PHP programozáshoz profi segítségre van szükséged?

Programozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj programozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb programozókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 512 programozó közül válogathatsz. Korrekt php programozás árak — 2 800 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb programozót! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

77 programozó most online

Barbara

Barbara

Mi a feladat?

Gábor F.

Gábor F.

Holnapra kész is lesz.

Zoltán K.

Zoltán K.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a php programozás?

2200 - 4200 Ft

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb programozókat országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező programozót!

Webáruház készítés sokéves tapasztalattal, visszatérő partnerekkel, gyors megvalósítással. Weboldal készítés többéves tapasztalattal, visszatérő partnerekkel, gyors megvalósítással.

 • PHP programozás

  1700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kedvesek, értelmesen tudnak válaszolni a féltett kérdésekre. 🤘🤘🤘

Vivien
7 hónapja

Felhasználó és keresőbarát kialakítással, garanciával! Keresőoptimalizált és reszponzív. Új weboldal akár már 70000Fttól. Teljesen személyre szabott webdesignnal. Weboldal készítés akció.

 • PHP programozás

  1900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett vagyok Viktória munkájával, végig segítőkész volt, mindig választ kaptam kérdéseimre. Igazán szépen, precízen dolgozik. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gyöngyvér
10 hónapja

Saját weblap szerkesztés 5 percen belül könnyen. Egyszerű. Ingyenes. Kezdd el még ma! 25+ nyelven. Technikai tudás nélkül is. Reszponzív dizájn. Modern sablonok.

 • PHP programozás

  1500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Anita a vállalkozásom honlapjának és SM felületeinek SEO elemzését készítette el. Gyors és alapos munkát végzett, és egy profi írásos elemzést adott át, melyet követően szóban is konzultáltunk, így feltehettem kérdéseimet. Szívből ajánlom őt mindenkinek, akinek aktuális bármilyen tartalommarketinghez kapcsolódó elemzés, tevékenység.

Ildikó
10 hónapja

Mi a partneri kapcsolatban hiszünk. Ha üzleted fejlődik, mi is fejlődünk veled! Tervezéstől a...

 • PHP programozás

  1300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Pozitív: kedvesség, képzettség, eredmény.

Rózsa
5 hónapja

Honlapodat nem csak fejlesztjük, hanem rendelkezésre állunk eljuttatni a célközönségedhez

 • PHP programozás

  2200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kimagaslóan kreatív és megbízható csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Mindig figyelembe veszik az elképzeléseinket, de ugyanakkor napra készek a jelen kor kihívásaiban. Mindig az ügyfelek érdekeit nézik, még arra is gondolnak,amire mi nem...:) Köszönjük a céges arculatot,mely mai napig első látásra szerelem és a sok marketing tippet!

Zsuzsi
10 hónapja

Professzionális weboldal készítés, több mint 10 éves tapasztalattal, agilis csapattal. Nem ismerünk lehetetlent a webfejlesztésben. Értéket teremtünk. 2008 óta töretlenül előre. Szolgáltatások: Ügyfélbarát webfejlesztés, Több mint 12 éve értetek, Értjük amit mondasz.

 • PHP programozás

  3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A legelavultabb Joomla keretrendszerrel adtak el/át egy honlapot, amit se frissíteni, se átalakítani nem lehet és annyira kevesen használják, hogy nem találni rá hozzáértő szakembert, aki egy bármelyik számlázóprogrammal össze tudja kötni. Persze a sok panasz és kidobott pénz miatti felháborodás után már nem állnak szoba az átvert megrendelővel. Amatőr nagydumás nyikhaj csapat, nulla ügyfélorientáltság, csak a mizes-mázos semmi becsomagolása! Senkinek nem ajánlom, hiába vannak referenciák, mi majd fél milliót buktunk emiatt!

Sándor
10 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat php programozásra?

Rendelj php programozást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

PHP programozás profi szakember által

Kérdések és válaszok