Reklám marketinghez profi segítségre van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb fejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 249 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt webhely letiltás árak — 1 100 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

33 marketinges most online

Balázs K.

Balázs K.

Ma is elvállalom.

Alajos B.

Alajos B.

Most el tudom vállalni

László V.

László V.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a reklám marketing?

800 - 1500 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Több mint 400 elkésztett weboldal, több mint 80 sales funnel felépítése, 8 sajt webáruház! 1 db Év Webshopja Díjat nyert webshop, 4 db díjnyertes weboldal. Csúcsweboldalak. Határidő garancia. Reszponzív nézetek.

 • Reklám marketing

  1700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pozitív: szint, tapasztalat, .

Szandra
3 éve

Gyakorlati lépések, könnyű útmutató a biztos siker felé. 10 egyszerű lépés a jobb seo felé. Gyakorlati útmutató és egyszerű lépések a jobb helyezés érdekében, vállalkozásoknak.

 • Reklám marketing

  2700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmas, profi csapat, akik a kéréseinknek megfelelően segítenek minket abban, hogy az online térben is megfelelően megjelenhessenek vállalkozásaink. Innovatív ötletekkel, magas fokú szakmai tanácsadással segítenek minket. Örülünk, hogy rátaláltunk erre a csapatra! :)

Rita
3 éve

GDRP kompatibilis. Tárhelycsomagjaink ingyenes https SSL-lel és SSD gyorsítással. Gyorsabb, emberibb, biztonságosabb. 100e Ft ajándék minden tárhely bérléshez! WP Gyorstelepítés. Prémium WP Optimalizáló. WP Víruskereső. WP Verziófigyelő.

 • Reklám marketing

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítséget! Jönnek a hívások!

Anikó
2 éve

Indítsuk be a marketinggépezetedet és szerezz több vásárlót online felületed segítségével. Gyere és olvasd el, hogy mit kínálunk a számodra.

 • Reklám marketing

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Generali irodában voltam cím ugyanaz

Hajnalka
3 éve

Research keywords, track daily search rankings, analyze backlinks, check SEO health. 20B keywords, 40T backlinks, 143 geo databases, 800M domains, 50+ tools and reports. 40+ trillion backlinks. 800,000,000+ domains. 140+ geo databases. 20+ billion keywords.

 • Reklám marketing

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Great communication, very prompt and tailored services. We love working with them on our branding, social media marketing and photography!

Benjámin
2 éve

Egyedülálló applikációk, amik igazán sikeressé teszik a vállalkozásodat. Kérj ajánlatot ma. Mobil és webes alkalmazások fejlesztése különböző méretű és profilú vállalatok számára.

 • Reklám marketing

  2000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Cégünk, a Kecskeméti Konzerv Kft. (korábban és sokak számára Kecskeméti Konzervgyár néven elhíresült, 1900 óta fennálló vállalkozás) 2019-ben célul tűzte ki weboldalának megújítását. Egy olyan oldalra volt szükségünk, amely nemzetközi színvonalon képviseli cégünk webes jelenlétét. Gábor személyében találtunk rá arra a kivitelezőre, aki minden elvárásunknak megfelelt. Sok segítséget kaptunk Gábortól a vállalt utánkövető szakaszon túl is. Csak ajánlani tudjuk! - Kecskeméti Konzerv Kft.

Tímea
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat reklám marketingra?

Rendelj reklám marketingt és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Reklám marketing profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Reklám marketing: mennyi az ára?

Szabadúszoknál a reklám marketing átlagos ára 800-1500;Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákszámításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatók marketingeseket?

Jelenleg 219 szabadúszó áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a reklám marketing szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

A reklám marketing szolgáltatáshoz 265 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szabadúszóról megtekinthető márértékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Marketingesek - hogyan döntsünk köztük?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó szabadúszót?

Először is a minőségi munka az, ami kiemeli a jó szabadúszó marketingeseket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót választani a feladat elvégzésére?

Sok esetben költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas