Aktuális kemény fizikai munka, megbízás

60m2 szabadon álló családi ház teljes körű elbontása

Budapest, 1182 Magyarország

60m2 szabadon álló családi ház teljes körű szakszerű elbontása és az ezzel járó gépi földmunka és törmelék elszállítása, felelős műszaki vezető irányítása mellett a jogszabályok betartásával.

Bontás, segédmunka

Budapest, 1149 Magyarország

Falbontás, cserépkályha bontás és kb. 2 nm. aljzat beton felbontása

Palatető bontásra kérek ajánlatot

Pomáz, Boglárka köz, 2013 Magyarország

150 nm palatető bontására és a pala elszállítására keresek szakembert és árajánlatot. Köszönöm szépen

Egyszeri megbízás álláskeresőknek Budapesten

Bontás, segédmunka

Budapest, 1076 Magyarország

3x4 m gipszkartonfal bontasa elszallitas

Kémény bontás

Kémény bontás

2 db segédmunkásra van szükségem holnap reggel 8 órától délután 16 óráig. 1.kerület Gellérhegy utca 8

Budapest, Gellérthegy u. 8, 1016 Magyarország

2 db segédmunkásra van szükségem holnap reggel 8 órától délután 16 óráig. 1.kerület Gellérhegy utca 8.szám előtt találkozó akit érdekel jöjjön el ha szeretnél dolgozni. Bontási munkák fürdőszobában, lemezkád bontása, csempe bontása, járólap bontása. Keletkező sitt takarítással együtt 5.emeleten közvetlen a lift a bejárati ajtó előtt.Minimális a sitt. Teherautóra kell pakolni. Szerszámok vannak a munkához. Többet nem tudok fizetni, se szállóval nem rendelkezem ez egy 8 órás kényelmes munka 2 főnek. Vállalkozókat nem tudok fizetni magas díjakért. Helyszínen van a találkozó akit érdekel jöjjön el a cím a hírdetésben van a kezdő szövegezésben. Üdvözlettel Zoltán

beton alap bontása

Budapest, Cinkota, 1164 Magyarország

udvari beton terület felbontása. kb 50 m2. képeket csatoltam. Ha a bontott anyag elszállitásában is tudnak segiteni, akkor kérem arról is adjanak ajánlatot.

Beltéri betonozás, segédmunkák

Budapest, Andrássy út 15, 1061 Magyarország

Belvárosi építkezésünkre keresunk beugrós napi béres kollegát akinek nem idegen a betonozás, építkezési segéd munkák. Napi elszámolás.

Betonfödém és falbontás

Budapest, Kolozsvári u. 14, 1225 Magyarország

Beton födém bontás 1/3-ad kész van (kb.: 6m2). Fentről nem bontható, pallóval fel lehet állni a födém szintjére, így félig alulról, oldalról bontható, illetve hozzá tartozó tartó fal bontása. Előzetes felmérések szerint 2 nap alatt bontható, csak csinálni kell. A bontott sitt konténerbe rakodása. Kiegészítés az eddigi telefonok alapján (csak azért, hogy senkivel ne futtassak felesleges köröket) - csak ez a projekt. Födém elbontása s sitt kizsákolása a ház mellé. Most ez az elakadás amit meg kell oldani. Most nem lesz több feladat, hozzá csapva. - szerszámaim vannak (vésőkalapács, véső, kalapács, 25cm-es flex gyémánt tárcsával, kis flex gyémánt és vasvágó tárcsával - maximum két főt keresek rá 20.000 forint / ember / nap - generálkivitelező nem kell. Ember kell aki eljön ennyiért / nap - Ne piálj!!! Melón kívül is ellenzem meló közben méginkább. Ha piás vagy, még ha csodálatos munkaerő vagy akkor se keress!

Bontás sitt hordás konténerbe földszintről

Pomáz, 2013 Magyarország

Pomázon egy családi házban 12 folyóméter 10m fal vastagságú, 270cm magas falat bontani a sittet kihordani konténerbe földszintről kell a törmeléket a konténerbe rakodni van talicska,és vödrök szerszámok a helyszìnen. 8órától 16óráig be kell fejezni a munkát 2/főnek tudok fizetni 40.000.-Ft-ot,aznapi kifizetéssel, reggeli, és egyébre tudok adni 5.000.-Ft-ot,a a többit munka végén, én egésznap a helyszìnen vagyok mint vállalkozó. Sajàt kocsimmal fel tudom venni a segédeket Zuglóban vagy egy megbeszélt helyen. Szerszám talicska, vödör, lapát lesz a helyszìnen. 7órakor kell talàlkozni részleteket megbeszélni, közértben menni,stb. Megbìzható korrekt munkást keresek 2 főt. Üdvözlettel:Lendvai Attila vagyok vállalkozó **** *** ** **

Épület bontása

Dunakeszi, 2120 Magyarország

Egy 83 m2-es Kádár-kocka és egy hozzá kapcsolódó 21 m2-es melléképület teljes (alaptesttel együtt történő) bontása és a bontási törmelék elszállítása a feladat. Erre kérünk majd részletes ajánlatot. A bontandó épületek tervei az ajánlatadáshoz rendelkezésre állnak majd. E-napló vezetése szükséges lesz. Azon vállalkozások írásbeli jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek hasonló referenciákkal, valamint a feladat elvégzéséhez szükséges gépi és személyi erőforrásokkal is bírnak.

