Aktuális kérdőíves állás, megbízás

Google kampány beállítás

Weboldalakat készítek, néha van pár kérdésem amit esti alapon, óradíjba kérdeznék, mondjuk képernyőmegosztással pl: az optimalizálási pontszám 0% pedig a konverzió követésnél úgy mutatja mintha minden rendben lenne... Erre szeretnék egy órabért kérdezni. Valamint ha vannak csomagjaid amit tudok ajánlani az ügyfeleimnek az is érdekel. Köszönöm

Termékfeltöltés (Woocommerce) több áruház számára

4 db Woocommerce áruházhoz keresek rendszeres termékfeltöltésre számlakepes vállalkozót. Excel tábla adott az adatokkal , minimális módosítás vagy adatgyűjtés szükséges hozzá.

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1146 Magyarország

gitártanítás

Véleményírás Play Áruházban

Írj egy pozitív, saját véleményt a Play Áruházban. Részletekért jelentkezze itt szöveggel.

Hideghívó asszisztenst keresek maximum 2 órás munkára, hosszútávon akár 6 órás bérért!

Megadott címanyag feldolgozására, időpontegyeztetésre keresek részmunkaidőben ambíciózus, precíz, megbízható és hosszú távon elkötelezett kollégát. A bér fix + jutalék alapon áll össze, 3 havonta bértárgyalás esetleges emelésről, amennyiben 1 évet eltölt nálam a kolléga, kiemelkedő premizálás. Mindent egybevetve akár 6 órás bér is megkereshető egy olyan munkával, ami megfelelő összeszedettséggel, jó kommunikációs készséggel és a feladathoz szükséges adottságokkal maximum két óra alatt elvégezhető. Elvárások: - korlátlan előfizetés - megfelelő hozzáállás esetén az első időszakban ebben tudok segíteni - kiváló kommunikációs készség telefonon keresztül - összeszedettség, pontos adminisztráció Előnyt élvez: - aki hasonló munkakörben szerzett tapasztalatot - aki Budapesten ismerősen mozog Jelentkezni üzenetben, vagy a *******0322@*****.*** e-mail címen lehet.

adóbevallás

Főállásba bejelentve vagyok + átalányadós vállalkozó és az adóbevallás során az átalanyádós részt nem fogadta el a NAV. Ennek a résznek a kitöltésében kérnék segítséget.

Internetes kutatás, adatgyűjtés

Budapest, 1103 Magyarország

Ha a pendriveomat bedugom a gépbe akkor csak rövid ideig érzékeli, utána kiírja, hogy nem található, Ha meg érzékeli az összes kép hibás rajta. Szeretném a képeket megmenteni.

Online marketing

Sziasztok Marketingest keresek. Kozmetikai szolgáltatást hírdetnék Szegeden.Olyan embert aki ebben jártas illetve facebook és insta, TikTok kezelése. Poszt heti 2

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1195 Magyarország

Homlokzati hőszigetelés munkák

Virtuális asszisztenst keresek

Üdvözlöm! Építőipari kft be készletnyilvantartás!

Facebook hirdetés feladása /nem akarja elinditani a hirdetest (ingatlan eladásról)

Budapest, Benczúr u. 2, 1062 Magyarország

Facebook hirdetés feladása /nem akarja elinditani a hirdetest (ingatlan eladásról) valamily3n rendszer hibát ir ki amin dolgozik . Kérlek irj ha jártas vagy hirdetés feladasban.

SEO szakembert keresek

Google ads hirdetés épitőipari cégemmel, megrendelőket meg találni.

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1152 Magyarország

Kezdő szépségipari vállalkozásomat hirdetném, műszempillázás. 2 héttel a szalonba kerülésem előtt szeretném elkezdeni.

Virtuális asszisztens német nyelven

Telefonhívás lebonyolítása német nyelven

Több megbízás álláskeresőknek Budapesten

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás. Természetesen én is visszaértékellek!

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás. Természetesen én is visszaértékellek!

üzleti oldalak értékelése

egy cég közösségi oldalainak értékelése volna a megbízás.

Google business profil / facebook profil értékelése

Google business profil / facebook profil értékelése, pár kattintás

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Vállalkozási profilok értékelése

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Komenntek írása és értékelés

Szia, beszéltünk egy oldallal kapcsolatban hogy értékelnéd és véleményeznéd csak nem nagyon használtam még a qjob felületét és nem tudtam ha valakinél rákattintok a megbízásra akkor megvonja a lehetőséget hogy másnak is írni tudjak. Szóval ha aktuális továbbra is akkor folytathatjuk a dolgot, köszönöm! :)

Adatgyűjtésre keresek valakit

Budapestre költözik az ismerősöm Londonból, neki és a kislányanak keresünk egy nem túl drága, de rendes modern lakást, illetve lakás közelében lévő ovodát angolul.

Adatgyűjtés excelben

Adatgyűjtés excelben. Részletek privátban.

It biztonság esszé, dolgozat..

It biztonság témakörben kellene 5-8 oldalas formázatlan szöveget alkotni. Nem másolni, hanem saját szavakkal megfogalmazni, nyilván forrásból a lényeget átvenni szabad. Csak copy paste nem lesz jó. Otthoni munka és az it biztonságra gondoltam, mint téma... A kezdest én megírom, miett lett szükség több HO-ra, majd arra gondoltam, fel lehet építeni az otthon használt szoftverek- távoli elérés, felhő szolgáltatások biztonságával... Magyarul a tartalom nagy része lenne nekem fontos... Mert nem maradt elég időm kidolgozni... De ha van más ötleted, szívesen fogadom... Ha HO-ban dolgozol, lehet van rálátásod, esetleg hogyan védik a gépeket... Cégnél a fileok távolról elérését, stb... Összesen 12-15 oldalra van szükségem, én ennek a felét megírom. Tehát, ha 5-8 oldal tartalmat kapok, ami érekelhető, annak már nagyon örülök.

Webshop termékek képeinek gyűjtsége

Megadott excel alapján termékképek és rövid leírások keresése az interneten. Első körben kb 30, később nagyobb volumenben is.

Adminisztratív munkára keresek rátermett és kompetens személyt

Budapest, XI. kerület, Magyarország

Internetes információgyűjtés, felmérések készítése, szövegszerkesztés, prezentációk, leírások készítése, általános adminisztráció, stb Orosz és vagy angol nyelvtudás szükséges.

Adatgyűjtés

MUNKADÍJ MEGÁLLAPODÁS SZERINT!! 1. Magyarországon működő autóbérlős cégek nyilvános adataira lenne szükségem: Név: Cég: Email: Telefon: Telephely: 2. Gépjármű adatbázisra lenne szükségem Márka, típus, motor, felszereltség stb.

Virtuális asszisztenst keresünk!

Budapest, Soroksári út 48, 1095 Magyarország

Virtuális asszisztenst keresünk, elsődleges feladat internetes kutatás, adatgyűjtés, Szöveg írás Feltöltés.

Write an essay about water treatment

You have found an aquifer in Somalia at a very dry area and must make potable water from it for a lot of people (10 000 P.E.). The raw water has the following parameters: (see picture attached) Design a cleaning technology for this raw water which is able to clean it for human nutrition withouth using a net of pipeline. (Just for local distribution.) Describe the steps of your cleaning technology and explain shortly the backgrund of choosing them. Please calculate the main parameters of the technology (amount of chemicals used for 1 m³ water, measure and capacity of filters...etc.). Make a drawing (flow diagram) showing the technological steps!

Water treatment task essay

Flowback water contains a lot of different chemicals and organics. There are several methods for cleaning it. Please, chose two complex methods and compare them discussing their efficiencies, energy demands, sustainibility and costs! Make a drawings (flow diagrams) showing the technological steps and main parameters! The works should have minimum 12 000 and maximum 15 000 characters + figures. Please do not copy parts from the internet!

Weebly weboldalt átveszek/kibérlek

Bármilyen tematikáju weebly felületen készített weboldalt át vagy bérbe veszek.

50 Facebook poszt megosztása

50 Facebook posztot kell megosztani különböző linkekkel, Egy poszt egy rövid szövegből és egy linkből áll. Megosztás az üzenőfalon, vagy csoportokban. Lehet saját csoport is, de nem lehet zárt.

Új weboldalon hibák keresése

Egy most induló új weboldalt kell teljes egészében átnézni, helyesírási és technikai hibákat keresni. Az oldal nem túl bonyolult így valószínűleg pár óra alatt át lehet nézni az egészet. Fizetés: 100 Ft/hiba, de maximum 5000 Ft

Hivatkozások megosztása rövid leírással

10 általam megadott fórumon kell a megfelelő topicban hivatkozást megosztani rövid leírással. Fizetés csak azokért a hivatkozásokért jár, amik legalább 2-3 napig nem kerülnek törlésre

Hivatkozások megosztása rövid leírással

10 témában megfelelő fórumon kell hivatkozást megosztani, az oldalhoz tartozó rövid leírással.

Környezetvédelmi témájú cikkek keresése egy új fórumhoz

Olyan cikkeket, videókat, érdekességeket kell keresni a témával kapcsolatban, ami felkelti az emberek érdeklődését, valamint fenntartja azt, akár véleménycserére ösztönzi őket. Fontosak a hiteles források.

4 órában world, excell

Termékleírás, szövegszerkesztés, adatrögzítés, alap excell felhasználói feladatok.

Fotó kiválasztása shutterstock.com oldalról megadott témában

Fotót találni meghatározott témakörökben, mellékelni a teszt fotókat számok vagy letöltési linkek megadásával. 8 db. fotó. Témák: 1. Kerítés festése 2. Grill sütés 3. Bicikli javítása/ szervízelése 4. Fa metszése 5. Ablakmosás utáni nyílászárók karbantartása/ kenése 6. Ablakkeret festése 7. Virágágyas ültetése teraszon 8.Sütő tisztítása

Jelentkezz a munkákra

Kapj 174.000 – 224.000 Ft-ot a Qjob-on a feladat elvégzéséért

Hogyan szerezehetek meg egy feladatot?
  • Válassz ki egy feladatot és jelentkezz rá
  • Töltsd ki a profiloldaladat szakemberként
  • A feladat elvégzését követően kapd meg a munkadíjat

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér kérdőíves állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: kérdőíves állás? A legtöbb szakember kérdőíves állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3400-5300 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-40000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 12%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: kérdőíves állás?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06