Hírlevél készítéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb fejlesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 207 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt rendszergazdai szolgáltatások árak — 2 400 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

31 marketinges most online

Dániel S.

Dániel S.

Keress bizalommal

Sándor S.

Sándor S.

Ma is elvállalom.

Szabolcs K.

Szabolcs K.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a hírlevél készítés?

1800 - 3500 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Az applikációd nem csak egy újabb app lesz a felhasználó telefonján, kiemelkedő helye lesz. iOS és Android alkalmazásokat, játékokat fejlesztünk, pontosan olyat, amilyet megálmodtál. Gyors, precíz, fejlesztés. Garancia vállalás. Specifikálás, tervezés. Piaci bevezetés.

 • Hírlevél készítés

  2700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mind a céges weboldalunk, mind pedig a webshop elkészítésénél azt a szakmai háttér támogatást és munkát kaptuk, amiért az ember szívesen fizet. Köszönjük, bátran ajánlunk!

Ildi
3 éve

1 db Év Webshopja Díjat nyert webshop, 4 db díjnyertes weboldal. Béreld fel a legprofibb csapatot. Részletek a weboldalon. Csúcsweboldalak. Határidő garancia. Reszponzív nézetek.

 • Hírlevél készítés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Már az első találkozásnál működött közöttünk az összhang! Éreztük, hogy ez egy hosszútávú gyümölcsöző üzleti kapcsolat lesz! Profizmus, szakértelem, innovatív megoldások! Szívből ajánlom Őket!

Katalin
3 éve

Elkészítjük a vállalkozásod teljes Online Marketing stratégiáját és kivitelezzük is azt! Az online marketing nagyon komoly lehetőségeket nyújthat a cégednek. Használd ki!

 • Hírlevél készítés

  2300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Csak jó tapasztalat eddig.

Orsolya
3 éve

Magas minőség, évtizedes tapasztalat. 24 órás segítőkész ügyfélszolgálat. Rendeljen most. Korlátlan és Óriás tárhelyek magyar nyelvű cPanellel és alkalmazás telepítővel.

 • Hírlevél készítés

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Kellemes környezetben vannak! Kedvesek ;)

Nikolett
3 éve

Hatékony email marketing kampányok cégeknek. GDPR álló adatbázis építés, ügyfélszerzés. Hatékony eDM online email marketing kampányok cégeknek. GDPR kompatibilis adatbázis építés. E-mail marketing. Adatbázisépítés. Lead generálás. Forgalom növelés.

 • Hírlevél készítés

  1500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Pozitív: figyelmesség, jártasság, potom pénzbe kerül.

Andi
3 éve

Szerezzen rengeteg megrendelést Ön is a keresőből érkező ingyenes forgalomból! Sikerünket nem pénzben, ügyfélelégedettségben mérjük! 2006 óta a piacon. Gyors árajánlat.

 • Hírlevél készítés

  2200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

A very helpful and professional graphic designer who created my unique business card and hangtag with excellent quality and precise deadline.

Sándor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat hírlevél készítésre?

Rendelj hírlevél készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Hírlevél készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hírlevél készítés: mennyi az ára?

Szabadúszoknál megrendelve a hírlevél készítés átlagos díja 1800-3500;Ft. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok marketingeseket?

Most 208 specialista várja azt, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a hírlevél készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

A hírlevél készítés kategóriához 261 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szabadúszóról megtekinthető márvisszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Marketingesek - hogyan válasszunk közülük?

Böngészd át a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható szabadúszót?

Először is a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó marketingeseket. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót választani a feladat megoldására?

Az esetek nagy részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas