Aktuális fazekas munka, feladat

Arculattervezés, logók, névjegykártyák

Budapest, 1073 Magyarország

Matrica terve autóra és hozzá Logóterv készítése

Lakberendezőt keresek

Dunaharaszti, 2330 Magyarország

Szeretnék árajánlatot kérni, egy körülbelül 20-30 négyzetméteres konyha-nappali+ebédlő megtervezéséhez. Az ingatlan Dunaharasztin található. Felújítandó állapotú kádár kocka. Csatolva küldöm az alaprajzot. A helységet az előtér, közlekedő, főzőfülke, konyha és kamrából szeretnénk kialakítani. Szükségünk van: bontási terv -elektromos koncepció -világítási terv, -vízkialakítási tervre -berendezési terv A felújítást Július, augusztusban szeretnénk elkezdeni A cél egy olyan otthonos funkcionális közös tér kialakítása, ahol a férjemmel, kutyánkkal és jövendőbeli gyermekeinkkel együtt tudjuk tölteni a hétköznapok meccs nézés, vacsora főzés közben, de nagyobb családi, baráti eseményen többen is elférünk.

További megbízások álláskeresőknek Budapesten

Egyéb

Budapest, 1146 Magyarország

https://www.alza.hu/rohnson-r-7804-d*******.htm 1 db forraló gravírozása az alsó fém csíkra. Szöveg: Szeretettel gondolunk Rád: A Lektorátus régi és új munkatársai

Logó és plakát készítés

Balatoni gyermek táborunk logóját és plakátját szeretnénk megterveztetni. A tábor az “Apród gyermektábor” nevet kapja, ami a kis törpe tacskónk neve. Őt szeretnénk a logóban és vagy a plakáton viszont látni.

Levélpapír tervezés

Ügyvédi tevékenységhez lenne szükségem levélpapírra. Logom van, a betűtípus adott amit használni szeretnék. Tel: + ** ** *** ** ** E-mail_: ****@*********.**

Rajzost keresek

Egy tetoválás mintáját kéne megrajzolni adott ötletekből.

Teljes autòfòliàzàst szeretnèk

A kocsi egy Lexus Gs 450H 2006os model

Őszinte véleményírás

részletek a privát üzenetekben

Szeretnék egy magadott animációs kép alapján egy rongybabát varratni.

Van egy animációs mese és annak a szereplőjét szeretneém rongybabának elkészíttetni

Könyvelőt keresek

Havi átlag 60 db kimenő számla és 100 bejövő, 4 fix alkalmazott 2 alkalmi munkavállaló. 1db Pénztárgép,kb. 30 havi tranzakcióval, termékdíj bevallás. Nettó forgalom tavalyi 82 m Ft. Köszönöm előre is ajánlatát!

Webdesignert keresek

A riaszto-szereles.com oldal faceliftjéhez keresünk szakembert.

Logó tervezőt keresek

A név: Görög Görög , gyros gyorsétterem

3D figura tervezés

11cm-es Super girl figura mozgatható végtagokkal (kéz/láb), 3D nyomtatáshoz (STEP / OBJ / STL formátumban) képek: 1.eredeti verzió és 2. ilyet szeretnék macska nélkül csak az arca

Könyvborító tervezés

Fotózás után egyedi grafika

Könyvborító tervezés

Igényes könyvborító tervezése ingatlanbefektetés témában.

Póló hímzés és nyomtatás

Póló nyomatásról és hímzéseől lenne szó. A bal mell részre kénye hímezni egy dormán feliratot és a hát közepére kel nyomtat egy logót és alá kéne nyomtatni még egy szlogent. Olyan ember keressen fel aki meg tudja nekem ezt csinálni 2700F/darab + áfá-ért

Ékszerek csomagolásához (logóval ellátott) dobozok gyártása több méretben

Gyártót keresek a következő méretekhez: 20 cm x 20 cm 15 cm X 15 xm 10 cm x 10 cm

Ékszer kollekció bemutatására alkalmas plexi vitrin készítése

Fényes fekete álló plexi vitrin (200 cm X 50 cm) készítése led világítással

Grafikai tervezés

Kedves Szabaduszo, Olyan embert keresek aki ügyesen alkot rajzokat (nekem jó a fantáziám, de kézügyességem nulla  ), vektor file formátumban. Első körben 10 rajzot szeretnék, egy téma köré épülne az egész projektem, és ha beválik akkor folyamatos lenne az üzleti kapcsolat, ezért olyan partnert keresek aki hosszú távon is biztosan elérhető lesz. A Tematika ami köré építeni szeretném a webshopot az utazás. Amivel kitűnnék, az a brand építése (Turtle Around the World), és ebből adódólag az első 10 kép amit szeretnék majd: Egy teknős (csatolt kép alapján), aki szívmelengetően aranyos, mosolygós, és kölünböző európai turisztikai célpontok fő látványosságai előtt, csak úgy félig beúszik a képbe. Például: Teknős a Colosseum előtt Teknős Lisszabonban a Sintra kastély előtt Teknős a Big Ben előtt Teknős a La Sagrada Familia előtt Teknős az Eiffel torony előtt És a másik 5 kép, amin a Teknős az adott ország történelmének 1-1 kiemelkedő alakját ábrázolja Például: Teknős Római hadvezérnek/katonának öltözve, pajzzsal, lándzsával/karddal Teknős Angol Bobby egyenruhában/királyi öltözetben koronával Teknős, mint Vasco da Gama Teknős Picasso-ként vagy Salvador Dali-ként Teknős, mint Napoleon/Edith Piaf/Jeanne d’Arc/Jacques Cousteau Ami fontos, hogy ezeket a személyeket inkább egy karikaturisztikus vicces formában szeretném megjeleníteni, nem pedig egy az egyben hű ábrázolásban. A történelmi helyek képei csak fekete-fehérek lennének, olyan mint egy sima sketch, a figurákat pedig színesen szeretném. Amennyiben felkeltette a Te fantáziád, illetve érdeklődésedet is a fenti pár sor, kérlek írd meg árajánlatod az első 10 képre, illetve, hogy a folytatást 2 képenként milyen árban vállalnád. Szeretném ha a közös munka közös brainstormingokat is tartalmazna, nyitott vagyok egy kreatív elme javaslataira a változtatásokról is. Köszönöm előre is, és kellemes napot kívánok! Kocsis Péter

SEO szakembert keresek

Üdvözlöm! mokume.hu ( https://www.mokume.hu/) oldalamat szeretném hirdetni a google segítségével. A márka nem igazán ismert, mert egy olyan speciális ékszerkészítési technikára épül, melyet magyarországon egyedül alkalmazok. A vállalkozásom évek óta sikeres, de szeretném növelni oldalam, márkám ismeretségét. Célcsoport : keresés: esküvő, jegygyűrű, házasság, ékszer, karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, egyedi ékszer / korcsoport 18-45 Ráfordított összegben egyelőre bizonytalan vagyok. Első próbának 30-40e ft-ot tudnék ráfordítani, de amennyiben beválik, a keretet növelném. Idő tekintetében akármikor aktuális lehet, nem halogatnám. Köszönöm segítségüket.

Betűtípus keresés

Sziasztok! Olyan tagot keresek, aki segíteni tud általam keresett márkák betűtípusainak beszerzésében. Ami nem fellelhető ingyen, azok fizetős-hivatalos oldalakról letölthető verziója is megfelelő. Ha pedig egy adott betűkészlet nem található (vagy csak pl. számok állnak rendelkezésre az adott típusból) az adott forma alapján képes legyen elkészíteni a betűket - magyar ABC szerint. A díjazás megbeszélés alapján, ajánlatokat várok. Köszönöm

Grafikai tervezés

flier, szóróanyag, kettő- és 4 oldalas egyszerű munka. 3-4 termékre. semmi extra elvárás

Fotòtapéta felragasztása falra

Kb.,400x300 -as fotòtapéta felrakása falra

Egy képet kellene rutusálni szerkeszteni

Hello! Egy képet kellene rutusálni szerkeszteni, amin egy autó szélvédője mögé kellene két kutyust beilleszteni. Továbbá egy rendszámtáblára kellene ráírni a kutya nevét. képek csatolása emailben.

2 db kicsi felragasztható matrica elkészítése

Budapest, Magyarország

2 db kicsi, felragasztható matricát kell nyomtatni az általam kiválasztott Clipart képekből.

Pólónyomás

Budapest, Magyarország

Egy általam megadott mintát kellene egy pólóra rányomtatni. Jó lenne, ha nem nekem kellene külön megvenni a pólót. Női M-es méretű kell, és mindenképp zöld színű. Személyesen venném át 1-2 napon belül.

Esküvői tiara készítése fotó alapján

Képen látható diadém elkészítése gyöngyből és drótból. Fontos a helyes arányok és formák betartása. További fotókat és videókat tudok küldeni személyes üzenetekben.

