Plakáttervezéshez profi segítségre van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb SEO-szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 302 SEO-szakember közül válogathatsz. Korrekt helyi keresőoptimalizálás árak — 2 100 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb SEO-szakembert! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

43 designer most online

József V.

József V.

Ma is elvállalom.

Károly M.

Károly M.

Most el tudom vállalni

József B.

József B.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a plakáttervezés?

1100 - 2100 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Tervezés, nyomtatás és házhoz szállítás. Céges prospektus a Vareg nyomdától Budapesten. Segítünk egyedi prospektusa gazdaságos és profi nyomtatásában. Kérjen tőlünk ajánlatot!

 • Plakáttervezés

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm nektek! :)

Réka
2 éve

10 országban bizonyított módszertan, vevőszerzés szónoki Európa bajnok által írt üzenetek. Nemcsak webfejlesztést, hanem teljeskörű projektmenedzsmentet és kivitelezést adunk.

 • Plakáttervezés

  1800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízóim számára 20 weboldalt építettem fel a segítségükkel, melyek közt több oldal jelenleg is a top 3 találatok közt szerepel. Számomra is gyümölcsöző az együttműködés, így bátran ajánlom őket másoknak is!

Teofil
2 éve

Webáruház készítés, webshop fejlesztés, bővítés. Korlátlan webshop kötöttségek nélkül. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát webáruház készítés,...

 • Plakáttervezés

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Az első honlapunkat három éve készítette a csapat. Már akkor teljesen megújította a cég egész arculatát, majd évenként frissített, modernizált a megjelenésen, honlap kezelésben. Mivel nem a webfejlesztés a szakterületünk, szükségünk van arra, hogy a gyorsan változó informatikai világban "kézben" legyünk tartva. Így sikerül lépést tartanunk a változásokkal, és honlapunk, facebook oldalunk mindig frissítve és zavartalanul működik. Jó szívvel ajánlom a céget, gyors, friss, egyedi szemléletűek.

Olívia
2 éve

Bízd ránk a honlapkészítést és légy az első az online piacon! Kérj tőlünk ajánlatot! Rugalmas...

 • Plakáttervezés

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A pénztár általában kibeszelo show ,, baromi lassúak ..a napfény utcai jobb rendezettebb

Bernadett
2 éve

Bevételnövelő szövegírás cégednek: 100% elégedettségi garanciát vállalunk!

 • Plakáttervezés

  2300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A gyors ügyintézést sajnos az egyik nagyon udvariatlan és goromba ügyintéző hozzáállása teljesen kioltotta. Az új személyi igazolványhoz az ügyintéző egy ablakhoz küldött fényképet készíteni. Tíz perces várakozás után megjelent egy …Tovább

Viktória
2 éve

Domain regisztráció kedvező áron. Gyorsan és egyszerűen. Ne halogasd, foglald le most. Gyors szolgáltatás. SSD Szerverek. Szolgáltatások: Webtárhely, Domain Regisztráció, SSL tanúsítvány.

 • Plakáttervezés

  1200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Eddig csak pozitív tapasztalatom van. Remélem a jövőben is fogunk még együttműködni több projekten is.

Katalin
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat plakáttervezésre?

Rendelj plakáttervezést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Plakáttervezés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Plakáttervezés: mennyibe kerül?

Szabadúszoknál megrendelve a plakáttervezés átlagos ára 1100-2100;Ft. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok designereket?

Ebben a pillanatban 286 szabadúszó áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a plakáttervezés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

A plakáttervezés kategóriában 372 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szabadúszóról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - mi alapján döntsünk köztük?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó szabadúszót?

Először is a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót választani a feladat elvégzésére?

Az esetek nagy részében költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas