Programozáshoz profi segítségre van szükséged?

Programozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj programozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb programozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 512 programozó közül válogathatsz. Korrekt programozás árak — 900 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb programozót! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

77 programozó most online

Ibolya B.

Ibolya B.

Mi a feladat?

Bence S.

Bence S.

Holnapra kész is lesz.

Réka S.

Réka S.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a programozás?

1100 - 2100 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb programozókat országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező programozót!

Vevőszerző szövegekért kérj egyedi árajánlatot vagy válassz a csomagajánlatok közül!

 • Programozás

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Pozitív: , szaktudás, viszonyulás.

Laura
2 éve

Hozd létre weblapod kész stílusok és elrendezések használatával.

 • Programozás

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsak, rugalmasak. Az elkészített honlapokkal teljes mértékben elégedettek voltunk.

Laukó
2 éve

Több mint 10+ év tapasztalattal, Nemzetközi tapasztalatokkal, segítjük vállalkozásod. Hirdetések nélkül is lehet látogatót szerezni. Keresőoptimalizálás a Mokeropt Zrt.-vel. Díjmentes konzultáció.

 • Programozás

  2600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Weblap készítésben ill. logó tervezésben kértük a segítségüket. Mindkét feladatot gyorsan, profi módon megoldották. Kiváló kommunikáció. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Babett
2 éve

Digitalizáció az üzleti igényeidnek megfelelően. Egyedi digitális megoldások fejlesztése.

 • Programozás

  1400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Anita nagyon jól átlátja a tartalommarketinget, a piackutatást, a keresőoptimalizálást és azt is, hogy egy vállalkozónak milyen online jelenlétre van szüksége. A tudása és a segítőkészsége kiemelkedő a szakmában. A Google Cégem workshopja pedig aranyat ér minden vállalkozó számára.

Irén
2 éve

Ismerkedj meg a Pyton nyelvvel a Skool interaktív videó-sorozatával. Tanulj meg programozni. Ha érdekel a programozás. Ingyenes foglalkozás. 8-18 éves lányoknak. A jövő szakembereinek. Programozás lányoknak. Tech oktatás lányoknak. Az IT szakma a nőké is.

 • Programozás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes

Bianka
2 éve

Ingyen weboldal csupán 5 perc alatt, 3 lépésben.Gyors és egyszerű! Kezdd el most. .HU domain=ingyen tárhely. Reszponzív dizájn. Modern sablonok. Technikai tudás nélkül is. Reklámok nélkül. Nemzetközi elérhetőség. 40 millió felhasználó. 25+ nyelven.

 • Programozás

  2900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Visszatérő megrendelőként, sok év együtműködésről csak tömören szeretnék válaszolni. Tedd próbára őket: profik, gyorsak és ami nekem a leg meghatározóbb alázatosak (a megrendelő mindenek felett áll náluk). Köszönöm a sok segítséget.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat programozásra?

Rendelj programozást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Programozás profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Programozás: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál a programozás átlagos ára 1100-2100;Ft. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákszámításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok programozókat?

Ebben a pillanatban 512 szabadúszó áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a programozás szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

A programozás kategóriában 666 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Programozók - mi alapján döntsünk köztük?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó szabadúszót?

Elsősorban a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó programozókat. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót felkérni a feladat elvégzésére?

Az esetek nagy részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas