Szórólap készítéshez profi segítségre van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb SEO-szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 341 SEO-szakember közül válogathatsz. Korrekt keresőoptimalizálás beállítás árak — 1 400 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb SEO-szakembert! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

45 designer most online

Gábor N.

Gábor N.

Ma is elvállalom.

Gyula S.

Gyula S.

Most el tudom vállalni

Miklós D.

Miklós D.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a szórólap készítés?

1500 - 2900 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Webáruház készítés, webshop fejlesztés, bővítés. Korlátlan webshop kötöttségek nélkül. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát webáruház készítés, tanácsadással, határidőre. Grafikai tervezés. Ügyfélszolgálat. Weboldal fejlesztés.

 • Szórólap készítés

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Excellent communication and professional advice. Will always work with this studio!

Kriszta
2 éve

Nagyméretű poszter és plakát nyomtatás, kiváló nyomatminőség, kiszállítással. Hosszú élettartamú, tartós plakátok nyomtatása több anyagból, kérjen ajánlatot! Mennyiségi kedvezmények. Kiszállítás. Szélesformátumú nyomtatás.

 • Szórólap készítés

  2200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Pozitív: színvonal, tudás, válaszadási hajlandóság, tekintet, jutányos.

Bettina
3 éve

Webáruház készítés, webshop fejlesztés, bővítés. Korlátlan webshop kötöttségek nélkül.

 • Szórólap készítés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Hálás vagyok a csapatnak, mert egy olyan honlapot készítettek nekem, mellyel nívósan és szakmaian képviselhetem magam a piacon. Tobbi klimas szolgaltato kozul konnyeden kiemelkedem.

Zsolt
2 éve

Nincs még webáruházad? Semmi baj, szerencsére mi pont ezzel foglalkozunk. Kérj tőlünk...

 • Szórólap készítés

  2500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Az Ideastyle egy fiatal dinamikus csapat kreatív ötletekkel és villámgyors kivitelezéssel. A Scitec bérgyártás üzletág területén dolgoztunk szorosan együtt ahol sok sikeres projekt került végrehajtásra. A közös munkát mindig a rugalmasság és a magas színvonalú innovatív megoldások jellemezték. Teljeskörű termék arculat tervezés, weboldal fejlesztés, cég bemutató image film voltak a fő projektek. minden munka kiemelkedő minőségben és nagyon versenyképes áron került elvégzésre.

Regina
3 éve

Ellenőrizd, hogy az általad keresett domain név elérhető-e. Ha szabad, máris kosárba teheted, és megrendelheted. Szolgáltatások: Domain regisztráció, Webtárhely szolgáltatás, Webtárhely Próbafülke, VPS - Virtuális szerver.

 • Szórólap készítés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Maximális kiszolgálást kaptunk minden szempontból, rugalmas, fiatalos hozzáállás, megbízható és segítőkész. Köszönjük a munkát az iNOX Design Kft nevében! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!!!

Livia
3 éve

Grafikai tervezés arculathoz, kiadványokhoz, névjegyekhez. Kérjen ajánlatot! - A matricától az óriásplakátig - a szórólaptól a katalógusig. Tervezés és szerkesztés. Kiszállítást is kérhet.

 • Szórólap készítés

  2600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szuper

Alexandra
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat szórólap készítésre?

Rendelj szórólap készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Szórólap készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szórólap készítés: mennyi az ára?

Szabadúszoknál megrendelve a szórólap készítés átlagos díja 1500-2900;Ft. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberekszámításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok designereket?

Jelenleg 303 szakember áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a szórólap készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

A szórólap készítés kategóriában 394 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető márvisszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - hogyan válasszunk közülük?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Elsősorban a minőségi munka az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót választani a feladat megoldására?

Sokszor költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas