Élelmiszer- és italwebáruház készítése, hogy növelje üzletét!

Indítsd el saját élelmiszer- és italwebáruházadat még ma! Kérj ingyenes konzultációt a szakértőinktől!

Ne keresgélj és telefonálgass!

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Mennyibe kerül?

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Árak megismerése

Szakemberek értékelésekkel

Beszélj a szakemberekkel, hasonlítsd össze az értékeléseiket és tapasztalukat, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Valódi értékelések

Mindez ingyen

Kérj árajánlatot szakemberektől

Nézd meg, mások mit rendelnek a Qjob-on

Étterem menütervezés

Budapest
3 hónapja

Szia! Az étterem számára keresek egy szakembert, aki segíthet a menü tervezésében. Fontos, hogy tapasztalattal rendelkezz a gasztronómiában, és ismerd a legújabb étkezési trendeket. A feladatod az lenne, hogy készíts részletes ajánlásokat az ételekre és italokra, figyelembe véve a helyi ízeket és a szezonális alapanyagokat. A határidő sürgető, szeretném, ha a menü két héten belül elkészülne. Ha van referenciád, kérlek, küldd el nekem!

Új étel recept készítése

Debrecen
3 hónapja

Üdv! Keresek egy kreatív szakácsot, aki új étel receptet tud készíteni a vendéglőm számára. Szeretném, ha a recept egészséges, ízletes és könnyen elkészíthető lenne. Az étel legyen egyedi, amit a napi ajánlat részeként tudnék kínálni. Kérlek, tartsd szem előtt, hogy az alapanyagok elérhetőek legyenek a helyi piacon. Szívesen várom a javaslataidat online is, szóval ha nem tudsz személyesen találkozni, az is rendben van!

Italválaszték bővítése

Szeged
3 hónapja

Helló! Az éttermemben szeretném bővíteni az italválasztékot, ezért keresek egy bartendert vagy mixert, aki tud segíteni. A feladatod az lenne, hogy készíts egy listát az új, izgalmas italokról, és esetleg néhány receptet is mellékelsz. Fontos, hogy a választék a vendégeink igényeihez igazodjon, és a helyi termelőktől származó alapanyagokat is felhasználhassuk. Várom a javaslataidat, és lehetőség szerint szeretném online megvalósítani ezt a munkát.

Gasztroblog vezetése

Pécs
3 hónapja

Szia! Keresek valakit, aki segítene nekem egy gasztroblog indításában. Olyan szakembert keresek, aki ért a tartalomkészítéshez, különös figyelmet fordítva az ételek és italok bemutatására. A blog célja, hogy bemutassuk a saját receptjeinket, helyi éttermeket és italokat. Elvárás, hogy jártas legyél a közösségi média kezelésében is. Ha lehetőséged van online dolgozni, az nagyszerű lenne, mert így rugalmasabbak tudunk lenni!

Ételfotózás

Győr
3 hónapja

Kedves Fotós! Az éttermem számára keresek valakit, aki elkészíti az éttermem ételeiről a professzionális fotókat. A képek célja, hogy vonzóvá tegyük az ételeinket a közönség számára, ezért fontos, hogy érts a gasztronómiai fotózáshoz. A fotózásra a következő héten lenne szükségem, és lehetőség szerint szeretném, ha a munka online is elérhető lenne. Kérlek, küldd el a portfóliódat és az áraidat!

Online főzőtanfolyam hirdetése

Online munka
3 hónapja

Szia! Keresek egy marketing szakembert, aki segítene az online főzőtanfolyamom hirdetésében. A célom az, hogy minél több érdeklődőt vonzzak a képzésre, ezért szeretném, ha segítenél a hirdetési kampány megtervezésében és lebonyolításában. Fontos, hogy tapasztalatod legyen a digitális marketing terén, és ismerd a legújabb trendeket. A munkát online kell elvégezni, így rugalmasak tudunk lenni az időbeosztást illetően.

Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Elérhetőek vagyunk éjjel-nappal. Hívj minket most!

06 (1) 808 9788
Mik a legfontosabb szempontok, amiket figyelembe kell venni az étkezési szokások kialakításakor?
Az étkezési szokások kialakításakor több fontos tényezőt érdemes figyelembe venni. Először is, lényeges a tápláló és változatos étrend, amely megfelelő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét és teljes kiőrlésű gabonát tartalmaz. Fontos a mértékletesség is, hiszen a túlzásba vitt étkezés vagy a túlzott kalóriabevitel egészségügyi problémákhoz vezethet. Ezen kívül figyeljünk oda az étkezési időpontokra is, próbáljunk meg rendszeres időközönként étkezni. Végül, de nem utolsósorban, az egészséges hidratálás is kulcsfontosságú, naponta legalább 2-3 liter vizet ajánlott fogyasztani.
Mi a különbség a vegetáriánus és a vegán étrend között?
Hogyan tudnám egészségesebbé tenni az italválasztásaimat?
Milyen módszerekkel tudom csökkenteni a sóbevitelemet az étrendemben?