Plakát készítéshez szükséged van egy szabadúszóra?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb SEO-szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 300 SEO-szakember közül válogathatsz. Korrekt wordpress keresőoptimalizálás árak — 1 900 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb SEO-szakembert! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

43 designer most online

Ferenc H.

Ferenc H.

Most ráérek.

Ferenc P.

Ferenc P.

Küldd el a feladatot!

József C.

József C.

Érdekel.

Mennyibe kerül a plakát készítés?

1500 - 2900 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Több ezer ügyfél nem tévedhet. Domain név, tárhely és segítőkész magyar ügyfélszolgálat. Válassz több száz domain végződés közül! Rendelj hozzá villámgyors Websupport tárhelyet!

 • Plakát készítés

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Webshopunkat pontosan, precízen és határidőre készítette el. Mikor kértünk még egy oktatást, rugalmasan és pozitívan állt hozzánk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Noemi
3 éve

10 országban bizonyított módszertan, vevőszerzés szónoki Európa bajnok által írt üzenetek. Nemcsak webfejlesztést, hanem teljeskörű projektmenedzsmentet és kivitelezést adunk.

 • Plakát készítés

  1800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Sosem éreztem azt, hogy a saját nézetüket, vagy az általuk preferált gondolatvilágot kívánják az ügyfélre helyezni, hanem pontosan ellentétesen, maximálisan arra törekednek, hogy az ügyfél - partner - igényei teljesüljenek. Így is történt.

Viktória
2 éve

Linképítés Árak – Gyorsan és egyszerűen megtalálható az Shopwebly-nál!

 • Plakát készítés

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az igenyelt anyakonyvi kivonat kiallitsara megadott teljesitesi ido 8 nap. 1 honap siri csend utan felhivtam oket, mire az elso ugyintezo holgy jo, hogy nem kuldott el melegebb eghajlatra, hogy telefonalni merek. Majd egy kovetkezo szamon …Tovább

Katalin
2 éve

Profi csapatunkkal segítünk ötleteidet modern, esztétikus formába önteni. Szórólap...

 • Plakát készítés

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom!

Fanni
3 éve

Igényes céges weboldalt szeretne? Mi megcsináljuk. Kérjen ajánlatot most új weboldalára. Mi nemet mondtuk a sablonos weboldalakra. Készítsük el együtt új, korszerű weboldalad.

 • Plakát készítés

  2600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Mindent köszönök Nekik!!

Mihály
3 éve

Egy honlap feladata, hogy profitot termeljen. Ütős UX és design, tűpontos SEO, marketing...

 • Plakát készítés

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Mint Cégnek 2012 óta készíti illetve folyamatosan jelenleg is fejleszti a webes felületeinket a forgalmunk alakulásához tevékenyen hozzájárult. Ha valakinek megbízható néha meredek kérésekre is válasz találó informatikával foglalkozó cégre van szüksége szerintem hívja fel Őket.

Zsanett
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat plakát készítésre?

Rendelj plakát készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Plakát készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Plakát készítés: mennyi az ára?

Szabadúszoknál a plakát készítés átlagos ára 1500-2900;Ft. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialistákszámításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek designereket?

Most 286 specialista áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a plakát készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

A plakát készítés kategóriához 372 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető márvisszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - mi alapján válasszunk közülük?

Tekintsd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Leginkábbaz elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót választani a feladat elvégzésére?

Az esetek jelentős részében olcsóbb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas