Python programozáshoz egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Programozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj programozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb programozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 512 programozó közül válogathatsz. Korrekt python programozás árak — 2 500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb programozót! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

77 programozó most online

Eszter

Eszter

Érdekel.

Zoltán L.

Zoltán L.

Nagy tapasztalatom van

Mihály Z.

Mihály Z.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a python programozás?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb programozókat országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező programozót!

Ismerkedj meg a Pyton nyelvvel a Skool interaktív videó-sorozatával. Régóta megismerkednél a Pyton-nal, de nem tudod hogy kezd el? Vágj bele a Skool-lal! Tanulj meg programozni. Ha érdekel a programozás. Ingyenes foglalkozás. 8-18 éves lányoknak.

 • Python programozás

  1600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Ugyfelkezeles: minosithetetlen stilus es a hozzaertes teljes hianya.

Bettina
10 months ago

Saját weblap szerkesztés 5 percen belül könnyen. Egyszerű. Ingyenes. Kezdd el még ma! 40 millió felhasználó. 25+ nyelven. Nemzetközi elérhetőség. Modern sablonok. Reklámok nélkül.

 • Python programozás

  1400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Anita nagyon érti a dolgát, ha tartalommarketingről, piackutatásról, SEO-ról van szó! Már hónapok óta mellettem áll, számos témában segített nekem, a weboldalamra írt szövegeim felturbózásától a pozicionálásig, a social media jelenlétemmel kapcsolatos rengeteg építő ötleten, javaslaton keresztül. Anita egy igazi támogató partner a vállalkozásom számára, szeretem kikérni a véleményét a legfontosabb tartalommal kapcsolatos döntésem előtt, mert mindig be tud hozni szuper ötleteket, jól átgondolt javaslatokat és olyan új nézőpontokat, amiket én magamtól nem vennék észre. Mivel egyedül csinálom a vállalkozásom, így különösen fontosnak tartom, hogy legyenek körülöttem olyan hozzáértő emberek, akik segítenek időnként abban, hogy külső szemmel is megnézik a tevékenységemet és építő javaslataikkal hozzájárulnak a hatékonysághoz és fejlődéshez - Anita személyében pontosan ilyen támogató partnerre leltem. Nagyon köszönöm!

Bettina
4 months ago

Webdesign online konzulátcióval. Kérd személyes ajánlatunk - személyes találkozó nélkül! Honlaptervezés anélkül, hogy kimozdulnál! Kreatív webdesign online kapcsolattartással is.

 • Python programozás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Jó!

Hajnalka
9 months ago

Social posztok, blogbejegyzések, PR cikkek, hírlevelek, számunkra nem akadály. Szövegíróink segítségével nem lesz számodra lehetetlen! Díjementes konzultáció.

 • Python programozás

  1800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pozitív: kvalitás, tudás, válaszadási hajlandóság, pénztárca kímélő.

Boglárka
9 months ago

Amennyiben szeretnél stresszmentesen honlapot készíttetni a cégednek jó helyen vagy. Olyan weboldalt készítünk vállalkozásodnak, amely meggyőzőbb mint a...

 • Python programozás

  1300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Az első honlapunkat három éve készítette a csapat. Már akkor teljesen megújította a cég egész arculatát, majd évenként frissített, modernizált a megjelenésen, honlap kezelésben. Mivel nem a webfejlesztés a szakterületünk, szükségünk van arra, hogy a gyorsan változó informatikai világban "kézben" legyünk tartva. Így sikerül lépést tartanunk a változásokkal, és honlapunk, facebook oldalunk mindig frissítve és zavartalanul működik. Jó szívvel ajánlom a céget, gyors, friss, egyedi szemléletűek.

Domonkos
10 months ago

Weboldal készítés egyedi dizájnnal, teljes SEO optimalizálással, reszponzív fejlesztéssel.

 • Python programozás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Neked csak elképzelni kell, ők pedig meg valósítják! Profi csapat, kiváló minőség!

Erzsébet
7 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat python programozásra?

Rendelj python programozást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Python programozás profi szakember által

Kérdések és válaszok