Chatbot készítéshez profi segítségre van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb fejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 265 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt chatbot készítés árak — 900 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

40 fejlesztő most online

Zsuzsanna S.

Zsuzsanna S.

Érdekel.

Alexandra É.

Alexandra É.

Nagy tapasztalatom van

Ági K.

Ági K.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a chatbot készítés?

1500 - 2900 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Elsők közt a piacon! Kimagasló konverziók + Linképítés + Adwords a szakértőktől. On-Page SEO. Ergonómiai tesztelés. Modern elemző technikák. Konverzió optimalizálás.

 • Chatbot készítés

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Abszolút csak ajánlani tudom. Profi weboldalt készített rövid idő alatt, korrekt áron. Bármilyen kérésem van mindig rendelkezésre áll. Amúgy pedig egy kedves, mosolygós, tisztelettudó fiatalember.

Szandra
3 éve

The better way to work with data. Save time, improve performance, and get better insights

 • Chatbot készítés

  2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Kedves és figyelmes ügyintézés! Sajnos a sor egy kicsit nagy volt előttem.

Laura
2 éve

Megnyerted a pályázatot? Ha még nincs kiviteleződ, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kreatív ipari, mérnöki, digitális és esztétikus formatervezés Buda exkluzív negyedében.

 • Chatbot készítés

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi és megbízható. Megkönnyíti a munkavégzés menetét, a hatékonysága már az elejétől mérhető. Csak ajánlani tudom.

Ákos
3 éve

Marketing, reklám, SEO, landing oldal, rádio spot szövegírás profi szakembertől. Kérj ajánlatot még ma és segítek vállalkozásod felfuttatásában! Versenyképes árak. 100% Garancia. 24/7 Elérhetőség. Precíz munka.

 • Chatbot készítés

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedvesek, segítőkészek, és remek munkát végeztek! Maximálisan meg vagyunk elégedve, meleg szívvel ajánlom mindenkinek aki elérhető áron profi honlapot szeretne. Köszönöm!!

Bernadett
3 éve

Próbáld ki 14 napig ingyen, milyen egy valódi webáruház tulajdonosának lenni! 14 napig ingyen. Marketing funkcionalitás. Folyamatos fejlesztés. Reszponzivitás. Könnyű kezelés.

 • Chatbot készítés

  2200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Mindenkinek csak ajänlani tudom!

Vivien
3 éve

Válassza hozzáértő, megbízható Android fejlesztő csapatunkat egyedi appok fejlesztéséhez. Android programozók több éves nemzetközi tapasztalattal. Kérjen ingyenes konzultációt ma!

 • Chatbot készítés

  1400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Két céget is alapítottam már náluk, az elsőnél az tűnt fel, hogy nagyon profi, gyors és udvarias kiszolgálást kaptunk, a másik egy nehezebb eset volt, de akkor is nagyon türelmesek és segítőkészek voltak az ügyintézésben, lehetett rájuk számítani, úgyhogy bátran tudom őket ajánlani!

Szilvia
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat chatbot készítésre?

Rendelj chatbot készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, profi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Chatbot készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Chatbot készítés: mennyibe kerül?

Távmunkában a chatbot készítés átlagára 1500-2900;Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek fejlesztőket?

Ebben a pillanatban 265 szakember várja azt, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a chatbot készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

A chatbot készítés kategóriában 345 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - hogyan válasszunk közülük?

Böngészd át a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható szabadúszót?

Először is a minőségi munka az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót keresni a feladat megoldására?

Az esetek nagy részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas