Honlapkészítéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Webfejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj webfejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 273 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt honlap fejlesztés árak — 1 800 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

41 webfejlesztő most online

Katalin P.

Katalin P.

Mi a feladat?

Ildikó K.

Ildikó K.

Holnapra kész is lesz.

Rita B.

Rita B.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a honlap fejlesztés?

1500 - 2900 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb webfejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező webfejlesztőt!

Marketing tanácsadással segítünk a legjobb hirdetési lehetőségek kiválasztásában! Komplex grafikai és marketing szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Marketing lebonyolítás. Büdzsé tervezés.

 • Honlap fejlesztés

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kimagasló hozzáértéssel, empatikusan és nagyon gyorsan dolgozik.

Bianka
2 éve

Vállalkozásának logókészítője és a logó létrehozásának legegyszerűbb módja. A tökéletes logókészítő minden vállalkozó számára. Nonstop ügyfélszolgálat. Biztonságos fizetés.

 • Honlap fejlesztés

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Kedves volt, de nem úgy csinálta, ahogy kellett volna

Viktor
3 éve

Javítsa webáruháza konverzióját! A jó felhasználói éllmény pozitív eredményekkel jár. Az ergonómiai és tartalmi optimalizálása gyors és jól forintosítható eredményekkel jár.

 • Honlap fejlesztés

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt és becsületes szakember

Andrea
3 éve

TERRITORY is looking for you as: Account Manager (m/f/d) in Budapest. Find out about new opportunities now and become part of the team! Search Jobs. Read News. View Portfolio.

 • Honlap fejlesztés

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Is is hmmm.....nem elég tudni

Mária
3 éve

Tanuld meg velünk az egyik legnépszerűbb programozási nyelv alapjait. Szórakoztató és interaktív feladatok, munkád eredményét azonnal láthatod. Tapasztalt mentorok.

 • Honlap fejlesztés

  1200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A Weband1style – vállalattal öröm volt együtt dolgozni. Igazán profi szakemberek, hatalmas rálátással és háttérismeretekkel. Ha valamire véletlenül nem tudtak kapásból válaszolni, másnapra utánanéztek. A reakcióidő elismerésre méltóan gyors. Tökéletesen érzik, hogy mikor van szükség gyorssegélyre, milyen szavakkal lehet fellelkesíteni az esetleg aggódó klienst, és egyszerűen ragadós az a jókedv és “semmi sem lehetetlen” attitűd, ami sugárzik belőlük. Az általuk elkészített weboldal kézhezvételekor azonnal láttuk hogy itt egy olyan útra lépünk, ami addig elképzelhetetlen lehetőségekhez juttat, és Andi, meg Ádám lelkiismeretesen végig kísértek bennünket ezen az úton. Nagyon köszönöm! Bátran ajánlom, vegyétek igénybe a szolgáltatásaikat, segítségét!”

Georgina
2 éve

Számítógépes hálózatok üzemeltetése, hatékony vírusvédelem, adatbiztonság, távfelügyelet. Informatikai hálózat és szerver üzemeltetés, távoli segítségnyújtás, gyors reakcióidő. Megbízhatóság. Raktárkészletről azonnal.

 • Honlap fejlesztés

  1900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt , pontos és gyors ügyintézés.

Zília
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat honlap fejlesztésre?

Rendelj honlap fejlesztést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Honlap fejlesztés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Honlap fejlesztés: mennyibe kerül?

Szabadúszoknál a honlap fejlesztés átlagos díja 1500-2900;Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákfigyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok webfejlesztőket?

Ebben a pillanatban 273 szakember áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a honlap fejlesztés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

A honlap fejlesztés kategóriában 355 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Webfejlesztők - mi alapján válasszunk közülük?

Tekintsd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható szabadúszót?

Leginkábba minőségi munka az, ami kiemeli a jó szabadúszó webfejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót választani a feladat megoldására?

Az esetek nagy részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas