Honlapkészítéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Webfejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj webfejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 273 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt landing oldal készítés árak — 1 500 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

41 webfejlesztő most online

Enikő M.

Enikő M.

Ma is elvállalom.

Mónika T.

Mónika T.

Most el tudom vállalni

Angelika S.

Angelika S.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a landing oldal készítés?

1000 - 1800 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb webfejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező webfejlesztőt!

Vevőszerző szövegekért kérj egyedi árajánlatot vagy válassz a csomagajánlatok közül! Profitnövelő szövegírás a Kontent Művektől - weboldalak és sales oldalak szövegezése. Marketingszöveg-írás. Vevőszerző tartalmak. SEO-barát szövegek írása.

 • Landing oldal készítés

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó fejek!

Fanni
2 éve

Find an SEO Expert Now On Fiverr. Top Freelancers From All Over The World. Optimize Your Web Pages` Content For More Relevant Traffic And Higher Search Rankings.

 • Landing oldal készítés

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Pont olyan lett a weboldalunk, amilyent szerettünk volna. Köszönjük szépen! :)

Ani
2 éve

The better way to work with data. Save time, improve performance, and get better insights. No coding needed. Built for marketing teams. Book a demo to get started with a free trial.

 • Landing oldal készítés

  2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

időben megkapom a leveleket! gyorsak precízek megbízhatóak és kedvesek

Timea
2 éve

Próbáld ki most! Szuperkönnyen, gyorsan, csodás mobilbarát sablonokkal.

 • Landing oldal készítés

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon köszönöm és további nagyon sok sikert kívánok Nektek!

Klaudia
2 éve

Szakértő IT csapatunk segítségével, az IT feladatokat nem kollégáinak kell megoldania. így még több időt fordíthatnak a pénztermelő tevékenységekre. Kérjen ajánlatot még ma.

 • Landing oldal készítés

  1300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló áron kiváló szolgáltatás. Maximálisan meg vagyok elégedve!

Krisztina
2 éve

Drágának tartod a Google Ads-t? Lehet, hogy csak rosszul csináltad. Bérelj ppc szakértőt. Egyedi megoldások, gyors megtérülés. Kérj ajánlatot! Google Ads specialista. Folyamatos optimalizálás. Google Partner. Egyedi megoldások.

 • Landing oldal készítés

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Én a weboldalam fejlesztésében kértem a segítségét. Nagyon profi módon segített, mindent precízen, pontosan megoldott. Ha tanácstalan voltam vagy az ő szépérzékére kellett hagyatkoznom, akkor sem csalódtam. Bátran ajánlom mindenkinek, mert én se tudtam olyan feladatot adni neki amit nem tudna megoldani! 🙂

Jakab
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat landing oldal készítésre?

Rendelj landing oldal készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Landing oldal készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Landing oldal készítés: mennyibe kerül?

Szabadúszoknál a landing oldal készítés átlagos ára 1000-1800;Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok webfejlesztőket?

Jelenleg 273 specialista áll készen arra, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a landing oldal készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

A landing oldal készítés szolgáltatáshoz 355 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Webfejlesztők - mi alapján válasszunk közülük?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó szabadúszót?

Leginkábba rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó webfejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót találni a feladat megoldására?

Sokszor költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas