Android programozáshoz tapasztalt segítségre van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 324 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt weblap fejlesztés árak — 1 200 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

48 fejlesztő most online

Attila L.

Attila L.

Keress bizalommal

Gusztáv S.

Gusztáv S.

Ma is elvállalom.

László N.

László N.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a android programozás?

1400 - 2600 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Only Pay Commission on Actual Sales or Qualified Leads.True Performance Based PPC. Advanced Customer Modelling. Global Reach. Find Out More, Schedule a Call Today.

 • Android programozás

  2700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek az ügyfélszolgálaton, az ügyintézés gyors volt, flottul ment minden.

Ani
2 éve

Egy weboldal feladata, hogy profitot termeljen.

 • Android programozás

  1500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm a kiváló munkát és a profi weblapot amit kaptam tőletek.

Martha
2 éve

Olyan weboldalt szeretnél, amely hozza az ügyfeleket és kiemel a tömegből? Több, mint 300 referenciával, belvárosi irodával és egy dinamikus csapattal segítünk neked. Videó Forgatás. Arculattervezés. Webáruház. Céges Weboldal. Social...

 • Android programozás

  2300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Professzionális, agilis és hozzáértő csapat. 5 csillagos ügyfélkiszolgálás. Mindent határidőre elkészítettek. Csak ajánlani tudom őket.

Erzsébet
2 éve

Könnyen kezelhető és ingyenes weboldalkészítő tökéletesíti weboldalad, blogod vagy mást!

 • Android programozás

  1300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Barnabással munkája kifogástalan, egyértelműen hozzájárul a vállalkozás sikerességéhez!

Béla
3 éve

Milyen kötelező lépéseket kell betartani a frissítések elvégzése során? Hogyan állj neki? WordPress takarítás, karbantartás, javítás, frissítés, feltört weboldal helyreállítás.

 • Android programozás

  1400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Joomla weboldalunk verziófrissítését és továbbfejlesztését bíztuk Mátyásra, akinek mind szakértelme, mind professzionális, támogató hozzáállása már a kezdeti egyeztetések során szembetűnő volt. Az eddigi összes fejlesztést, amit rábíztunk nagyon jó minőségben teljesítette. Mátyás a kért fejlesztéseken felül nagyon hasznos szakmai tanácsokat is adott nekünk arra vonatkozóan, hogy marketing szempontból milyen irányba érdemes fejleszteni a weben való megjelenésünket. Eddigi tapasztalataink nagyon pozitívak, így Mátyást egy újabb fejlesztéssel bíztuk meg a közelmúltban, illetve bízunk a vele való sikeres hosszútávú együttműködésben.

Kovács
3 éve

Díszdobozos készletek, szettek, különleges ajándék ötletek amit máshol nem talál. Bemutatóterem. Expressz szállítás opció. Típusok: Gyors szállítás, Látványterv.

 • Android programozás

  1700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív: szint, szakértelem, megfizethető.

Bettina
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat android programozásre?

Rendelj android programozást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Android programozás profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Android programozás: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál a android programozás átlagára 1400-2600;Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialistákszámításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatók fejlesztőket?

Most 317 szabadúszó áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a android programozás szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Az android programozás kategóriában 400 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szabadúszóról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - hogyan döntsünk köztük?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a szakemberekkel is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Leginkábba rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót felkérni a feladat elvégzésére?

Sok esetben költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas