Sürgős kommunikációs munkatárs állás, megbízás

Termékfeltöltés (Woocommerce) több áruház számára

4 db Woocommerce áruházhoz keresek rendszeres termékfeltöltésre számlakepes vállalkozót. Excel tábla adott az adatokkal , minimális módosítás vagy adatgyűjtés szükséges hozzá.

Véleményírás Play Áruházban

Írj egy pozitív, saját véleményt a Play Áruházban. Részletekért jelentkezze itt szöveggel.

Hideghívó asszisztenst keresek maximum 2 órás munkára, hosszútávon akár 6 órás bérért!

Megadott címanyag feldolgozására, időpontegyeztetésre keresek részmunkaidőben ambíciózus, precíz, megbízható és hosszú távon elkötelezett kollégát. A bér fix + jutalék alapon áll össze, 3 havonta bértárgyalás esetleges emelésről, amennyiben 1 évet eltölt nálam a kolléga, kiemelkedő premizálás. Mindent egybevetve akár 6 órás bér is megkereshető egy olyan munkával, ami megfelelő összeszedettséggel, jó kommunikációs készséggel és a feladathoz szükséges adottságokkal maximum két óra alatt elvégezhető. Elvárások: - korlátlan előfizetés - megfelelő hozzáállás esetén az első időszakban ebben tudok segíteni - kiváló kommunikációs készség telefonon keresztül - összeszedettség, pontos adminisztráció Előnyt élvez: - aki hasonló munkakörben szerzett tapasztalatot - aki Budapesten ismerősen mozog Jelentkezni üzenetben, vagy a *******0322@*****.*** e-mail címen lehet.

adóbevallás

Főállásba bejelentve vagyok + átalányadós vállalkozó és az adóbevallás során az átalanyádós részt nem fogadta el a NAV. Ennek a résznek a kitöltésében kérnék segítséget.

Virtuális asszisztenst keresek

Üdvözlöm! Építőipari kft be készletnyilvantartás!

Virtuális asszisztens német nyelven

Telefonhívás lebonyolítása német nyelven

További megbízások munkakeresőknek Budapesten

Portfólió készítés

Logisztikai technikus szakmai portfolió elkészítéséhez keresek szakembert. Fontos ,hogy 1 nap van rá hogy elkészüljön.

PPT készítés

Németországot és Hollandiát kell összehasonlítani egy ppt-ben megadott szempontok alapján. Google diák formátumban kell elkészíteni.

Virtuális asszisztencia

Van egy kb 100 slide-ból álló canva oktatási anyagom. Egy része arculati elemekkel már rendelkezik, a többsége nyers szöveg. > Ezt kellene arculatnak megfelelően rendezni, dizájnolni, néhány képpel, illusztrációval ellátni, animálni. > Illetve szeretnék bele a tartalomhoz igazodó kb 20 db figyelemfelkeltő, akár humoros GIF-et insertálni. Ha canva preziben jártas vagy, szívesen ötletelsz újat és ezt a kreativitásodat a slide-okon megjeleníted, írj nekem! Ha képzési/oktatási anyagok szerkesztésében otthonosan mozogsz, az külön előnyt jelent :) Határidő: 03.24 adnám át és 04.02-ig szeretnék végeredményt kapni. Ez alatt 3 körös véleményezéssel, ha szükséges online egyeztetéssel dolgozhatunk együtt.

Egészségügyi Adminisztratív Tevékenység

Online Felületi Rendszerben Történő Adminisztráció E - mail - Válaszadás Online Szamlázási Rendszer Dokumentáció Vezetése Tartalom Készítés

App értékelése Play Áruházban

Egy appot kellene értékelni a Play Áruházban. Részletekért írj.

App értékelése a Play Áruházban

Egy alkalmazást kellene értékelni a Play Áruházban. Részletekért küldje egy ajánlatot.

Kedvező repjegy vásárlásra

Bukarestbe szeretnénk repülni Két felnőtt és ehhez keresünk kedvező áron repülőjegyet

Virtuális asszisztenst keresek

Szeretnék egy virtuális asszisztens adminisztratív feladatokra illetve szorosan médiatartalmak kezelésére

Adatbázis aktualzálás xls file alapján, kvázi hideghívásokkal

Titokatrtási nyilatkozat aláírása után xls táblázatot adunk régi partnereinkkel , feladat a meglévő adatok ( név, e-mail,telefon, cím, státusz ) pontosítása, illetve annak tisztázása , hogy az illető érdekelt -e további együttműködésben . Az így aktualizált adatbázis sorai után tudunk egységárban elszámolni.

Portfólió készítés

Takarító cég portfólió készítés SOSben!

Virtuális asszisztenst keresek

Webshop árak frissítése (kb 200 termék), valamint termékmenedzselés.

facebook/google business profil értékelése

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás.

Véleményírás

Véleményírásra van szükség. Őszinte, bővebb, pozitív! Részletek üzenetekben

Véleményírás

Értékelj egy appot és írj egy saját, egyedi véleményt. Feltétel: pozitív, de őszinte értékelés. 5 csillagos.

Portfólió készítés

Agazati szabályozások Vasúti közlekedés - Veszélyes áruk fuvarozása. OKJ képzésre kérték ennek megfelelően nem túl hosszút hanem egy átlagos portfóliót szeretnék. Mai nap a határidő

Értékelj alkalmazást a Play áruházban

Egy alkalmazást kellene pozitívan, saját véleménnyel értékelni a Play áruházban.

Play áruházban értékelj appot

A play áruházban kellene értékelni egy appot, 5 csillagosan, őszintén, több mondatban.

Kádfelújítás

30 éves öntöttvas kád felújítása

pályázat megirása

vállalkozáshoz szeretnék pályázatot benyújtani és ehhez keresek pályázat írót aki jutalékért dolgozik

Portfólió készítés

Szakmai vizsgához portfólió késziteséhez szeretnék szakembert keresni. Cnc gépkezelő es gépi forgácsoló. A portfólióhoz vannak képeim csak az ősszerakásában elkészítésében szeretnék segítséget kérni. Ha lehetne Békéscsaba és környékéről keresnék szakemebert.

Online marketing

Indulo gyermekruhazattal foglalkozo cegemnek keresek marketing specialistat kezdo marketingterv osszerakasara es tamogatasara.

Regisztrálj egy oldalra

Regisztrálj egy oldalra, az email címet amivel regisztrálhatsz és az oldal címet privát üzenetekben megadom! Majd válaszd ki EGY kategóriát, lehetséges a telefonos hitelesítés, azt is meg kell csinálni. Sürgős

Weboldal készítés

Sziasztok! Weboldalra lenne szükségem. Vendéglátó üzlet.köszönöm

Regisztrálj egy oldalon

Regisztrálni kellene egy konkrét email címmel egy oldalon (részletek chatben). Kiválasztani egy kategóriát, hitelesítésen túl jutni.

Google maps app értékelése

Google maps-ban kellene értékelnni a qjob appot 5 csillagosan, bővebb, őszinte felhasználói véleménnyel. Határidő ma. SOS

Portfólió készítés

Írj nekem 10 mondatot a mezőgazdaságrol,tárcsázásról

Virtuális asszisztens - Riportok kitöltése excelben

Kettő, három már létező riport kitöltése, amelynél egyik excelből a másikba szükséges másolni az adatokat. Excelenként nagyjából 2 óra munkaidő, azonban erre minden hónapban szükség lenne. Még a januári adatokat kellene pótolni, arra a lehető leghamarabb szükség lenne! A jelentkezéskor kérlek küldj honlap címet, árakat és megkereslek a közös munka reményében. ÁFA-s számla előnye +pont, de nem feltétel.

Google maps app értékelése

Google maps-ban kellene értékelnni a qjob appot 5 csillagosan, bővebb, őszinte felhasználói véleménnyel. Határidő ma.

APP STOREBAN véleményt írni egy app-ról

Írj egy őszinte véleményt a Qjob-ról az app storeban. Feltétel: alkalmazás tényleges használata. A vélemény legyen bővebb, 6-7mondatos, 5 csillag megjelölésével, nem sablonos, egyéni és igazi gondolataid legyenek benne.

App értékelése az APP STOREBAN

Egy appot kellene értékelni az app storeban. Feltétel 5 csillag és őszinte felhasználói vélemény. A vélemény legyen bővebb, egyedi, nem sablonos. Csak azok jelentkezzenek, akik a QJOB appot használnak! MA

Véleményírás App storeban

Egy applikációt őszintén, de pozitívan kellene értékelni az app storeban. Legyen bővebb, pár mondatos, részletes. Miután számomra is megjelenik, akkor kifizetem egyből. :)

5 csillag és értékelés írása

A fiverr oldalon értékelés és 5 csillag. Üzenetben megbeszéltünk mindenét. Illetve viszonzom itt az 5 csillagot.

Gépelés

Kb. 2 órás előadások szövegének legépelése nem szó szerint, hanem értelmezve, ahol szükséges.

Portfólió készítés

IWI fitness instruktor képzéshez kellene nekem egy portfólió.

Aki letudja tölteni a BITCOIN Walutákat a Telefonról

Kedves KISASSZONY lehet hogy tudnál segíteni rajtam, nekem egy olyan embere lenne szükségem, aki letudja tölteni a BITCOIN Walutákat a Telefonról, èn sajnos nem tudom letölteni, a gondom, Látássérült vagyok. Nem látom rendessen, meg NEMÎS ÉRTEK HOZZÁ! Ha tud nekem segíteni, szeretném igènyelni a munkáját. Tisztelettel, Mogyoróssy József Kúnszentmilós-rol.