Twitch emoteot szeretnék

Egy üdvözlő emoteot szeretnék. Jobb kezében egy nagy fa keresztel amit a hátán tart. A bal kezével meg int vidáman egy csuklyás köpenyben rövid szakállal. A kép felbontás legyen 128*128 Png formátumba fehér háttér nélkül. (A kép csak illusztráció)

Építs nekem egy sárkányt a Minecraftban

Tudom hogy ez egy furcsa feladat. Igazából több sárkányra lenne szükségem. Kéne egy ami éppen repül és kéne egy ami a földön áll. Mindenképpen valmilyen tüzes dizájnban szeretném a sárkányokat. Hogy miért is kellenek nekem sárkányok mert (ha szépek) akkor be fogom illeszteni őket a Minecraft szerverem spawnjára.

Biztosítási ügyintézés

Biztosítás kötés. Meglevő szerződes felülvizsgálata. Többes ügynök

Logó és arculattervezés

Közeljövőben induló webshopunkhoz keresünk logó és arculattervezőt. Az első feladat egy logónak a megtervezése lenne. Amit keresünk az elegáns minimalizmus. A főbb színek, amikben gondolkodunk az a lila és a zöld, esetleg kék.

PDF dokumentumok készítése

Sziasztok, A partner cégünk meglévő arculatához igazodó PDF dokumentumok létrehozására keresünk kreatív partnert, alvállalkozót. Egy sablon word dokumentumot kell készíteni, amiben fejléc, lábléc, megszólítás található. Ez lesz később a cég új levélpapírsablonja. Ebből a sablonból kell 5 db ( 12 oldal) pdf-et készíteni, mely webre optimalizált.

Tetovàlàs tervezès

Budapest, Magyarország

Olyan kreativ nagyon jo rajz tehetseggel megaldott embert keresek aki az elkepzelesemet megrajzolja a tetovàlasomhoz. Akàr meg is szerkesztheti gèpen,de rajznak jobban ôrülnèk Nem tetovàlni kell,csak megrajzolni!

Szeretnék egy logót készíttetni

Logót szeretnék készíttetni Evo-Garage nével . Ez egy csatorna lenne ami autós tartalmakat készít ehhez szeretnék egy logót várom az ajánlatokat . https://www.youtube.com/c/xxGamesxxPro

Falfestés Zsizinek #Zsozeatya

Budapest, Rozmaring u. 2, 1213 Magyarország

Gyere Atyám

Három képet egybe kéne photoshoppolni

Küldök három képet az egyik képen én vagyok a másikon is egy személy van a harmadikon meg egy táj amire a kettőn-ket rá kéne rakni !

Gyerek fejlesztő füzet

10 oldalas A5 meretű gyerek foglalkoztató feladatlap egyszerű grafikájának megrajzolása digitális formában. Tettem fel néhány képet, hogy milyen tipusú feladatlapokról lenne szó.

A4-es színező megrajzolàsa

A feladat: Egy egyszerű A4es színező elkészítése 3-6 éves óvodás korosztály számára. A csatolt logó makija alapjàn. Kivitelezés: digitális formában, vagy egy szépen megrajzolt vastag vonalakkal kivitelezett bescanelt verzió is szóba jöhet, ha nyomtatható minőségű. Csatolok egy képet, hogy milyen tipusú színezőre gondoltunk. Köszi A feltöltött kép/logó (CsimpiStore) szerzői jogvédelem alatt áll, így ezen munkán kívül, bármely részének, vagy egészének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos.

Rollup nyomtatás 1000x2000mm

Standard roll up nyomtatást és szerkezetet szeretnék kérni, az állomány rendelkezésre áll. Kiállításokra hurcibáljuk majd, ezért ha lehet, a média legyen tartós és / vagy laminált.

100 db körmatrica nyomtatása

Színes, 100 db-os, 5 cm átmárőjű körmatrica szett nyomtatása. A körlapból kicsit a figura kilóg, a vágóploti megoldja. ;) Erre a feladatra, mert Korlátlan csomagom van, nem kell szolgáltatási díjat fizetned, ha téged választalak ki szakembernek! ;)

100 db 5cm-es körmatrica nyomtatása

Színes, 100 db-os, 5 cm átmárőjű körmatrica szett nyomtatása. A körlapból kicsit a figura kilóg, a vágóploti megoldja. ;) Erre a feladatra, mert Korlátlan csomagom van, nem kell szolgáltatási díjat fizetned, ha téged választalak ki szakembernek! ;)

Dolgozz amikor akarsz, csináld amihez értesz

Kapj 20.300 – 29.000 Ft-ot a Qjob-on a munka elvégzéséért

Hogyan működik ez?
  • A megrendelők létrehozzák a feladatot
  • Te kiválasztod a számodra legérdekesebbeket
  • Megbeszélitek a részleteket és a munkadíjat a megrendelővel
  • Elvégzed a feladatot és megkapod a munkadíjat

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér fazekas munka esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: fazekas munka? A legtöbb szakember fazekas munka esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2900-6000 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-41000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 16%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: fazekas munka?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06