Kotlin programozáshoz profi segítségre van szükséged?

Programozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj programozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb programozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 512 programozó közül válogathatsz. Korrekt kotlin programozás árak — 2 800 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb programozót! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

77 programozó most online

János

János

Keress bizalommal

Gábor K.

Gábor K.

Ma is elvállalom.

Gábor K.

Gábor K.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a kotlin programozás?

2200 - 4200 Ft

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb programozókat országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező programozót!

Professzionális weboldal készítés, több mint 10 éves tapasztalattal, agilis csapattal. Nem ismerünk lehetetlent a webfejlesztésben. Értéket teremtünk....

 • Kotlin programozás

  1500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyakorlatias volt a tanfolyam, részletesen bemutatott mindent, érthető volt, de nem túl szájbarágós, laza és jófej. Ideális oktató, ajánlom bátran!

Niklesz
5 months ago

Ragasztókötött és keménytáblás könyvek készítése rövid határidővel az OOKPress nyomdában. Ragasztókötött és keménytáblás könyvek készítése gyorsan és prémium minőségben.

 • Kotlin programozás

  1800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Odabent 28 fok van, Greata sírna, ha látná ezt a pazarlást de ez a panel …Tovább

Diana
7 months ago

Saját raktárkészlettel, mindenre felkészült nyomdával és dekorációs műhellyel rendelkezünk. Több mint 10 éves tapasztalatunkkal minden felmerülő igényt ki tudunk szolgálni!

 • Kotlin programozás

  1900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív: pontosság, válaszadási hajlandóság, megfizethető.

Szandra
4 months ago

Amennyiben szeretnél stresszmentesen honlapot készíttetni a cégednek jó helyen vagy.

 • Kotlin programozás

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, profi csapat! Elismerik, ha hibáznak! Hibákat javítják és még kárpótlásként pár apróságban segítettek is. Csak ajánlani tudom őket!

Ernő
4 months ago

Bízd ránk weboldalad szerkesztését! Légy az első az online piacon! Kérj tőlünk ajánlatot!

 • Kotlin programozás

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Abszolút meg vagyok elégedve a munkájukkal. A végeredmény kiváló, a közös munka során pedig kiemelném a türelmüket, amit irányomban tanúsítottak.

Faustina
6 months ago

Minden weblapon elvégzünk egy gyorsítást, tisztítást, optimalizálást és védelmi beállítást

 • Kotlin programozás

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jól körüljártam a témát, milyen webes felületet szeretnék, számtalan céggel beszéltem, (ezt említettem is a srácoknak). Egyszer sem fordult elő a hosszas egyeztetések során, hogy ne azt éreztem volna, hogy ÉN VAGYOK AZ ÜGYFÉL. Nem beszéltek le semmiről, nem beszéltek rá semmire. Maximálisan azt kaptuk, amiért fizettünk. Sőt! A tudás, apró marketinges praktikák, amit átadtak nekünk sok sok újabb ötletet szült! Végtelen türelemmel, néha már-már szájbarágósan kellett elmagyarázni többünknek a struktúrát, megannyi jogi probléma miatt design és névcsere is előfordult sajnos... Soha nem kaptam elutasítást tőlük, együttérzőek voltak és pikkpakk áttervezték amit kellett. Felár nélkül. Mindig a megoldandó problémát nézték, sosem azt fejtegették, hogy hogyan lehetne megszabadulni" tőlünk. Már régen kifizettük a weboldalt, de a mai napig önzetlenül segítenek bármilyen problémában...Innovatívak, igazi új hullám! Sok ilyen céget még!

Krisztina
6 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat kotlin programozásra?

Rendelj kotlin programozást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Kotlin programozás profi szakember által

Kérdések és válaszok