Grafikai tervezéshez profi segítségre van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb SEO-szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 315 SEO-szakember közül válogathatsz. Korrekt seo optimalizálás árak — 2 600 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb SEO-szakembert! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

53 designer most online

Zsolt J.

Zsolt J.

Most ráérek.

László B.

László B.

Küldd el a feladatot!

Ernő K.

Ernő K.

Érdekel.

Mennyibe kerül a grafikai tervezés?

1800 - 3500 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Google Ads keresési hirdetések biztosítják az elérést, a display regmarketing a konverziót

 • Grafikai tervezés

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív: szint, tudás, végeredmény, potom pénzbe kerül.

Ani
2 éve

Gyors, rugalmasan bővíthető és biztonságos VPS - szakértelemmel. Fejfájás helyett, kedvező áron. Ultramodern. Gyors. Stabil. Rugalmas.

 • Grafikai tervezés

  1800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nekem segítettek.

Xénia
2 éve

A pontos célteljesülés mérés az alap. Munkánk során a megtérülésen van a fókusz! Elégedett ügyfeleink ajánlását weboldalunkon elolvashatja! 2006 óta a piacon.

 • Grafikai tervezés

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Awesome team with a unique style that blends professionalism and focus to create the most elegant results!

Gábor
2 éve

Mobilra optimalizált, látványos, letisztult weboldal készítés, meglepően rövid idő alatt. Mobilbarát kivitel, emberbarát árak. Még ma ingyenes árajánlat, további bónuszok. Hívjon!

 • Grafikai tervezés

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kreatív és segítőkész csapat. A végeredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok, amivel én is sikeres lehetek. Csak ajánlani tudom őket.

Gabriella
2 éve

Legyen a partnerünk és új távlatokat nyitunk a marketingben az Ön számára. Keressen! Hatékony reklámra vágyik? Mi megmutatjuk a lehetőségeket és még többet. Keressen!

 • Grafikai tervezés

  2100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, jó fej ügyintézés

Márta
2 éve

ios mobil alkalmazás fejlesztés. Legyél több millió ember zsebében mobil app formájában. Az Appz4 fejlesztői iOS alkalmazások magas szintű szolgáltatásait nyújtja a Cégednek.

 • Grafikai tervezés

  1600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon köszönjük a webáruházunkat! Nem volt konkrét elképzelésünk a webáruházunkkal kapcsolatban, de az elbeszélgetések és a sok háttér információ alapján a lehető legjobb weblapot sikerült elkészítened! Nagyon segítőkész és nagyon precíz vagy, köszönjük a sok építő jellegű tanácsot a további működésünkkel kapcsolatban! Csakis ajánlani tudunk!!

Hajnalka
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat grafikai tervezésre?

Rendelj grafikai tervezést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Grafikai tervezés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Grafikai tervezés: mennyi az ára?

Távmunkában a grafikai tervezés átlagára 1800-3500;Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatók designereket?

Most 350 specialista várja azt, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a grafikai tervezés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

A grafikai tervezés kategóriához 455 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető márvélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - mi alapján válasszunk közülük?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható szabadúszót?

Elsősorban az elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót keresni a feladat elvégzésére?

Sok esetben pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladatra.

Olvas