Hírlevél küldéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb fejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 231 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt honlap szerkesztés árak — 2 900 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

33 marketinges most online

Csaba T.

Csaba T.

Most ráérek.

Sándor K.

Sándor K.

Küldd el a feladatot!

Gábor F.

Gábor F.

Érdekel.

Mennyibe kerül a hírlevél küldés?

1300 - 2400 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Research keywords, track daily search rankings, analyze backlinks, check SEO health. 20B keywords, 40T backlinks, 143 geo databases, 800M domains, 50+ tools and reports. 40+ trillion backlinks. 800,000,000+ domains. 140+ geo databases. 20+ billion keywords.

 • Hírlevél küldés

  1800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ami a legértékesebb a mai világban, ha figyelnek rád, törődnek a vállalkozásodban átélt küzdelmeiddel és olyan segítséget kapsz, amitől te magad is több leszel. Ilyen nekünk az Ideastyle-lal dolgozni! Ők nem sablonos tanácsokkal láttak el minket, hanem teljesen ránk értelmezett stratégiát és profi kivitelezést kaptunk! Jó hangulat, szuper-intelligens és gyorsan dolgozó csapat, briliáns vezető, Ricsi személyében. Öröm a munka velük. Ja, és eredménye is van! :)

Irén
2 éve

Biztonságos online megoldások egyéni és céges oldalakhoz, webshopokhoz. Alacsony árak. 0-24 órás ügyfélszolgálat. Magyar nyelvű cPanel.

 • Hírlevél küldés

  2400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Sok diák jön, mióta velük hirdetek .

Melinda
2 éve

Research your competitors, find traffic-driving keywords, build quality backlinks & more. Competitor analysis, keyword research, link building, rank tracking,...

 • Hírlevél küldés

  2000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Great professional graphic design team who created the visual identity for our medical business, with excellent quality and precise deadline.

Kelemen
2 éve

Egyedi iOS alkalmazások tervezése és fejlesztése több éves nemzetközi tapasztalattal. Foglaljon ingyenes konzultációt még ma! Költséghatékony Projektek. Web, Mobil & Még Sok Más. Tapasztalt Fejlesztők. Ingyen Projektmenedzsment. Rugalmas Szolgáltatások.

 • Hírlevél küldés

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Weboldalunk és webáruházunk megújítását is a webmestered.hu-ra bíztuk. Gábor személyében egy körültekintő partnerre találtunk, aki nem csak a szükséges webfejlesztési feladatokat végezte el, hanem későbbiekben felmerülő kérdéseinkben is folyamatosan rendelkezésre állt és segítette munkatársainkat. Gábor munkáját kiváltképp azoknak ajánljuk, akik a lehető legjobb kezekben akarják tudni webes projektjeiket.

Melinda
2 éve

Teljes átláthatóság, érthető költségek. Egyénileg az Ön vállalkozásához igazítva. Szerződéses kötelezettségek nélkül nyújtunk online marketingszolgáltatást.

 • Hírlevél küldés

  2500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Szeretem kiváló,tökéletes.

Bettina
2 éve

Megbízható cég | Minőségi hirdetések | Kimagasló Ár-Érték arány | Garancia. Hatékony Internetes hirdetés kisvállalatoknak, garanciával. Próbálja ki most!

 • Hírlevél küldés

  2400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pozitív: hozzáállás, szakszerűség, válaszadási hajlandóság, érdem.

Pető
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat hírlevél küldésra?

Rendelj hírlevél küldést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Hírlevél küldés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hírlevél küldés: mennyi az ára?

Távmunkában a hírlevél küldés átlagos díja 1300-2400;Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákfigyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok marketingeseket?

Jelenleg 217 szabadúszó áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a hírlevél küldés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

A hírlevél küldés kategóriában 272 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Marketingesek - hogyan válasszunk közülük?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Leginkábbaz elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó marketingeseket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót keresni a feladat megoldására?

Sok esetben költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas