Mai au pair munka pároknak, feladat

Bőröndjavítás, táskajavítás, cipőjavítás

Budapest, 1073 Magyarország

1 darab kerék csere, teljes cipzár csere

Takarítót keresek

Budapest, Baross u. 49, 1047 Magyarország

Üdvözlöm! Kis lakás (43m2) takarítására keresek takarítót. Idős apukámnak kellene segíteni a lakás rendben tartásához. Heti vagy két heti rendszerességgel. Köszönöm

Házvezetőnő, mosás, vasalás

Budapest, 1223 Magyarország

Szoknya pliszizorása

Mennyasszonyi ruha átalakítás kell

Budapest, XI. kerület, Magyarország

Ennek a ruhának a hátsó gumi részét szeretném megváltoztatni. Esetleges fűzősre vagy kivenni ha lehet vagy sima gumis anyaggal helyettesíteni. Erre van-e megoldás illetve mennyiben kerülne?

Idősgondozás

Budapest, 1119 Magyarország

Idősgondozás, házi betegápolás délutánonként 2 órában Budapesten, metróközebben.

Takarítás

Budapest, 1034 Magyarország

Nagytakarítás

ablakmosás

Budapest, Füredi park, 1144 Magyarország

Alacsony belmagasságú lakás négy szobájának és konyhájának ablaka, és az eléjük felszerelt redőnyök várnak tisztításra. Mindegyik ablak 3 osztatú (az egyik szobában erkélyajtó van), kerete műanyag.

Takarítót keresünk!

Budapest, Lehel u 14, 1134 Magyarország

Rövid távon kiadó lakások rendszeres, napi de random időpontban történő takarítására keresek a munkát rugalmas beosztásban elvégezni képes szakembert a XIII. kerületben. Pár órára is igénybe vehető lakások - időnként nagyon gyors (ágynemű és törülköző csere, szemetes ürítés, porszívózás), de 2 naponta alapos takarítására keresek közeli címen lakó munkatársat. A beosztást Excel táblázatban tudom küldeni. Jelenleg három, egymás melletti apartmant kell rendben tartani, de hamarosan három újabb kerül átadásra. 2000 Ft/óra bért tudok fizetni. Kizárólag XIII., illetve a szomszéd kerületekből várjuk a jelentkezőket!

Ablaktisztítás

Biatorbágy, 2051 Magyarország

Tok ablak

Házvezetőnő, mosás, vasalás

Budapest, 1146 Magyarország

Világos színű velúr cipő tisztítását szeretném kérni, nem egy konkrét folt található rajta, hanem általános kosz.

Idősápoló

Idősgondozás napi 1-2 órában. Pelenkázás, fürdetés, mozgatás

Takarítás

Budapest, 1066 Magyarország

24 NM lakas, 1 szoba/Valeria, furdoszoba, mini konyha

Alap engedelmesség lenne az első lépcső

Üdvözlöm. Krisztina vagyok. Van egy 4 hónapos németjuhász belga juhász keverék kiskutyánk. Elsősorban alap engedelmességi feladokat szeretnénk majd együtt elsajátítani, behívást megalapozni illetve megtalálni azt a sportot ami számára a legmegfelelőbb. Tiszateleken élünk és zömében szombaton lenne jó. Köszönöm szépen

Takarítás a XX. kerületi családi házban

A XX. kerületben található családi házhoz keresek egy embert takarítási feladatra. Kiemelten fontos, hogy a padló alaposan fel legyen törölve. Tapasztalataim alapján ez a munka körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, és egy személy elegendő hozzá. A fizetés 100 EUR vagy 35 000 Ft. Ha érdekel a lehetőség, kérlek, jelezd vissza!

Házvezetőnő, mosás, vasalás

Budapest, 1093 Magyarország

Vászon, fehér tornacipő tisztítását szeretném kérni. Sajnos minden házi praktikát kipróbáltam, de besárgul a cipő.

Takarítás

Telki, 2089 Magyarország

Vakolt, függőleges, családi ház, front-házfal, kb 70 nm, enyhén szennyezett

Édesanyámhoz keresek heti rendszerességgel takaritót

Budapest, Gábor Áron u., Magyarország

Kezeit csókolom,édesanyámhoz keresek heti rendszerességgel takaritót, hölgy személyében, a 2.kerületben található szintenkent kb 60 m2 -s lakótér tisztán tartásához,melyből csak a fele aktívan használt,a másik fele idönként portalanitásra szorul,évente ablaktisztitásra,a munkához tartozik az alkalomszerűen,kerti járdák söprése,és az alsó kiegészitő helyiségek időszakos rendbetétele .Azonnali kezdés.

Bőröndjavításra ajánlatot kérek

Budapest, Somogyi Béla u., Magyarország

A húzószerkezet egyik csöve megroggyant a nagy bőröndnél, nem lehet kihúzni.

