Sürgős pr marketing állás, megbízás

Google kampány beállítás

Weboldalakat készítek, néha van pár kérdésem amit esti alapon, óradíjba kérdeznék, mondjuk képernyőmegosztással pl: az optimalizálási pontszám 0% pedig a konverzió követésnél úgy mutatja mintha minden rendben lenne... Erre szeretnék egy órabért kérdezni. Valamint ha vannak csomagjaid amit tudok ajánlani az ügyfeleimnek az is érdekel. Köszönöm

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1146 Magyarország

gitártanítás

Online marketing

Sziasztok Marketingest keresek. Kozmetikai szolgáltatást hírdetnék Szegeden.Olyan embert aki ebben jártas illetve facebook és insta, TikTok kezelése. Poszt heti 2

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1195 Magyarország

Homlokzati hőszigetelés munkák

SEO szakembert keresek

Google ads hirdetés épitőipari cégemmel, megrendelőket meg találni.

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1152 Magyarország

Kezdő szépségipari vállalkozásomat hirdetném, műszempillázás. 2 héttel a szalonba kerülésem előtt szeretném elkezdeni.

Több állás munkakeresőknek Budapesten

Weboldal fejlesztés

Weboldal fejlesztés

Facebook hirdetés

Sminktetoválóként szeretném hírdetni a szolgáltatásaim. Olyat keresek aki ért a TikTokhoz, social media hirdetésekhez, Google ad-hoz.

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Érd, 2030 Magyarország

Egy rendezvényszervező applikációt szeretnék reklámozni

Hello normális hirdetés kezelőt keresek

Hello normális hirdetés kezelőt keresek

Online marketing

DJ Instagram profil kezelése. Tartalmak feltöltése.

Kampány manager

Védelmi, biztonsági szektorban működő cégünk indít non-profit projektet, ennek támogatásához keresünk kampány managert. Elsődleges feladata fundraiser kampány(ok) kivitelezése, partnerekkel való kapcsolattartás illetve a projekt kivitelezése során az szociális médiafelületek menedzsmentje. A projekt nemzetközi vonatkozásai miatt az angol nyelv felsőfokú, tárgyalóképes ismerete feltétel, francia nyelv ismerete előny.

TikTok hirdetés

Szeretnék a shopify webshopomhoz egy profi tiktok hirdetést amivel nagyobb forgalmat tudok generálni.

Marketing stratégia kialakítása, vízszerelési lead-ek generálása

Egy tapasztalt, jó marketingest keresek, aki önállóan képes kiépíteni egy olyan marketing tervet, melynek folyamán több vízszerelési megkereséseket szerez a cégnek.

alibaba.com-ról szeretnék rendelni nagy tételben és tanácsot kérni

alibaba.com-ról szeretnék rendelni nagy tételben árut cégről cégre, és olyan személlyel szeretnék beszélni aki ebben már gyakorlott és volna felé pár kérdésem. A díjazás legyen megbeszélés tárgya. Köszönöm!

Fb/google vallalkozasi profil ertekelese

Fb/vallalkozasi profil ertekelese nehany szoban. Par perces fealadat.

Hatékony reklám készítés, termékeladáshoz.

Pólók tervezésével foglalkozom, ezekhez keresek hatékony reklám megoldásokat.

Facebook oldal hatásos kezelése

Az oldalunkon sok a feliratkozó, de alig van interakció (lájk, komment). Ezt szeretnénk megváltoztatni és egy ebben tapasztalt FB szakértőt keresek. Referenciákkal együtt kérem a jelentkezést.

üzleti profil értékelése

egy cég közösségi oldalainak értékelése volna a megbízás.

Építőipari cégem fejlesztésére keresek közvetítőt

Szeretném felpörgetni idén beállt vállalkozásom erre keresek partnert aki tudna munkákat ajánlani vagy segítene kapcsolatokat építeni :)

Google adwords beálítás

Google adwords-t szeretném úgy beállítani hogy csak akkor fizessek ha kérnek konkrét árajánlatot. tudom akkor sokat kell fizetni de nekem megéri. aki ért hozzá kérem írjon.

Google adwords beálítás

Google adwords-t szeretném úgy beállítani hogy csak akkor fizessek ha kérnek konkrét árajánlatot. tudom akkor sokat kell fizetni de nekem megéri. aki ért hozzá kérem írjon.

Profi SEO szakembert keresek

Nyersen fogalmazva, a keselyűk és pénzlehúzós emberek messze kerüljék el a megbízást, akik hülyének nézik az ügyfeleiket úgy hogy tisztában vannak vele hogy az adott területhez nem ért. Én értek hozzá, szóval ha ez a célod, nem fog menni és itt hagyd abba az olvasást, saját magad érdekében. Elnézést a stílusért, de a tapasztalat megkívánja. Több szem többet lát alapon szívesen dolgoznék együtt megbízható SEO "kutatóval" akiknek a célja első sorban nem a pénz orientált hozzáállás hanem a kölcsönös tapasztalat megosztás a fejlődés érdekében, ami önmagában teszi profitábilis kapcsolttá az együttműködést. Természetesen semmit nem ingyen várok el, csak őszinte szakma iránti érdeklődést ami kéz a kézben járva segíti egymás cégének működését. Ha a leírtaknak megfelelő beállítottságú nyitott, és barátságos embernek érzed magad, jó kapcsolatnak nézünk elébe! :)

Google ads karbantartás és Facebook hirdetés létrehozás kezelés

Webhely optimalizálás kezelés kampány létrehozás

Facebook ads manager létrehozása

Szükségem lenne valakire aki teljesen nulláról létrehozza a céges facebook ads manager-t. Facebook oldal már van, de új ads account-ra van szükségünk!

Marketing hirdetés

szeretném ha valaki a weboldalamat Tudnál kezelni tenni és hirdetné Google fiók bankon keresztül +************

SEO linképítés

Linképítést szeretnék

Email marketing

Üdv Többfelé szallitassal foglalkozók. A szorolapmat kellene digitális formában. Sok email címre el juttatni. Köszönettel Molnár Tibor T.*******-**** *********839@*****.***

PPC szakértő

Start up cégbe marketing csapatunk bővítéséhez új PPC szakértő kollégát keresünk. Szuper csapattal, hosszútávú munkalehetőség kínálunk. Főbb feladatok, munkák: • PPC kampányok teljeskörű kezelése, stratégia és kampánytervezés, kampány optimalizálás • Kampányok kidolgozása, mérése, elemzések, riportok készítése • Csatornák teljesítményének követése folyamatos optimalizálása • Marketing büdzsé felhasználásának optimalizálása • SEO optimalizálás, a cégcsoport több weboldalán • Kreatív ötletek, koncepciók megalkotása • Hírlevél kampányok menedzselése (hírlevelek szerkesztése és kiküldése) Az álláshoz tartozó elvárások: • Jártasság konverzióoptimalizált kampányok menedzsmentjében • Ügynökségi tapasztalat • Keresőoptimalizálásban (SEO) való tapasztalat előny • Ismered és követed az aktuális marketing trendeket • Ismered a Webes felületeket, a Mailchimp hírlevél küldő rendszert • A Google AdWords, Google Analitycs, Google Tag manager, Google Search ismerete • Ismered a Webes felületeket, a Mailchimp hírlevél küldő rendszert Az állás betöltéséhez előnyt jelent: • Van digitális marketing ismereted és érted a SEO és SEM összefüggéseit. • Google Skillshop (Academy for Ads) vizsgák • Facebook Blueprint vizsga • Egyéb online marketing képzések (Webbyskill, OMA, stb.) Amit mi kínálunk Neked: • Azonnali munkakezdés • Szakmailag felkészült csapat • Izgalmas projektek • Az egyéni igényekhez is alkalmazkodó rugalmas munkarend • Fiatalos csapat • Rugalmas munkavégzés (nincs törzsidő)

Online marketing

Facebook / Instagram TikTok Google Adwords TripAdvisor Tartalomkészítés: kép és videó anyag, szöveg + a felületekhez tartozó hirdetések kezelése

Google Ads hirdetés kezelése

Meglévő honlap google adds hirdetésének megkezdése,szakszerű kezelése hogy valóban látható legyen az ügyfeleknek

Online hirdetés budget felosztása

Adott egy étterem. Szeretnénk, ha valaki felosztaná a hirdetésekre szánt összeget. Kivitelezni nem kell, csak megtervezni.

Online marketingest keresek

Egy online dolgozó marketingest keresek, aki segít a fb és tiktok reklámok létrehozására, kezelésére.

SEO- Honlapom organikus látogatóit szeretném növelni

Cégem napelemek telepítésével és az ezzel kapcsolatos egyéb szolgáltatásokkal ( felmérés, tervezés, beszerelés stb..) foglalkozik. Szeretnénk több potenciális ügyfelet elérni organikusan, ezért SEO szakembert keresünk. A weblapunk : https://vpp.hu/hu . Köszönettel: Attila

Online marketing

Induló mikrovállalkozás digitális marketing stratégiájának kidologozásához és megvalósításához keresek rugalmas szakembert.

Facebook hírdetés szakembert keresek

Szeretnék a Facebookon egy harminc napon keresztül tartó célzott hirdetést megjelentetni, ehhez kérnék segítséget, jótanácsot, ajánlatot. A hirdetés célja: szolgáltatásomnak (kertgondozás, ház körül felmerülő kisebb munkák elvégzése) a célterületen minél nagyobb körben történő megismertetésére, ismertségének növelésére. Célközönség: Alsóörs 20km-es körzetében, kert és nyaralótulajdonosok, egyedülálló nők, akik Facebook oldalammal nincsenek jelenleg kapcsolatban. A hirdetés helyének kiválasztása: Facebook hírfolyam, esetleg keresési találatok amire gondoltam, esetleg Advantage+ elhelyezések beállítás, ebben tanácsot szeretnék kérni, hogy minél költséghatékonyabb legyen a hirdetés. Költségkeret: egy hónapra ck. 25-30 ezer forintra gondoltam, de jótanácsot itt is szívesen elfogadok. Érdemes lenne esetleg kattintás alapú? Formátum választás: A szórólapom fotóját( ezt csak jövőhét elején tudnám csak küldeni) gondoltam feltenni, rövid szöveges résszel. A segítséget előre is köszönöm. Tisztelettel: Nagy László

Google ads szakembert keresek

Egy fotós vállalkozást szeretnék népszerűsíteni a Google segítségével. Portréfotózás, esküvői fotózás, rendezvény fotózás.

