Weboldal karbantartáshoz egy tapasztalt szabadúszó segítségére van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb fejlesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 204 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt weboldal karbantartás árak — 2 600 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

31 fejlesztő most online

Zsanett C.

Zsanett C.

Keress bizalommal

Bernadett J.

Bernadett J.

Ma is elvállalom.

Dorottya T.

Dorottya T.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a weboldal karbantartás?

1300 - 2400 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Készítsd el tetszésed szerint, percek alatt. Mobilra optimalizált.

 • Weboldal karbantartás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Amikor semmi ötletem nem volt, Ricsi akkor is a segítségemre volt az ötleteivel, tanácsaival. Sokkal többet kaptam mint amit vártam. Nagyon segítőkész, innovatív ötletei vannak, rugalmas, ügyfélközpontú

Mihály
3 éve

Amit garantálunk: mobilbarát és SEO optimalizált kialakítás, felhasználóbarát megjelenés. Szerezz versenyelőnyt profi weboldallal! Érj el új ügyfeleket...

 • Weboldal karbantartás

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nem csak nekünk, de az ügyfeleinknek is nagyon bejön a weblapunk.

Szakter
3 éve

Fizess a potenciális látogatókért, megtérülés alapon. Egyedi sales rendszerünk ebben segit. Béreld fel a legprofibb csapatot, és fizess megtérülés után. Részletek a weboldalon.

 • Weboldal karbantartás

  1600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrekt cég

Flórián
3 éve

Próbáld ki az intuitív eszközünket, kreativitás korlátozása nélkül, az igényekhez igazítva. Könnyen kezelhető és ingyenes weboldalkészítő tökéletesíti weboldalad, blogod vagy mást!

 • Weboldal karbantartás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek ajánlom, aki profin képzeli el a weboldalának elkészítését, fejlesztését, illetve a kész weboldal felfuttatását, erre a célra a prémium linképítés a legjobb választás!

Mariann
3 éve

Telefonos értékesítésre specializálódva. Legfőbb célunk, hogy ügyfeleket szerezzünk Önnek. Telefonos értékesítés megbízható kezekben. Kérjen tőlünk ajánlatot! Eredményorientáltság. Többnyelvű Szolgáltatások. Többezer Elégedett Ügyfél. Szakképzett Munkatársak.

 • Weboldal karbantartás

  1300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedves az irodavezető és gyorsan dolgozik. Meg vagyok elégedve.

Bernadett
2 éve

Social felületek, FB, Google Ads kampányok kezelése egy megbízható, szakértő csapattal. Pörgesd fel az online jelenléted úgy, hogy neked ne is kelljen vele foglalkoznod.

 • Weboldal karbantartás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Többet kaptam mint amit vártam. Profi, gyors munka.

Renáta
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat weboldal karbantartásra?

Rendelj weboldal karbantartást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Weboldal karbantartás profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Weboldal karbantartás: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál megrendelve a weboldal karbantartás átlagára 1300-2400;Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialistákszámításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok fejlesztőket?

Ebben a pillanatban 204 szakember várja azt, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a weboldal karbantartás szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

A weboldal karbantartás kategóriában 291 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető márvisszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - mi alapján válasszunk közülük?

Tekintsd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható szabadúszót?

Először is a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót keresni a feladat megoldására?

Az esetek nagy részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas