Új játszóház munka, feladat

Tortarendelés

Budapest, 1184 Magyarország

3emeletes, kék-fehér, diszités

Tortarendelés

Budapest, 1112 Magyarország

5db tortát szeretnék, mindegyiket 16 szeletesre. Egy málnás étcsokis mousse-t tükörglazúrral. Egy epres túrósat. Egy karamellás, sárgabarackos, diós mousse-t. Egy málnás pisztacias fehér csokis tortát és egy gesztenyés nutellásat.

Tortarendelés

Budapest, 1073 Magyarország

kisfiamnak lesz május 29 ediken 5-ődik születésnapja és rendelni szeretnék egy 5 vagy 6 szeletes tortát pokembereset köszönöm szépen előre is

Szertartásvezető, műsorvezető, animátor

Vecsés, 2220 Magyarország

Kb 30 fős esküvő szabadtèri

Munkalehetőség egy napra álláskeresőknek Budapesten

Nemzetközi hét keretében szemináriumok megvalósítása

Jól működő intézményi modellek megosztása, tapasztalatcsere részfeladat kapcsán Nemzetközi hét keretében szemináriumok szervezése és teljeskörű lebonyolítása Évente egy alkalommal szemináriumok lebonyolítása Nemzetközi hét keretében ****, **** és 2026. évben minimum 100 fő bevonásával. A Nemzetközi hét pontos időpontját a Megrendelő a nyertes Ajánlattevővel részletesen leegyezteti. A feladat részét képezi mindhárom évben a megvalósítandó szemináriumok, - A programsorozat legalább 5 napos legyen, - legalább 100 fő bevonásával, 20 fős csoportokban valósuljon meg, - az előadások forgó rendszerben valósuljanak meg, minden csoport vegyen részt, minden előadáson, - egy meghatározott egyetem valamennyi telephelye bevonásra kerüljön, - legalább 5 kurzus kerüljön megszervezésre, - legalább 5 külföldi előadó vegyen részt a programban, - legyen interaktív a program, bemutatókkal, csapatépítő játékokkal. A program nyitórendezvénnyel induljon, ahol a résztvevők országbemutató előadások keretében jobban meg tudják ismerni egymást. - a program záróvizsgával és bizonyítvány osztással érjen véget. - legalább 3 alkalommal tanításon kívül programelem kerüljön megszervezésre külső helyszínen (kirándulások, városnézés formájában). A 3 db szemináriumsorozat kapcsán a feladat részét képezi a programok szervezése, a programokra történő toborzás is. A szemináriumokon a résztvevők száma tervezetten 100-150 fő, az a szemináriumsorozat népszerűségétől függően változhat. A feladat részét képezi a catering (étkezés) biztosítása. A szállás és utaztatás költsége nem képezi a feladat tárgyát. Elvárt produktum: a 3 db szemináriumsorozat kapcsán programterv és kapcsolódó információs anyag (brosúra) jelenléti ív, fotódokumentáció és szemináriumsorozatonként egy-egy beszámoló 2 oldal terjedelemben.

Alkalmazás értékelése Play Áruházban

Budapest, Magyarország

Egy értékelést kellene értékelni a Play Áruházban. Részletekért írjanak ajánlatot.

Egy APP értékelése

Budapest, Magyarország

Egy alkalmazást kellene értékelni a Play Áruházban. A részletek privátban.

Véleményírás Play Áruházban

Budapest, Magyarország

Egy véleményt kell írni a Play áruházban vagy google mapsen. Részletek az üzenetekben.

Értékelj egy appot!

Budapest, Magyarország

Értékelj egy appot bővebb, egyedi véleményírással! Részletek a privát üzenetben

App értékelése play áruházban

Budapest, Magyarország

5 csillagosan értékelni kellene a play árúházban egy appot, bővebben, több mondattal. A feltétele ennek az appnak a tényleges használata. Részletek privát üzenetben.

Fb oldal értékelése

Budapest, Magyarország

értékelni kellene egy fb oldalt, pozitív, bővebb és nem sablonos szöveggel!!

Play Áruházban értékelj egy appot

Budapest, Magyarország

Play Áruházban kellene értékelni egy appot 5 csillagosan, a feltétele a Qjob app tényleges használata. Az értékelés szövege legyen egyedi, hosszabb, nem sablonos, konkrét példákkal.

30 különböző számról küldj üzeneteket a szerelmemnek

Budapest, Magyarország

Barátnőmet romantikusan felköszönteném a 30 különböző telefonszámról kapott üzenetekkel. Üzenetben a következő legyen: Kálmán nem tud nélküled élni. Te vagy a Legcsodálatosabb nő a világon!

Pincére lenne szükségem

Budapest, Péter Pál u. 7, 1221 Magyarország

Felszolgálás kínálás

Értékelés írása Google Maps-ben

Budapest, Magyarország

Értékeld a Qjob appot a google mapsben. Legyen őszinte felhasználó véleményed, nem sablonos szöveg. Egyetlen egy feltétel: 5 csillag ajánlása

Őszinte véleményírás az oldalon végzett munkáról

App store/Play Áruház/Fb Részletek a privát üzenetekben. Üdv, Anasztázia

Mosogatás

Budapest, Magyarország

Vendéglatas. Mosogatás

Személyi Titkár

Személyi Titkárt /Férfi/ keresünk Madridba. Elvárások: - Jó megjelenés - Sportos testalkat - Informatikai ismeretek - Angol nyelvtudás - jogosítvány - egész alakos fénykép + Önéletrajz Tel.: +** *** *** *** or WhatsApp Várható fizetés: nettó 3.000.-euro

Elmélkedj egész nap a városligetben

Elmélkedj és figyeld meg az embereket a parkban. Ez egy szociális projekt.

Somlói galuska kostólót keresek

Édességet imádó embereket keresünk akik megkóstolnának a desszertjeinket és egyben pénzt is keresnének vele. Te vagy az az ember, aki keresünk? Akkor olvasd tovább a részleteket! Augusztus 19-én sor kerül a magyar édesség versenyre a Budapest kellős közepén. 20 emberre van szükségünk, akik szívesen kipróbálnak az általunk készített magyar, hagyományos sütiket (beleértve a Somlói galuskát) és őszinte visszajelzést adnak róla. Ez nagyon fontos lenne! Ha 18 és 65 év közötti korban vagy, remek külsővel rendelkezel és nagy az édességek iránti szereteted, akkor mi is nagy szeretettel várunk téged! Mindössze két dolgot kell tenned: - gyere el a Budai várpiacra egy kóstolóra, amely nem fog tovább tartani 10 percnél - értékeld az isteni somlói galuskánkat! A kóstoló során videó felvétel készül arról, hogy milyen finoman ízlelitek a desszertet, amiatt fontos az, hogy ne légy szégyenlős! Minden kóstoló 10.000 forintot kap. Kész vagy? Akkor írj nekünk és jelentkezz életed legfinomabb kóstolójára! Ígérjük, hogy isteni lesz!!!

Hungarian to English Translator needed

Budapest, Margit körút, Hungary

I need a Hungarian speaking personal to go with me to Bank for 1-2 hours. We will be signing a contract and hence we need someone to translate Hungarian to English. It will be 1 hour 1.5 hour job max. I don't need certificate Translator. native Hungarian speaker will do !! Thanks ! PS: We can negotiate the price as well :)

Szórólapozás

Budapest, IX. kerület, Magyarország

Szórólapok kihelyezése/kiosztása Budapesten a IX.kerületben nagyjából 3 óra hosszan.

Edd meg a 40.000 Ft értékű Burger King menüt!

Videót készítünk egy híres Youtube csatornára. Olyan emberre van szükségünk, aki tényleg sokat eszik, és egy nap alatt hatalmas mennyiségű ételt megeszik.

Edd meg a 40.000 Ft értékű Burger King menüt!

Videót készítünk egy híres Youtube csatornára. Olyan emberre van szükségünk, aki tényleg sokat eszik, és egy nap alatt hatalmas mennyiségű ételt megeszik.

Telefonos sales

00%-os gyümölcslevek és egyéb termékek eladására, telefonos salesre keresek embereket. Fizetés eladott termék után jár.

Kreatív társat keresek!

Hello mindenki! Túl kreatív vagyok ahhoz, hogy rendes munkám legyen. Amit csinálok: Instázom, szobrászkodom, profi fotós vagyok, magas rendű reiki és theta gyógyász druida papnő, emellett a város legjobb manikűröse! Kreatív társaságot keresem a leárazott ruhák vásárlására! De akár vicces videókat is csinálhatjuk! Felkutathatjuk a város legegzotikusabb helyeit, egyszóval érdekes és tartalmas időtöltésre téged kereslek! Az élet egy nagy, izgalmas kaland, ami együtt csodálatosabb!

Légy tréfás - Ragassz cetliket az autókra!

Kettő emberre van szükségem a feladathoz. A feladat - módszeres cetlik ragasztása a parkolóban lévő autókra, mindegyikre csak egy órátok lesz! Ha ketten lesztek, akkor könnyebben megbirkóztok majd vele.

Játszd el egy kis szerepet!

Játszd el egy ismerősömet és ajánlj pénzt a barátomnak. A helyszín Párizsi utcai kávézó. A taxit és a kávét fizetem! Feladat elvégzésért 20.000 Ft-ot ajánlok!

Promóció - Árusítás

100%-os gyümölcslevek és egyéb termékek eladására, telefonos salesre keresek embereket. Fizetés eladott termék után jár. További részletekért keress privátban

Kísérj el a temetőbe

Budapest, Magyarország

Ki kellene kísérni engem reggel a temetőbe, mert egyedül félek

Személyes sommelier

A borkóstoláshoz és személyes válogatáshoz sommelierre van szükség.

Esküvői tanúkat (2db) keresünk egyszerű gyors polgári esküvőhöz.

Budapest, Castle Hill, Hungary

Esküvői tanúkat (2db) keresünk egyszerű gyors polgári esküvőhöz. Szeptember folyamán valamikor Budapesten a várban. Csak a pár és a tanúk lesznek jelen. Mindössze a kötelező tanúskodás a feladat (ott lenni a szertartáson és aláírni).

Tinder helyettesítés

Máté unatkozik, ezért olyan társat keres, akivel felfedezheti a számára ismeretlen várost.

Segítsd a kincs vadászatot!

Kalózt keresünk az Ipoly átevezésére és a küldetésben résztvevők megsegítésére, hogy megtalálhassák a kincseket.

Látássérült személy részére tesztvezetés szervezése

Budapest, Magyarország

1 vagy 2 látássérült személy részére keresek autóvezetés kipróbálására lehetőséget, valahol hallottam róla, hogy szokott lenni ilyen.

Egy házibuliból szeretnénk hazajutni

Pomáz, Orlovácz u. 15, 2013 Magyarország

Pomázról Szigetszentmiklósra szeretnénk július 25-én hajnalban hazajutni 3 fő 2 felnőtt 1 gyerek

Kóstoltatás

Budapest, Hungary

Olyan ügynökségeket keresünk, akik le tudnak bonyolítani egy teljes kóstoltatást Budapesten, akár több napon át. A termék fagyasztott, mikróba kell tenni utánna kínálni.

Promo/influencer

Üdvözlöm! Olyas valakit keresek akinek kiterjedt követői bázisa van social media terén. (Instán/Youtubon) Egy amatőr e-sport versenyt szeretnék rendezni, ahol a nevezés 1000Ft. A megnyerhető nyeremény összeg 1-2millió forint. Ha van olyas valaki akit legaláb 70-200ezer ember követ és szeretne fizetet promócióként pénzt kereseni ezért cserébe az írjon. Ha csak minimum 30ezer van azis belefér)(Fizetet promóció fizetése megbeszélés kérdése)

Lánybúcsú karkötők

Budapest, Reménység u., 1032 Magyarország

Lánybúcsúra szeretnénk 5DB egyenkarkötőt csináltatni. Sajnos a munka miatt nincs időnk nekünk megcsinálni. A feladat: 5DB lilás színű karkötő elkészítése és átadása Budapest környékén.

Születésnapi torta elkészítése

Budapest, Magyarország

Születésnapi tortát szeretnék készíttetni orosz felirattal, a többi részlet megbeszélés kérdése.

Találd meg a megfelelő munkát

Keress 22.300 – 29.800 Ft-ot a Qjob-on a munka elvégzésével

Hogyan szerezehetek meg egy feladatot?
  • Válassz ki egy feladatot és jelentkezz rá
  • Töltsd ki a profiloldaladat szakemberként
  • A feladat elvégzését követően kapd meg a munkadíjat

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér játszóház munka esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: játszóház munka? A legtöbb szakember játszóház munka esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3100-5300 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 21000-39000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 19%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: játszóház munka?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
Hogyan tudok regisztrálni?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06