Java programozáshoz profi segítségre van szükséged?

Programozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj programozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb programozókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 512 programozó közül válogathatsz. Korrekt java programozás árak — 1 600 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb programozót! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

77 programozó most online

Richárd F.

Richárd F.

Ma is elvállalom.

János S.

János S.

Most el tudom vállalni

István D.

István D.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a java programozás?

1500 - 2900 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb programozókat országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező programozót!

Amennyiben szeretnél stresszmentesen honlapot készíttetni a cégednek jó helyen vagy. Olyan weboldalt készítünk vállalkozásodnak, amely meggyőzőbb mint a...

 • Java programozás

  2400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos korrekt. Távirányító is működik 🙂, pedig nem mai TVhez kellett.

Bettina
2 éve

Professzionális weboldal készítés, több mint 10 éves tapasztalattal, agilis csapattal. Nem ismerünk lehetetlent a webfejlesztésben. Értéket teremtünk. 2008 óta töretlenül előre.

 • Java programozás

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Profi csapat, példaértékű hozzáállásal! Hamar megcsinálták a weblapot, nagyon örülünk, hogy őket választottuk, köszönjük a profi munkát!

Nikolett
2 éve

Használd ki a közösség erejét, hogy elérd a közönségedet! Segítek, hogy sikeres legyél. Belevágnál, de nem tudod, hogyan? Használod, de nincs elég időd rá? Keress bizalommal.

 • Java programozás

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Pozitív: pontosság, hozzáértés, válaszadási hajlandóság, viszonyulás.

Kitti
2 éve

Szeretnéd, hogy android mobil appod gyorsan készüljön el? Nézd meg oldalunkat és ismerj meg minket! Garancia. Gyorsaság. Megbízhatóság. Minőség.

 • Java programozás

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Egy igen magas minőségű, interaktív és gyakorlatias képzésen vehettem részt Anita vezetésében, amiért nagyon hálás vagyok. 🙂 Sokat tanultam, utólag is kérdezhettem, Anita pedig készségesen és nagy türelemmel segített. Köszönöm ezúton is!

Ildikó
2 éve

Csatlakozz hozzánk és szerezz menő szakmát egy év alatt, akár kezdő szintről! Válts karriert a Codecoollal! Kimagasló programozó képzések állásgaranciával! Kiváló mentorok.

 • Java programozás

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon türelmes és jol tud tanítani

Vanessza
2 éve

Bízd ránk weboldalad szerkesztését! Légy az első az online piacon! Kérj tőlünk ajánlatot! 20 fős programozói csapat, kiforrott folyamatok, hatékony kommunikáció. Ez kell neked! Ingyenes SEO elemzés. Szakértő segítség. 20 éve a piacon. Most 20% kedvezménnyel.

 • Java programozás

  2500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Az Ideastyle minden aspektus szempontjából profi csapat. Egyrészről, az a szakmai munka, amelyet letesznek az asztalra, az magáért beszél. Igényes, a kor kívánalmaival s elvárásaival teljesen kompatibilis minőségi tevékenységek jellemzik őket. Időben elvégzik a munkálatokat és szó legjobb értelmében partnerként tekintenek az ügyfélre.

Bálint
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat java programozásra?

Rendelj java programozást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Java programozás profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Java programozás: mennyi az ára?

Szabadúszoknál megrendelve a java programozás átlagos ára 1500-2900;Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok programozókat?

Jelenleg 512 szabadúszó áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a java programozás szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

A java programozás kategóriához 666 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Programozók - hogyan válasszunk közülük?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó szabadúszót?

Leginkábba rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó programozókat. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót keresni a feladat elvégzésére?

Az esetek jelentős részében költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladatra.

Olvas