Vályog melléképület bontása 50 m2

Szentendre, 2000 Magyarország

Szükség van vályog melléképület bontására, teljes épület bontodik , sit elszállításaval együtt, ere kérek ajánlatot üzenetben, előre is köszönöm.

Árajánlatot kérek bontásra

Vecsés, 2220 Magyarország

4m2 betonfal bontása, falvastagság 18 cm, falmagasság 130 cm

Parketta és vakpadló bontás

Budapest, Etele út 44b, 1115 Magyarország

Egy panel lakás két szobájában kellene elbontani a parkettát és a vakpadlót. Az egyik 15nm-es, a másik 12nm-es. (A képeken látszik az előszoba, bontás közben.) Jó lenne a bontás után a hulladék elszállítása is, de az se gond, ha bezsákolva itt marad. 6. emelet, lift van.

Bontás a lakásban - 9. kerület

Budapest, Soroksári út, Magyarország

3 db. cserépkályha bontás, kb. 15 nm esztrich bontás, salak blokk falak bontása körülbelül 3 m2 és 10 cm vastagsága. Bontási hulladék + kb. 15 m3 padló alatti salak elszállítása. Írjon konkrét árat. Ár nélkül nem fogok hívni.

Kémény bontása

Dunakeszi, 2120 Magyarország

A képen látható kémény bontására szeretnék ajánlatot kérni. A kémény a födémre van építve.

Fal és falicsempe bontása és elhordása

Budapest, Soroksári út 38-40, 1095 Magyarország

20m2 öszterületű fal, egy fürdőszobai kád és kb. 5m2 falicsempe bontása és elhordása 1. emeletről. Lift nem használható. Helyszín: 9.kerület, Soroksári út.

Bontás

Budapest, IX. kerület, Magyarország

A fal bontása (Beton, régi és) 3x3,4x0,1 m + lomtalanítás

Konyhai bútor bontása+ beépített fal

Budapest, XV. kerület, Magyarország

Panel konyhában a régi bútort szeretném kiszedetni+ a mellette lévő beépített falat. Bontás után a régi szekrények elvitelét kérem.

Fürdőkád bontása, alatta burkolat kialakítása

Budapest, Király u., 1068 Magyarország

Az alábbi feladatban szeretném kérni szakember segítségét: - Egy falazott 150x90-es fürdőkád kibontása, leszerelése - A fürdőkád alatti felület burkolása (járólappal, vízszigeteléssel, fugázással) a csatornakivezetés meghagyásával (2x 1.5m2) - A fürdőkád (ideiglenes) visszahelyezése és visszakötése A munkára gyors határidőm nincs (azért írtam ezt be, mert muszáj volt valamit), természetesen minél előbb annál jobb (de még nem szereztem be például a burkoláshoz szükséges csempét).

Árajánlatot kérek bontásra

16 méter hosszú, 40 cm széles, 90 cm mély beton alap bontása kézi erővel

60nm épület lebontása

Az udvarunk hátsó részében van egy kb 60nm-es garázsnak készült èpület. Nincsekek benne ajtók, ablakok, a hátsó része is le van dőlve elől viszont egyben van és koszorú tartja egyben. Szakértelem nélkül nem merünk neki kezdeni nehogy beboruljon valamelyik szomszédhoz. Viberen várom az ajánlatokat köszönöm ha elolvasta.

Árajánlatot kérek bontásra

Törökbálint, Munkácsy Mihály u. 83, 2045 Magyarország

16 méter hosszú, 40 cm széles, 90 cm mély beton alap bontása kézi erővel

Fából készült sufni lebontása

Nagytarcsa, 2142 Magyarország

Egy fából készült, kb. 20 négyzetméteres egyszerű fatároló sufnit szeretnék lebontatni. A teteje hullámpala.

100 négyzetméter alapterületű lakáshoz keresek csapatot

Budapest, Vezér u. 186, 1148 Magyarország

100 négyzetméter alapterületű lakás bontása majd a sitt szemét zsakolasa és elszálítása . Szobákban parketta van konyha fürdőszoba csempe ezeket mind bontani kell illetve van 3 tégla válaszfal amit szintén bontani kell .

Parketta és vakpadló bontás

Budapest, Etele út 44b, 1115 Magyarország

Egy panel lakás két szobájában kellene elbontani a parkettát és a vakpadlót. Az egyik 15nm-es, a másik 12nm-es. (A képeken látszik az előszoba, bontás közben.) Jó lenne a bontás után a hulladék elszállítása is, de az se gond, ha bezsákolva itt marad. 6. emelet, lift van.

Szeretnél elsőként értesülni az új munkákról?

Neked is találunk jól fizető, otthonodhoz közel lévő munkalehetőséget

Regisztráld vállalkozásodat
  • 2000+ új feladat minden héten
  • Válaszd ki azt a megbízást, ami az időbeosztásod szerint megfelelő
  • A Qjob-ügyfeleket telefonon és e-mail keresztül ellenőrizzük

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér kemény fizikai munka esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: kemény fizikai munka? A legtöbb szakember kemény fizikai munka esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3400-5400 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-38000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 19%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: kemény fizikai munka?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
Milyen információkat kell megadnom kezdésnél?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06