Reklámfilm készítéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 210 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt weboldal szerkesztés árak — 2 100 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

29 marketinges most online

Gábor U.

Gábor U.

Érdekel.

János C.

János C.

Nagy tapasztalatom van

Mihály T.

Mihály T.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a reklámfilm készítés?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Teljeskörű SEO megfizethető árakon. Szeretnéd, hogy a honlapod a Google élére kerüljön?

 • Reklámfilm készítés

  1300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Igen, jártam itt. Az egyik dolgozónak vittem egy magán levelet. Nagyon örült neki. Ezt a két sort azért írtam mert már elegem van a NAGYTESTVÉR tolakodó stílusából!

Domonkos
2 éve

Teljes körű tárhely szolgáltatás, amihez ingyenes SSL, HTTP/2, PHP 7.4 -t is biztosítunk. Szakértőink mindenben segítenek, és ügyfeleinknek is folyamatos támogatást nyújtunk!

 • Reklámfilm készítés

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

mióta segítenek a google hirdetésekben,sokkal többen jönnek mosatni,de lehetnének még többen is

Barbara
2 éve

Válassz számos animációs videó megoldásunk közül. Kérj ingyenes előzetes konzultációt. 2D és 3D animációs videók, dinamikus animációs videók, karakter animációs videók.

 • Reklámfilm készítés

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt gyors kiszolgálas

Bianka
2 éve

Az emberek az Önéhez hasonló vállalkozásokat keresnek. Jelenjen meg nekik, amikor számít. Jelenjen meg több keresésnél a Google Ads révén, hogy az emberek megtalálják a...

 • Reklámfilm készítés

  2000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Pozitív: szint, szakismeret, válaszadási hajlandóság, viszonyulás, pénztárca kímélő.

Rózsa
3 éve

Prémium keresőoptimalizálás havi 100.000 Ft-tól! 2007 óta, több 1000 SEO projekt. 10+ év...

 • Reklámfilm készítés

  2400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

If you are looking for high quality, responsive web application for your business, I will highly recommend Ideastyle Professional. They just won't deliver you a high quality but will help you in provide business driven solutions and their experience in handling problems is remarkable.

Babett
3 éve

Kérd Te is az ingyenes honlap elemzést és a megoldási javaslatot. Kerülj be honlapoddal a Kereső TOP10-be. Teljeskörű kiszolgálás. 23 év tapasztalat. Szakértői ügyféltámogatás. Szolgáltatások: Keresőoptimalizálás, Kampánykezelés, Honlap gyorsítás.

 • Reklámfilm készítés

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Egyértelműen ajánlom Gábor szaktudását és precízségét bárkinek! Korrekt módon átadott minden információt, gördülékenyen ment a közös munka, bármilyen kérdés/kérés esetén készséggel állt rendelkezésemre. Köszönöm a munkáját! EraCoach

Judit
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat reklámfilm készítésre?

Rendelj reklámfilm készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Reklámfilm készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Reklámfilm készítés: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál a reklámfilm készítés átlagára 2000-3800;Ft. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek marketingeseket?

Ebben a pillanatban 195 specialista várja azt, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a reklámfilm készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

A reklámfilm készítés szolgáltatáshoz 230 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Marketingesek - mi alapján döntsünk köztük?

Böngészd át a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Elsősorban a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó marketingeseket. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót keresni a feladat elvégzésére?

Az esetek jelentős részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas