Marketing terv készítéshez szükséged van egy szabadúszóra?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 138 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt weboldal bérlés árak — 2 700 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

30 marketinges most online

Julianna

Julianna

Keress bizalommal

Szabolcs H.

Szabolcs H.

Ma is elvállalom.

István N.

István N.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a marketing terv készítés?

1800 - 3300 Ft

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

TELL - Kommunikátorok, távfelügyeleti rendszerek, GSM automatizálás és kapuvezérlés.

 • Marketing terv készítés

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ígérgetni tudnak kedvesen, ügyesen csak utána sem történik semmi

Kitti
10 hónapja

Válj kreatívabbá és agilisabbá és valósíts meg olyan ötleteket, amik sikeressé tesznek! Ragadd meg az észszerű ötleteket, és használd őket a bevételeid növelésére! Prototipizálás.

 • Marketing terv készítés

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Több, mint tíz éve támogatnak minket mindenféle marketing szolgáltatással. A kapcsolattartás ugyanolyan gyakori, nem csökkent a hozzáállásukban a motiváció. Nagyon gyorsak, nagyon rugalmasak, állandóan tettrekészek. Szeretünk velük dolgozni.

Kitti
4 hónapja

Ügyfélszerző rendszerek építése, marketing tanácsadás kis- és középvállalkozások számára. Nemcsak egy weboldalt kapsz. Közösen megtervezzük a jelenléted, kialakítjuk a...

 • Marketing terv készítés

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Best place for forex trade robot signals

Diana
8 hónapja

Weboldal fejlesztés a tervezéstől az online marketingig. Ránk mindenben számíthatsz. Több, mint 800 átadott webes projekt után neked is megtaláljuk a legjobb megoldást.

 • Marketing terv készítés

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Mikor ott hagytam a korábbi munkahelyemet és saját vállalkozást alapítottam, kicsit nehezen idnult el a szekér. Szerencsére a Kampányfelügyelet Magyarország Kft.-től jó áron kaptam hasznos szolgáltatást, és sikerült gyorsan kiépíteni egy stabil ügyfélkört! (:

Lujza
5 hónapja

Szolgáltatásaink: Tervezés, nyomtatás, kivitelezés, tervezés és ellenőrzés! Majd 20 éve foglalkozunk szórólapokkal. Segítünk a megfelelő megoldás kiválasztásában. szórólap.

 • Marketing terv készítés

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Pozitív: márka, tájékozottság, válaszadási hajlandóság, eredmény, megfizethető.

Renáta
7 hónapja

A tervezéstől a megvalósításig, az élesítéstől a támogatásig mindent egy kézben” Ügyfélvélemény: Gyorsan és percízen dolgoznak, tartják a határidőt és a megbeszélt árat.

 • Marketing terv készítés

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Akik velem dolgoznak, azok tudják, hogy nem tűröm a pontatlanságot. Szerintem sokat elmond a Kampányfelügyeletről, hogy szívesen dolgozok velük!

Lázár
8 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat marketing terv készítésre?

Rendelj marketing terv készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Marketing terv készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok