Marketing stratégia tervezéshez profi segítségre van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb fejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 236 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt tárhely bérlés árak — 1 600 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

28 marketinges most online

Fruzsina

Fruzsina

Most ráérek.

Ferenc D.

Ferenc D.

Küldd el a feladatot!

István K.

István K.

Érdekel.

Mennyibe kerül a marketing stratégia tervezés?

800 - 1500 Ft

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Személyre szabott, dinamikus emailek, komplex automatizmusok és szegmentálható célközönség. Német és svájci biztonsági és minőségi sztenderdek, GDPR, BDSG és FADP megfelelőség. GDPR ready. Német minőség. Magyar ügyfélszolgálat.

 • Marketing stratégia tervezés

  1300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, korrekt ügyfélszolgálat.

Edina
10 months ago

Fejlesztés, design, tanácsadás, animáció – és egy műhely, ahol odafigyelünk a részletekre. Nézd meg, miket csinálunk, hogyan gondolkodunk és kérj árajánlatot következő projektedre!

 • Marketing stratégia tervezés

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb arcok! A legjobb online marketingesek!

Emma
6 months ago

Vállalkozásának logókészítője és a logó létrehozásának legegyszerűbb módja. A tökéletes logókészítő minden vállalkozó számára. Nonstop ügyfélszolgálat. Biztonságos fizetés.

 • Marketing stratégia tervezés

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Cégünkkel a modern és környezetbarát szemléletmódot próbáljuk erősíteni, ezért egyáltalán nem volt mindegy, hogy mindezt mennyire érzi át az a csapat, aki az oldalunk optimalizálásával és hirdetéseivel foglalkozik. Szerencsére, a Kampányfelügyeletnél felkészült szakemberekkel beszélhettünk, akiknek nem kellett magyarázni, hogy miért fontos a környezetvédelem.

Zsuzsanna
9 months ago

Professzionális weboldal készítés, több mint 10 éves tapasztalattal, agilis csapattal

 • Marketing stratégia tervezés

  2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagy lehúzás. A kampányuk nem ér semmi. Egy hónap alatt 3 látogatót hoztak az oldalamra.

Dömötör
5 months ago

Webáruház készítés, webshop fejlesztés, bővítés. Korlátlan webshop kötöttségek nélkül. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát webáruház készítés, tanácsadással, határidőre.

 • Marketing stratégia tervezés

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Az új vállalkozásom beindításhoz szerettem volna egy bemutatkozó weboldalt. Többen is a Weblion csapatát ajánlották. Nem hiába, 3 hét alatt profi, átlátható, tökéletesen az én igényeimre szabott weboldalt kaptam készhez. Rugalmasak és segítőkészek, az E-munkatárs social platformjainak beindításához is rengeteg hasznos tippet kaptam tőlük. Nekik köszönhetően már le is szerződtem az első ügyfelemmel!

Georgina
6 months ago

Webáruház készítés, webshop fejlesztés, bővítés. Korlátlan webshop kötöttségek nélkül. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát webáruház készítés, tanácsadással, határidőre. Ügyfélszolgálat. Weboldal fejlesztés. Szolgáltatások: Grafikai tervezés, Webshop készítés.

 • Marketing stratégia tervezés

  2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pozitív: hozzáállás, jártasság, végeredmény, megfizethető.

Bernadett
6 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat marketing stratégia tervezésre?

Rendelj marketing stratégia tervezést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Marketing stratégia tervezés profi szakember által

Kérdések és válaszok