Véleményírás - Google Play áruház

Értékelj pozitívan, 5 csillagosan egy alkalmazást az Android készülékeden

Személyes asszisztencia

Budapest, Hungary

For English please scroll down. ------ A poszt célja: Támogatni az ügyvezetőt, Hogy sikeresen tudjon működni a személyes, és céges területen egyaránt. Feladatai: Kiadási és bevételi számlák, bizonylatok, a teljesítéshez kapcsolódó szerződések összegyűjtése iktatása és naprakész riport tolása. A számlák feltöltése a google Drive ba vagy a cég vállalatirányítási rendszerébe és a dokumentumok megosztása a könyvelővel. Havi kapcsolattartás a könyvelővel minimális szinten És a könyvelőtől begyűjtött információk Riport formában történő bemutatása az ügyvezető részére hogy tény adatok alapján tudjon naprakészen működni. A megbeszélések jegyzőkönyv készítése az irányelveknek megfelelően és a megfelelő kézbesítési csatornákon keresztül eljuttatni az érintettek részére. Az ügyvezető idő beosztásának kontrollálása megbeszélések, találkozó egyeztetése és a létrejöttének teljes kontrollálása valamint a megbeszélésekről készült kivonatok, Jegyzőkönyvek elkészítése feltöltése vállalatirányítási rendszerben valamint az érintettek részére történő kiküldése. A projektek hez kapcsolódó árajánlatok bekérése ezek teljes munkatársi javaslatként való feldolgozása és előterjesztés az ügyvezető részére. Hang jegyzetek, kézzel írott jegyzetek begépelése és feltöltése a jegyzet tartalmának megfelelő felületre, mint például: ötletek, irányelvek, ügyfél hez kapcsolódó egyéb infó Feltöltése valamint és vagy kiküldése ügyfelek beszélni. De ezentáció készítése az ügyvezető részére mint például: üzleti megbeszélések, termékbemutatók, előadások, szemináriumok, web Inari um, stb. Rendezvények megszervezése és felelősként történő megvalósítása. A rendezvényekhez kapcsolódó brosúrák promóciós anyagok könyvek beszerzése a szükséges mennyiségben. Prezentációs eszközök Ellenőrzésre a rendezvény színhelyén mint például klip chart projektor kihangosító berendezés kamera stb. A munkakör kiterjed nemcsak a céges re az ügyvezető magánéleti idejének megszervezésére is. Barátokkal, szülőkkel, gyerekekkel. Mint például ezekkel a személyekkel történő közös programok helyének idejének a megszervezése. Előrehaladási jelentések készítése a folyamatban lévő projektekről a vállalatirányítási rendszer teljes naprakészen tartása minden projekt minden Contact és minden bejegyzés tekintetében. Követelmények: Folyékony magyar és angol nyelvtudás Orosz nyelvtudás előnyt jelent Korábbi tapasztalat nem feltétel, de előnyt jelent A pályázóknak önéletrajzuk áttekintése után tesztet kell végezniük. -------- Purpose of this position: To support the executive, so that he can operate successfully both in the personal and corporate areas. Responsibilities: Collection of expenditure and income invoices, receipts, contracts related to performance, filing and posting of up-to-date reports. Uploading invoices to Google Drive or the company's enterprise management system and sharing documents with the accountant. Monthly contact with the accountant at a minimum level and presentation of the information collected from the accountant in the form of a report to the executive so that he can operate up-to-date based on factual data. Prepare protocols of the meetings in accordance with the guidelines and deliver them to the stakeholders through the appropriate delivery channels. Controlling the allocation of executive's time, meetings, arranging meetings and fully controlling their creation, as well as the preparation of protocols and extracts from the meetings, uploading them in the company management system and sending them to the stakeholders. Requesting quotations related to the projects, processing them as a full employee proposal and submitting them to the executive. Typing and uploading voice notes and handwritten notes to the interface corresponding to the content of the note, such as: ideas, guidelines, other customer-related information Uploading and/or sending clients to speak. Making presentations for the executive such as: business meetings, product presentations, lectures, seminars, web Inari um, etc. Organizing and implementing events as a responsible person. Procurement of brochures, promotional materials and books in the necessary quantity related to the events. Presentation tools For checking at the scene of the event, such as clip charts, projectors, hands-free equipment, cameras, etc. The job scope covers not only the company but also the organization of the executive's private life. With friends, parents, children. Like, for example, organizing the place and time of joint programs with these people. Creating progress reports on ongoing projects, keeping the company management system fully up-to-date for every project, every Contact and every entry. Requirements: Fluent Hungarian and English knowledge Russian knowledge will be an advantage Previous experience is not required but will be beneficial Candidates will have to do a test after their CVs are reviewed.

Szöveg ellenőrzés és javítás

Meglévő nagyon hasonló 15 oldalas kategórialeírások átfogalmazása és javítása.

Szöveg ellenőrzés és javítás

Meglévő nagyon hasonló 15 oldalas kategórialeírások átfogalmazása és javítása.

Legyél te a karácsonyi felköszöntés hangja!

Karácsonyi köszöntő hangfelvételéhez keresek egy szép, vidám hangú lányt. Részletekért érdeklődj a chat-ben.

Dolgozz amikor akarsz, csináld amit szeretsz

Ez ingyenes, és kevesebb mint egy perc alatt regisztrálhatsz

Keress pénzt azzal, amihez értesz

Havonta több mint 2000 megbízás egyéni megrendelőktől országosan

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér kommunikációs munkatárs állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: kommunikációs munkatárs állás? A legtöbb szakember kommunikációs munkatárs állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3000-5400 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-44000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 12%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: kommunikációs munkatárs állás?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
Hogyan tudok regisztrálni?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06