Ügyfél keresés

Keresem új ügyfeleimet, akiknek kezelhetem social média platformjait és hirdetéseit. Fordulj hozzám ha szeretnéd növelni a bevételedet és szívesen használnád profin a különböző közösségi média platformokat

Google ads hirdetés

Meglévő hirdetési fiók auditja, illetve új kampány indítása, optimalizálás, havi kezelésre árajánlat.

Google hirdetés

Sziasztok! Szakembert keresek Google hirdetéseink, méréseink beállításához. (Vannak futó hirdetéseink, kampányaink, viszont eddig házon belül készültek, most pedig szeretnénk szakember segítségével átnézni és tökéletesre konfigurálni őket.) Első körben egyszeri setup-ra szeretnénk ajánlatokat kapni, nem szeretnénk havidíjas szerződést kötni. A webshopunk: www.nicetogiveyou.com

Instagram kezelése

Sziasztok! Újonnan induló ruházati vállalkozásom instagram oldalához keresek egy tehetséges, marketingben jártas kolleginát, aki posztokat gyártana helyettem, és a napi szintű insta-aktivitást generálná. Mivel kezdő vállalkozó vagyok nem tudok havi százezreket erre szánni sajnos, tehát ügynökségekkel nem tudok tárgyalni. Várom szuper, új kollégám jelentkezését! :)

Facebook hírdetés szakembert keresek

Rendezvényszervező és vendéglátó vállalkozásom számára hirdetés kezelőt keresek nagykoncertek hírsetésére és reklámozására Facebook és Instagram-on és kommunikációjának elvégzésére.

Facebook hírdetés szakembert keresek

Facebook hirdetések teljeskörű elvégzéséhez keresek szakembert.

Google ads költségbeállítás

A google ads fiókomban szeretném beállítani a legoptimálisabb fizetési adatokat. Jelenleg egy kattintás több, mint 400 Ft-omba kerül, ez sok nekem, ezért keresek egy hozzáértő embert.

Marketinges Munkatársat keresünk!

Marketinges munkatársat várunk csapatunkba. Nálunk kamatoztathatod tudásodat és kreativitásodat, rugalmas munkabeosztással. A Te feladatod lesz: • online marketing alkalmazása, kezelése (Google Ads) • megrendelők igényeinek írásos megfogalmazása • meglévő és új ügyfeleinkkel való hatékony/ magabíztos kommunikáció • megragadni a célpiac figyelmét • versenytárselemzés • marketing terv és stratégia készítése • hirdetési beállítások és kreatívok elkészítése/ szerkesztése • social média kezelése (Facebook, Instagram, TikTok) Mit kérünk tőled? • marketing feladatok széleskörű ellátása • precíz, igényes, önálló munkavégzés • alkalmazkodó képesség • rugalmas hozzáállás • számítógépes felhasználói ismeretek (excel, word, pdf, közösségi média) Előny, de nem feltétel: • marketing diploma • B kategóriás jogosítvány Amit mi adunk cserébe: • versenyképes fizetés • cafeteria • költségtérítés • célprémium Amennyiben az online marketing világában szeretnél elhelyezkedni, szereted ha mindennap lendületes és az ajánlatunk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz fényképes önéletrajzoddal egy rövid bemutatkozás kiséretében a *****@**-*********.** email címen.

Online marketing

Szia, borbély vendégkörömet szeretném kialakítani, körülbelül 80-100 új ügyfélre lenne szükségem, Budapest belvárosában dolgozom, jó lokációval, frekventált helyen, jó szolgáltatást nyújtok, mégis nehezen szerzek új vendégeket. A cél nyilván minél rövidebb idő alatt minél jobb eredmény, elérhető áron. Facebook, Instagram, TikTok oldallal rendelkezem, amit igyekszem folyamatosan kezelni és hirdetni, eddig kevés eredménnyel. Online foglaló rendszer is van a szalonhoz. Köszönöm mihamarabbi válaszod! Szabó Ádám

Töltsd ki a szakember-profilt

Kapj napi e-mail értesítést az aktuális munkákról

Hogyan kapok megbízást?
  • Fedezd fel a közeli feladatokat, amelyek megfelelnek készségeidnek és érdeklődésednek
  • Ha megtaláltad a megfelelő feladatot, tégy ajánlatot és határozd meg az árat
  • Végezd el a feladatot, és keress pénzt

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér pr marketing állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: pr marketing állás? A legtöbb szakember pr marketing állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3300-5600 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-43000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 19%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: pr marketing állás?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06