Marketing stratégia felépítéshez profi segítségre van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 273 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt chat oldal készítés árak — 1 700 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

30 marketinges most online

Dancs

Dancs

Érdekel.

Tamás M.

Tamás M.

Nagy tapasztalatom van

József B.

József B.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a marketing stratégia felépítés?

700 - 1400 Ft

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

A hírlevél egyszerű módja annak, hogy ügyfeleiddel állandó kapcsolatban maradj. Saját csatornádon tudod elérni a vevőidet, viszonylag olcsón és célzottan.

 • Marketing stratégia felépítés

  2800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Az iroda kicsit szedett vedett hangulatú, de az ügyintézés flottul megoldható. A parkolás ingyenes.

Barbara
6 months ago

UX kutatásra illetve UX/UI designra specializálódott cégünk megoldja problémáid. Könnyen kezelhető, szerethető, pénzügyileg is sikeres honlapokat készítünk elő. Mutatjuk!

 • Marketing stratégia felépítés

  1300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A cégem lassan 1 éve dolgozik együtt a csapattal és teljesen meg vagyok velük elégedve. Kedvesek, aranyosak. Mérhető és elég erős növekedésünk tapasztalható, mióta ők kezelik a webmarketinget. Szívesen ajánlom mindenkinek! Itt is köszönöm nekik! :*

Szimonetta
5 months ago

Webdesign online konzulátcióval. Kérd személyes ajánlatunk - személyes találkozó nélkül!

 • Marketing stratégia felépítés

  1500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm, hogy segítenek nekem kezelni a hirdetéseket! Nem lenne rá időm a három kicsi mellett!

Dénes
8 months ago

A tervezéstől a megvalósításig, az élesítéstől a támogatásig mindent egy kézben” Ügyfélvélemény: Gyorsan és percízen dolgoznak, tartják a határidőt és a megbeszélt árat.

 • Marketing stratégia felépítés

  1500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrekt cég

Eszter
7 months ago

Drágának tartod a Google Ads-t? Lehet, hogy csak rosszul csináltad. Bérelj ppc szakértőt. Egyedi megoldások, gyors megtérülés. Kérj ajánlatot! Google Ads specialista. Folyamatos optimalizálás. Google Partner. Egyedi megoldások.

 • Marketing stratégia felépítés

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A működő hirdetéseimet lecserélték olyan hirdetésekre amik vitték a pénzt és nem térültek meg. Nem igazán vannak tisztában azzal, hogyha nincs forgalom akkor nincs miből kifizetni a számlájukat.Önkritika 0. Fejlődésre való képesség 0. Vállvonogatás az simán megy a kifogás kereséssel együtt. Abszolúte hozzá nem értő emberek. Sajnálom a pénzt amit kiadtam a "szolgáltatásukra". Ennyi pénzből már egy jobb Google ADS tanfolyam felét kifizethettem volna nem beszélve az elmaradt forgalomtól. Kritikán aluli szolgáltatás. Soha többet nem bízok meg külsős marketing céget köszönhetően a "teljesítményüknek". A marketing igenis mérhető forgalomban és pénzben. A hozzáértésük hiányát is mérhetjük deficitben és forgalomkiesésben. Senkinek nem ajánlom.

Andrea
9 months ago

Reklámtárgyak és nyomdai kivitelezés. Egyszerű, könnyű online rendelés, széles termékskála. Ismertebbé tenné vállalkozását? Csak pár kattintás, online rendszerünkben...

 • Marketing stratégia felépítés

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Pozitív: udvariasság, szakismeret, tekintet.

Andi
8 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat marketing stratégia felépítésre?

Rendelj marketing stratégia felépítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Marketing stratégia felépítés profi szakember által

Kérdések és válaszok