Molinó készítéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb SEO-szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 318 SEO-szakember közül válogathatsz. Korrekt webáruház keresőoptimalizálás árak — 1 100 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb SEO-szakembert! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

45 designer most online

Árpád L.

Árpád L.

Érdekel.

Kornél F.

Kornél F.

Nagy tapasztalatom van

Gábor K.

Gábor K.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a molinó készítés?

1700 - 3200 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Logó, arculat, szórólapok, kiadványok, csomagolás tervezés. Hirdetések tervezése, 3D, banner, webdesign.

 • Molinó készítés

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Csinos ügyfélszolgálat !

Dancs
2 éve

Nincs még webáruházad? Semmi baj, szerencsére mi pont ezzel foglalkozunk. Kérj tőlünk...

 • Molinó készítés

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Külön köszönöm a logó tervezést és a hatékony Google Ads es Facebookos hirdetéseket, melyek hozzák az ügyfeleket. Itt naluk tenyleg mindendigitalis szolgaltatast igenybe tudok venni, es nem kell mashoz fordulnom.

Gyula
2 éve

Bízd ránk a honlapkészítést és légy az első az online piacon! Kérj tőlünk ajánlatot! Rugalmas konstrukcióban, 24 órás támogatással a legjobbat kapod, akár 20% kedvezménnyel.

 • Molinó készítés

  2200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Very professional and creative team!

Boglárka
2 éve

Minden weblapon elvégzünk egy gyorsítást, tisztítást, optimalizálást és védelmi beállítást

 • Molinó készítés

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jól körüljártam a témát, milyen webes felületet szeretnék, számtalan céggel beszéltem, (ezt említettem is a srácoknak). Egyszer sem fordult elő a hosszas egyeztetések során, hogy ne azt éreztem volna, hogy ÉN VAGYOK AZ ÜGYFÉL. Nem beszéltek le semmiről, nem beszéltek rá semmire. Maximálisan azt kaptuk, amiért fizettünk. Sőt! A tudás, apró marketinges praktikák, amit átadtak nekünk sok sok újabb ötletet szült! Végtelen türelemmel, néha már-már szájbarágósan kellett elmagyarázni többünknek a struktúrát, megannyi jogi probléma miatt design és névcsere is előfordult sajnos... Soha nem kaptam elutasítást tőlük, együttérzőek voltak és pikkpakk áttervezték amit kellett. Felár nélkül. Mindig a megoldandó problémát nézték, sosem azt fejtegették, hogy hogyan lehetne megszabadulni" tőlünk. Már régen kifizettük a weboldalt, de a mai napig önzetlenül segítenek bármilyen problémában...Innovatívak, igazi új hullám! Sok ilyen céget még!

Krisztina
2 éve

Egyszerű Regisztráció. 100% Magyar Tulajdonú Regisztrátor! Élő Személyes Ügyfélszolgálat! Dedikált erőforrások. Naprakész statisztikák. Egyszerű kontroll...

 • Molinó készítés

  1700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Köszönjük a közös munkát és a szép weboldalakat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Gábor szolgáltatásait. - Piroska Szörp

Anna
2 éve

Termékeink és szolgáltatásaink is teljes körűek. Kérjen ajánlatot plakát nyomtatásra! Promédia plakát nyomtatás: maximális minőség, kedvező feltételek személyre szabottan.

 • Molinó készítés

  2800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pozitív: , tapasztalat, válaszadási hajlandóság, érték, megfizethető.

Hajnalka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat molinó készítésre?

Rendelj molinó készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Molinó készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Molinó készítés: mennyi az ára?

Szabadúszoknál a molinó készítés átlagos díja 1700-3200;Ft. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatók designereket?

Ebben a pillanatban 303 specialista áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a molinó készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

A molinó készítés kategóriában 394 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szabadúszóról megtekinthető márvisszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - mi alapján válasszunk közülük?

Tekintsd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Leginkábba minőségi munka az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót felkérni a feladat megoldására?

Sokszor olcsóbb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas