Aktuális építész rajzoló állás, megbízás

Lakberendezőt keresek

Szentendre, 2000 Magyarország

Szeretnénk újragondolni a lakásunk színeit, egyes helységek funkcióit is.

Arculattervezés, logók, névjegykártyák

Budapest, 1073 Magyarország

Matrica terve autóra és hozzá Logóterv készítése

Megbízás egy napra álláskeresőknek Budapesten

Belsőépítészet, tájépítészet

Budapest, 1214 Magyarország

52 nm lakást szeretnék felújítani

Belsőépítészet, tájépítészet

Budapest, 1147 Magyarország

114 nm Lakás berendezése 3D segítségével.

Belső lakberendezés

Budapest, Rottenbiller u., Magyarország

Bp. belvárosi társasházi lakás 2*4.5*4.3 méretű félig galériázott szobája stílusának és berendezésének kialakításában kérnék konzultációs segítséget. A szűk, de magas méretarányú szoba egyik végében van a lépcső, az ablak és az ajtó, és vendégszobának szánom elsősorban hölgyek számára. Színes, pihe-puha belső teret álmodtam meg, amely kontrasztot képez a lakás többi részének indusztriális jellegével. Az egyik feladat a színek és a dekoratív elemek kitalálása, beleértve a lépcső cikcakk oldalemezének, galéria vasgerendáinak színét is. A szobában rusztikus fa ajtó és ablak, parketta padló van. A konvektor krém színű. A galérián hajópadló. A falak fehérek. Ezen kívül az elérhető legtöbb funkciót szeretnék a helységbe, ehhez a bútor típusok praktikus kiválasztásában és elrendezésében kérek segítséget, szem előtt tartva azok egyszerű takarítását, fenntartását, olcsó cseréjét hosszú távon, a vendégszobákra jellemző igénybevétellel számolva. A galéria lépcsős végébe korlát helyett egy plafonig érő lejtős pihenőhálót szeretnék, ennek megtervezésében is kérek segítséget, hogy a lépcsővel hogyan érdemes kombinálni az elhelyezkedését.

Belsőépítész

"Távmunka" lenne, az ingatlan Angliában található. Mindent pontosan le tudok mérni, tudunk video chatelni, illetve fényképeket is tudok küldeni. Nyáron 3 hónapot otthon leszek az egyetemi tanulmányaim miatt, akkor tudunk személyesen is találkozni, ha indokolt. Sose csináltam még ilyet, így összedobálom, ami sztem fontos lehet. :) Nem pontosan tudom, hogy mit szeretnék, csak benyomásaim vannak és egy üres "papírlap" amit közösen meg kellene tölteni. Az ingatlanról: 2 szintes, ~90nm-es 2 és fél szobás sorház, kis kerttel. "Timberframe"-es, ha ez számít. Amit tudni lehet eddig: - a végeredmény legyen világos és hasson tágasnak - amennyire a lehetőségek engedik. Némi melegség is legyen benne. Vhol. - legyen elég tárolóhely (bár ez sztem nem olyon nagy probléma) - szeretem az erdőket, a könyvtárakat, a japán kerteket és a steampunkot - meg a fényt, de ezt már írtam. A steampunkot csak fűszerként kellene beleilleszteni, semmiképpen se legyen hangsúlyos. - sokat dolgozok, könnyen karbantartható legyen és ne kelljen semmire vigyázni, mint egy hímestojásra. Nem kell golyóállónak lennie, de az elvárható igénybevételeket bírják. Pl egy konyhapult ne sérüljön meg attól, hogy ráteszek egy kést. - mindennek funkcionálisan IS működnie kell. Amikbe eddig belefutottam életem során másoknál: -- designos lámpa, csak fényt nem adott -- designos szék, de a kényelme egy sámliéval vetekedett -- designos étkezőasztal, csak senkinek nem fért el a lába az asztalláb kialakítástól -- designos fiókos tároló, de a takarírása egy rémálam - szeretem az alapból tiszta-fehér falakat, szeretném, ha az dominálna, esetleg max egy-egy fal eltérhet - vannak dolgok, amik önmagukban tetszenek, de nem biztos, hogy szívesen élnék velük. Pl a fejemben él egy kép egy elegáns fekete-arany konyháról, de egy hónap után lehet azt gondolnám, hogy ez túl sok és sötét. Az ilyen csapdáknál számítok némi szakértői kontrollra és visszajelzésre. A felújítás ősszel kezdődne, nincs konkrét időpont. De addigra jó lenne látni, hogy mi is a végcél.

Lakberendezőt keresek

most épülő 51nm-es lakáshoz keresek belsőépítészt/lakberendezőt. Szigethalmon lenne az ingatlan.

Belsőépítész - árajánlatkérés

Kb. 100m2-es fodraszat kialakitasahoz keresnek segitseget.

Belsőépítész tanácsadás, ájánlatkérés

Érdeklődni szeretnek hogy ennek a hàznak a lakberendezése kb mennyibe kerulne ?

Lakberendezőt keresek

Konyha-nappali- étkező berendezési terve látványtervekkel

Belsőépítész-lakberendezőt keresek

Családi házban lévő nappalit (50m2) és egy gyerekszobát (15m2) szeretnénk belsőleg berendezni, átalakítani, kicsinosítani. Világítás, TV-fal, gyerekszoba bútor, stb. Költségkereten nem gondolkoztunk még, szeretnénk látni a lehetőségeket.

Belvárosi (IX. kerület) épület alaprajzi felmérés

Budapest IX kerületben lévő (pince+fsz+3em) régi lakóház alaprajzi felmérésére és felszerkesztésére keresek gyors, precíz diákot. Kb. 500m2/szint. jelenleg lakatlan az épület, a felmérés bármikor kezdhető. (összesen 40 lakás+ közös helyiségek). Dwg és pdf formátumban kellenek majd az alaprajzok, kottázva, nyilászárókat feljelölve. Régi (eredeti alapító okiratos) rajz van papír alapon.

A berendezés vagy home staging

Budapest, Teréz krt., Magyarország

Árajánlatot kérek szépen! A munkáról: Kiadó apartman feladatlistájának összeírása, berendezések megtervezése folyamatosan egyeztetve a tulajdonossal az igénye, elgondolása szerinti terv kialakítása, berendezés és tárgyak forrásának felkutatása, 1-1 speciálisabb darab beszerzése (pl. tapéta ilyesmi), függönyökhöz mérés megrendelés, és kiszállítása, és végül a lakás berendezése. 2 különböző projekt, 40 és 50 nm-es lakások.

Belsőépítész-lakberendezőt keresek

110 nm-es tetőtéri lakásomat szeretném otthonosabbá tenni. Olyan lakberendezőt keresek, aki segítene a tetszetős, költséghatékony megoldások kitalálásában, bútorok, kárpitosmunkák, fürdőszobafelújítás, színek és világítótestek kiválasztása területén.

Lakberendezőt keresek

Budapest, Erzsébet krt., 1073 Magyarország

Üdvözlöm Önöket, Olyan belső építészek jelentkezését várom, akik egy 57 nm-es lakást 2 studio apattmanra tudnának nekem alakítani. 28-28nm-es leosztásban. Mindkét lakasra szeretnék látványterveket, beleértve a bútorokat, galériákat bemutató terveket rendelni. Szeretnék hozzávetőleges árajánlatokat kérni, valamint az Önök korábbi munkáikról képeket mellékeljenek a jelentkezéshez. Köszönöm

Lakberendezőt keresek

A lányom szobájának kialakításában szeretnénk segítséget kérni. 14 éves Forma1 rajongó. Nem csak távmunkában, és az időpont sem kötött.

Belsőépítész - árajánlatkérés

Gyál, 2360 Magyarország

Új ház építése.

Családi ház építészeti tervének elkészítése és feltöltése az ÉTDR rendszerbe

Herceghalom, 2053 Magyarország

Építészeti Koncepció Tervezés és Egyszerűsített Bejelentési Tervek elkészítése November végi határidőre. Magában foglalva a szakági egyeztetéseket, elektromos rendszerleírást, kert és tereprendezési felülnézeti koncepciót, valamint több körös egyeztetést a koncepcióval kapcsolatosan. A tervezett lakótér: kb. 150 m2 Hozzávetőleges helységlista: fedett belépő 3 m2; előszoba 2 m2; gardrób 3 m2; közlekedő 8 m2; nappali 20 m2; konyha szigettel 20 m2; kamra 3 m2; étkező 8 m2; mosdó-wc 3 m2; fürdőszoba - épített zuhany + mosdó + wc 6 m2; fürdőszoba - kád + mosdó 6 m2; mosókonyha + gépészet 15 m2; hálószoba 16 m2; 2x szoba 15 m2; dolgozószoba 10 m2; garázs - 2 autó: 40 m2; terasz - fedett 17 m2 - fedetlen - 20 m2 - A csatolt kép csak a hozzávetőleges stílusra utaló látvány, nem a konkrét épület képe. -

Lakberendezőt keresek

38m²-es, másfél szobás lakásomat szeretném a legideálisabb helykihasználással "újratervezni". A konyha rész kicsi, egy térben a nappalival. A fő fókusz ezen a részen lenne.

2 db lakás Home staging

Budapest, Korányi Sándor u., Magyarország

2 db ( 48 és 68mm ) frissen felújított lakás eladásra való felkészítése a feladat. Leginkább a kivitelezés, bútor és kellék bérlés, valamint a fotózás része valamint a marketing és az értékesítés amire szükségem lenne

Bbbbbbbbbb

Annaksksmsjskssmmdkdkddmmdd

Lakberendezo, belso epitesz

Komlossy uti lakas Debrecenben atalakitasaban szeretnek otletet kerni

Lakberendezéshez szakembert keresek

Újonnan vásárolt 48nm (2 szoba + előszoba-konyha) lakásom berendezésében szeretném lakberendező segítségét igénybe venni. A lakás felújított, átalakítást, átépítést nem szeretnék most eszközölni csak a bútorok és dekorációk összerakásában, kitalálásában. Mindezt két ütemben szeretném kivitelezni, először a hálószobát, majd a nappali + előszobát. Üdv. Zoltán

Lakberendezőt keresek

Konyha nappali berendezése 2022 és stílusban konyha nappali egybe van 35nm

Lakberendezőt keresek

Lakberendezot keresek, aki maximum 30.000 forintig tudna otlettel segiteni egy hazat beredezni, aminek ferde a fala az also es a felso szinten. 110nm2 az egesz ingatlan es trape szeru alaku a haz tervrajza

Lakberendezőt keresek

Budapest, Dankó u., 1086 Magyarország

Egy VIII. kerületi társasházban található, spájzból kialakított fürdőszoba teljes körű felújítására szeretnék árajánlatot és részletes információkat kérni. A méretek kb. 1,51 nm alapterületű (1,57*0,96m) és 3,5 m belmagasságú.

Lakberendezőt keresek

38 nm lakás nappalijának ami kb 20 nm és 18 nm-es erkélyének berendezése, adott színekkel. Kanapé már adott világosszürke.

Lakberendezőt keresek

Csömör, 2141 Magyarország

180 nm ,egyszintes csaladi haz belso kialakitasahoz, (most fog kezdodni az epitkezes,lakberendezot keresek.Koszonettel,Kissne

Lakberendezőt keresek

Budapest, Vezér u. 59b, 1144 Magyarország

Tisztelt Cím! Felújítás előtt állunk 68 nm-es panel lakásunkban. 10 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át a lakásunk, betonig le lett bontva, villanyvezetékek újra húzva stb. Jelenleg festés, parkettázás, járólap lerakás lesz. Elsősorban falszínekhez, esetleg fali panelekhez, járólaphoz és parkettához, kiegészítőkhöz szeretnék ötketeket kapni, hogy egy kicsit modernebb megjelenésű legyen a lakás, mivel a bútorokon nem szeretnénk változtatni.

Belsőépítész tanácsadás, ájánlatkérés

Budapest, Greguss u., Magyarország

Nagy méretű konyhából szoba felválasztása ( vagy a nappaliból amerikai konyhás nappali kialakítása opcionálisan) ablak kiszélesítése, fűtéskorszerűsítés, burkolatok cseréje, villanyvezeték cseréje, festés

Belsőépítészt keresek

Budapest, 1221 Magyarország

****.**.**-án komoly tűzesetben az ikerház részünk s ezzel otthonunk le/kiègett ès arra jutottam, hogy segítségét kérnèm egy belső építésznek életünk újjáépítéséhez. Köszönettel várom jelentkezésüket. üdvözlettel Kovacs Eszter ****-*******

Belsőépítész tanácsadás, árajánlatkérés

Budapest, Kresz Géza u., Hungary

Budapest XIII. kerületi 51 m2-es polgári lakás alaprajzának értéknövelő átalakításához és berendezéséhez kérnék tanácsokat.

Design falak tervezése, kivitelezése

Pilisszentkereszt, Hársfa u., 2098 Magyarország

Design falak tervezése, kivitelezése

Jelentkezz a munkákra

Add meg elérhetőségeidet, hogy a munkaadók megkereshessenek

Hogyan működik?
  • Ingyenesen létrehozol egy fiókot vállalkozásod adataival
  • Azonnal értesítést kapsz, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Ajánlatot küldesz a megrendelővel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér építész rajzoló állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: építész rajzoló állás? A legtöbb szakember építész rajzoló állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3500-5700 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 21000-39000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 15%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: építész rajzoló állás?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
Milyen információkat kell megadnom kezdésnél?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06