Rendszergazdai szolgáltatásokhoz egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb fejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 207 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt rendszergazdai szolgáltatások árak — 2 400 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

31 fejlesztő most online

Georgina T.

Georgina T.

Keress bizalommal

Réka L.

Réka L.

Ma is elvállalom.

Petronella K.

Petronella K.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a rendszergazdai szolgáltatások?

1400 - 2600 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Több, mint 300 referenciával, belvárosi irodával és egy dinamikus csapattal segítünk neked. Egyedi weboldal tervezés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás, online marketing.

 • Rendszergazdai szolgáltatások

  1400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom!

Kitti
2 éve

A hazai piac legszínesebb szolgáltatáspalettája már az ingyenes verzióban is. Próbáld ki! A Billingo a modern kor vállalkozóját célozza, aki hatékonyabb folyamatokra vágyik. Automatizált számlázás. Több mint online számlázó. Többet tud mint gondolnád.

 • Rendszergazdai szolgáltatások

  1700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész kiszolgálás,korrekt, megbízható cég. Mindenkinek tudom jó szívvel ajánlani.

Poczkodi
2 éve

Növelje vállalkozása hatékonyságát egyedi szoftverek fejlesztésével. Készítsen szoftver prototípust, terméket rövid időn belül, kiszámítható költségek mellett.

 • Rendszergazdai szolgáltatások

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Minőség

Tünde
2 éve

Bízza szakértőkre a márkaépítést. Tűnjön ki a konkurenciái közül brandépítéssel. Márkaépítés online eszközökkel. 5 tipp a márkaépítéshez. Márkaépítés. Brandépítés.

 • Rendszergazdai szolgáltatások

  1200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Már többször igénybe vettem és csak ajánlani tudom. Profi munka , korrekt áron

Eligius
2 éve

Egy honlap feladata, hogy profitot termeljen. Ütős UX és design, tűpontos SEO, marketing pszichológia, prémium technológiák, határidőre. Bevált stratégiák. Konverziós dizájn. Ötcsillagos méréstechnika. Megtérülésre fókuszálva.

 • Rendszergazdai szolgáltatások

  1600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Segitőkészek,baràtságosak és profik nekem ez készült 😀

Izidor
2 éve

Gyönyörű, felhasználóbarát weboldalakat készítünk, igényes vállalkozásoknak. Keress minket, ha unod a félmegoldásokat. Egyszerűen kezelhető. 100% garancia. Könnyen fejleszthető. 1 órán belül visszahívunk.

 • Rendszergazdai szolgáltatások

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profi, megbízható csapat.

Mónika
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat rendszergazdai szolgáltatásokra?

Rendelj rendszergazdai szolgáltatásokt és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Rendszergazdai szolgáltatások profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Rendszergazdai szolgáltatások: mennyi az ára?

Szabadúszoknál a rendszergazdai szolgáltatások átlagos ára 1400-2600;Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek fejlesztőket?

Jelenleg 207 szakember várja azt, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a rendszergazdai szolgáltatások szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

A rendszergazdai szolgáltatások kategóriában 299 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szabadúszóról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - hogyan válasszunk közülük?

Böngészd át a neked szimpatikus profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Leginkábba minőségi munka az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót találni a feladat megoldására?

Az esetek nagy részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladatra.

Olvas