Takarítás

Budapest, 1097 Magyarország

Rendszeres kistakarítás heti, nagyobb 2havi nagyon nagy 6 havi rendszerességgel. Amerikai konyhás nappali, két hálószoba. Kb 60 m2

Takarítás

Budapest, 1061 Magyarország

60 m2 ket furdo, ket halo, amerikai konyhas airbnb lakas takaritas

Lakás tisztítása

Budapest, Kecskeméti u. 14, 1053 Венгрия

I'm searching person to mob all floors and clean the dust

Sütemény készítés

Tököl, 2316 Magyarország

Házi sütemény készítése keresztelői eseményre.

Takarítás

Budapest, 1185 Magyarország

4 szoba van. Azokban kellene rendet rakni és kitakarítani. Plusz 2 fürdőszoba,egy mosdó,a konyha és két db erkély. 2 db lépcsőt takarítani. Ez egy 3 szintes ház de a miénk csak a felső 2

Takarítás

Budapest, 1022 Magyarország

teljes

Takarítás

Budapest, 1133 Magyarország

Üdvözlöm! 13. kerület Garam utcai ingatlan adásvétele most történt meg. A 48 m2-es lakás jelenleg még nem lakott, de pár bútort tartalmaz. Beköltözés előtti alapos nagytakarításra, ablaktisztításra lenne szükség a teljes lakásban. A takarítás bármikor megvalósítható május első felében, a tervezett költözés június lesz. Várom szíves ajánlatukat! Köszönöm!

Tisztítás felújítás után

Budapest, Nyár u. 2, 1043 Hungary

53 négyzetméteres lakás teljeskörű takarítása

Általános takarítás

Budapest, Nádasdy u., 1183 Magyarország

Kéthetente általános takarítás, portörlés, felmosás, porszívózás. 3 db fürdőszoba van.

Házvezetőnő, mosás, vasalás

Budapest, 1085 Magyarország

Függöny, sötétítő tisztítás

Bőröndkerék csere kell

Carpisa Go bőrönd két kereke elkopott, nem forog már- kerék csere kell nem horror áron, akár mind a négy kereket is lehetne cserélni hogy egy magasak legyenek és tovább bírják

Állást keresek

Budapest, XXI. kerület, Magyarország

Gyerek felügyeletet vállalok , Takarítást magán házakba ,vagy akár idősek segítség nyújtását pl bevásárlás takarítás főzés mosás

Több állás munkakeresőknek Budapesten

Takarítás

Budapest, 1112 Magyarország

2 hetente rendszeres takarítás, tisztán tartott lakásba

Takarítás

Budapest, 1026 Magyarország

Takaritas

Gyermekfelügyelet, babysitter

Szentendre, 2000 Magyarország

..

Takarítás

Budapest, 1185 Magyarország

Nagypárnákban lévő toll tisztítása, esetleges pótlása és áthúzás

Takarítás

Budapest, 1048 Magyarország

Egy 50 és egy 68 nm-es panellakás, egymás mellett, ablakmosással.

Házvezetőnő, mosás, vasalás

Budapest, 1132 Magyarország

New Balance velúrbőr világosbarna/bézs cipő

Takarítás

Budapest, 1172 Magyarország

Ház takarítás Stúdió takarítás

Takarítás

Budapest, 1149 Magyarország

Bangladeshi család lakot 1,3 éven át Ztizedik emeleti erkélyes panel lakásban kisgyermekkel. Utánuk kellene kitakarítani, főleg a konyhát és a fürdőszobát.

Takarítás

Budapest, 1115 Magyarország

Erősen szennyezett ajtók és ablakok, és a zuhanykabin üvege is alapos takarítást igényel. A penészhez külön társaságot hívok. Az egyik szobában csak az ablak és az ajtók takarítására van szükség, mert a szoba még kiürítés alatt áll. 90 m2 alapterületű lakásról van szó.

Takarítás

Budaörs, 2040 Magyarország

Ablakmosás

Szabás-varrás

Budapest, 1052 Magyarország

30 darab fekete hozott köpenyre kellene "Simon's Burger" feliratot hímezni

privat sef, vagy fozni jol tudo es Dietahoz erto szemely.

Budapest, Vazul u. 8, 1141 Magyarország

Egyedi dieta szerint megtervezni es megfozni vagy ha nagyon frissen kell fogyasztani akkor elokesziteni (ha olyan a z alap anyag vagy etel amit utanna en fejezek be) napi 5x etkezest (edesseggel egyutt), es ehez bevasarolni. Aprilis 26-Majus 9 kozotti idoben amikor PEsten tartozkodom. 1 fore- azaz ram. Az eteleket meg kell tervezni a hetre elore ha lehet. Egyedi makrok szerint ossze allitani, elokesziteni es/vagy elkesziteni es bevasarolni hozza. Ez azt jelenti hogy fantaziadusan kell ossze allitani a napi etkezesem adott makrok szerint. Mivel versenyre keszulok, de rengeteget dolgozom. Nincs etel allergiam, azonban mivel versenyre keszulok es nem magasak a makrok, igy vizualisan minnel tobbnek latszik az etel, annal jobb, plusz lassu felszivodasu szenhidrat elonyben, hogy ne legyen gyors inzulin valasz es ehseg. pl van olyan nap amikor csak 160g Szenhidrat, 150g fehereje es 60g zsir amit egy nap fogyaszthatok. Reggeli otleteket is szeretnek. A makrok nem mindennap ugyanazok. Ehez kell valtozatosan ossze allitani az etrendem, grammra pontos makrokkal. Tiszta jominosegu alap anyagokbol pl etolaj nelkuli fozes. A hozza adott zsirt pl suteskor is beleszamitva. Eloszor Aprilis 26- majus 9-e korul csak ram kell fozni. De Junius 12 es August 8 kozott viszont extra feladat hogy csak nekem a makrok szerint fozni, de plusszba lesz 2 gyermek akiknek nem makrok szerint eteleket kell kesziteni. Amit megbeszelunk. Adott esetben a reggeliket csak ossze kesziteni hogy nekem csak az utols fazis kelljen befejeznem pl melegites. 14. keruletben lakom amikor PEsten tartozkodom, a Vazul utcaban. Magyar anyuka vagyok aki a munkaja miatt 2 orszag kozott ingazik. Precizitas, becsuletesseg fontos az etelek elkeszitesenel az etrendem osszeallitasanal.

Esküvői szalon takarítása a belvárosban

Budapest, 1054 Magyarország

Esküvői szalonba keresünk takarítót heti két alkalommal (kedd és péntek) reggeli időpontban 9.30-tól, nyitás előtt általános takarításra. Mivel a szalonban tisztaság van, így ez kb. napi 2 órát jelent, porszívózás, felmosás, portörlés, mellékhelyiség takarítása. Kb. 130nm, azaz nem nagytakarításról van szó! Budget 80.000.-Ft / hó!

Airbnb takarítás felmérés

Budapest, 1052 Magyarország

+***********

Takarítás

Budapest, 1117 Magyarország

Aránylag tiszta, újépítésű, 78 nm-es lakás szanitereinek megtisztítása (2 wc, 3 fürdőszobai csap és csaptelep, 1 zuhanyzós kád, 1 konyhai csap és csaptelep), valamint 8nm-es hidegburkolt, mosható mellvédű erkély felmosása, letakarítása és az összes ablak és kereteinek lemosása, megtisztítása (összesen 7 közepes-nagy méretű ablak, 1 dupla erkélyajtó és egy kisebb fürdőszobai ablak). A lakásban lévő bútorok portalanítása (elsősorban enyhén szennyezett konyhabútor, valamint néhány üres polc letörlése).

Takarítás

Budapest, 1118 Magyarország

Nagytakaritas 50nm lakasban

Idősgondozás

Budapest, 1112 Magyarország

Üdvözlöm! Strókos, 80 éves idős hölgy ápolására lenne szükségem otthonában. Mozgásképtelen.

Házvezetőnő, mosás, vasalás

Budapest, 1119 Magyarország

A sport cipőm orra a villamossíntől gépzsíros lett, így a bézs színű velúr anyag sötétebb lett.

Takarítőnőt keresek kéthetente takarításhoz

Budapest, XX. kerület, Magyarország

Takarítónőt keresek, 2 hetente, XX. kerület, lakótelepi lakás, földszint, 72m2. Olyan személyt keresek, aki hajlandó ablakot is pucolni, redőnyt lemosni, konyhát rendesen megcsinálni, porszívózni. A fürdőszoba mozgássérült használatra át lett alakítva, így csak egy meghatározott tisztítószerrel szabad a kádat tisztítani.

Gyermekfelügyelet, babysitter

Budapest, 1202 Magyarország

1,5 éves kisfiúra kellene vigyázni. Reggel 7.30-tól 16.30-ig, heti 2-3 munkanap.

Takarítónőt keresek

Budapest, Dorozsmai u., Magyarország

Rendszere havi nagytakarítás! Társasházi lakás 72 Nm + 9 Nm terasz nagytakarítás + pipere takarítás havi rendszerességgel. Ami kell: ablak, redőny belső része, terasz felmosás és biztonsági üvegének tisztítása, pókháló, portalanítás, porszívózás, felmosás, bútorok tisztítása (konyha) zsírtalanítása, fürdő és különálló Wc. pipere takarítása. Eszközöket, vegyszereket biztositok. Nekem csak hétvégén de leginkább szombaton alkalmas. Megoldható a takarítás több menetben is pl.: francai konyhás napali + terasz az egyik szombaton a következő szombaton meg a 2 szoba és a pipere takarítás. Személyes felméréshez ragaszkodok mielőtt bárkit is kiválasztok. A fenti paraméterekre figyelemmel várom a szakemberek jelentkezését. Üdvözlettel.: Péter

Takarítás

Budapest, 1139 Magyarország

kitakaritani egy tetoteret

Lakás takarítás

Budapest, Vegyész u., Magyarország

11.kerületben, idős hölgynél 2 hetente takarításra lenne szükség

Takarítás

Budapest, 1116 Magyarország

Takarítás

Esküvői szalon takarítása

Budapest, 1054 Magyarország

Esküvői szalonba keresünk takarítót heti két alkalommal (kedd és péntek) reggeli időpontban 9.30-tól, nyitás előtt általános takarításra. Mivel a szalonban tisztaság van, így ez kb. napi 2 órát jelent, porszívózás, felmosás, portörlés, mellékhelyiség takarítása. Kb. 130nm, azaz nem nagytakarításról van szó! Budget 80.000.-Ft / hó!

Takarítás

Budapest, 1015 Magyarország

45 nm 1,5 szoba

Takarítás azonnal

Budapest, Kun u. 12, 1205 Magyarország

Nyolcadik kerületben festés utáni takarítást elválló takarítót keresek ma estére, aki azonnal tudna segíteni. Nagyon köszönöm!

Babakocsi tisztítás

Egy 2 az 1 ben babakocsi tisztítása, nem koszos, ki lett pucolva , vizesen lett elrakva és enyhén dohos penészes szagú lett, de látható folt nincs rajta. Telefonon szeretnék egyeztetni. Előre is köszönöm! Nyirati Enikő +***********

Takarítás

Budapest, 1037 Magyarország

Mosogatás, felmosás, napi takaritás

Takarítás azonnal

Budapest, Kazinczy u., Magyarország

Általános takaritas Budapest 7. Kerulet Kazinczy utcaban egy 60 nm-es lakas

Takarítás

Budapest, 1123 Magyarország

Por törlés, porszívózás, felmosás, vizes helység takarítás, rendrakas

Profi takarítás

Budapest, Füredi u., Magyarország

Egy felújított 2 szobás panellakás takarításához keresek megfelelő hölgyet.

Takarítás

Budapest, 1094 Magyarország

A lakás 20m2 és 3 helyiségből áll, egy konyha,egy fürdő és egy galériás “szoba”. Kb 4-4,5 méter a belmagassága.

Takarítást kérek

Budapest, Rózsa u. 72, 1064 Magyarország

A lakás teljes takarítása, porszívózás, felmosás, portörlés, fürdőszoba és mellékhelyiség takarítása.

Cipő tisztítás

Budapest, Magyarország

bársony cipő tisztítás

Bőrönd, táska vagy cipő javítása

Budapest, 1161 Magyarország

.

függöny mosás, felrakás

függöny mosás, felrakás

curtain washing and hanging

Függöny mosás, felrakás

Nagytakarítás, 2 hálószobás lakás

Budapest, Corvin sétány, 1082 Magyarország

A Corvin sétányon amerikai konyhás, 2 hálószobás alapos nagytakarítása. 68nm-es, 4 nm erkéllyel. Ablaktisztítás, függönymosás, szekrények belső takarítása is. A lakás frissen festve (kevés helyen van maradék festék, a festő alaposan körberagasztott mindent és lefóliázott). Részleteket a helyszíni megtekintés után megbeszéljük. Köszönettel: Vali

Egy 28 m2-es lakásra szeretnék kérni havi takarítást

Budapest, Kis Diófa u., Magyarország

Üdvözlöm! Egy 28 m2-es lakásra szeretnék kérni havi takarítást. Emailes megkeresésekre hamarabb tudok reagálni, telefonon 17:30 után vagyok elérhető, a nem fogadott hívásokat is akkor tudom visszahívni. Köszönöm a megértést.

Regisztrálj és értesülj az új állásokról elsőként

Kapj napi e-mail értesítést az aktuális állásokról

Hogyan kapok megbízást?
  • Fedezd fel a közeli feladatokat, amelyek megfelelnek készségeidnek és érdeklődésednek
  • Ha megtaláltad a megfelelő feladatot, tégy ajánlatot és határozd meg az árat
  • Végezd el a feladatot, és keress pénzt

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér au pair munka pároknak esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: au pair munka pároknak? A legtöbb szakember au pair munka pároknak esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3500-5100 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-43000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 19%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: au pair munka pároknak?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
Hogy választanak ki engem egy feladat elvégzésére?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06