkeit und Richtigkeit der Daten und deren Übersetzung استاذ باسل مترجم محترم و دقيق جدا في عمله خدمه ممتازه و سريعه اتمنى لك كل التوفيق (Translated by Google) Herr Mag. ALI ist sehr freundlich und legt viel Wert auf Genauigkeit und Richtigkeit der Daten und deren Übersetzung Professor Basil is a respected translator who is very accurate in his work Excellent and fast service I wish you all the best

 • Könyv fordítás

  4300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Többször is igénybe vettem már a forditóiroda szolgáltatásait, és mindig meg voltam elégedve vele. Szilvia könnyen elérhető, gyorsan válaszol, azonnal kaptam árajánlatot, a forditások pedig pár napon belül elkészültek. Az elkészült anyagokkal elégedett voltam.

György
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fordító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fordító könyv fordítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárszerelés: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a zárszerelés átlagára 7600 - 14300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Zárszerelők - mi alapján válasszunk Szombathelyen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok zárszerelőt Szombathelyen?

Jelenleg 25 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRSZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy zárszerelő?

Egy zárszerelő a következő munkával bízható meg bátran: zárszerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy zárszerelő?

Egy jó zárszerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor zárszerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas