Mai projektmenedzser állás, megbízás

Új honlapot szeretnék

Informatikai szolgáltatásaimat leíró, 2-3 lapból álló statikus weboldalt szeretnék készíttetni. Kb egy bemutatkozó oldal, egy szolgáltatások és egy kapcsolat lap, semmi extra. Tráhelyet, domaint, cert-et én beszerzem. Szeretném, ha jó helyre kerülne a google találati listákon. Minden megoldás érdekel. A megkereséseket elsősorban e-mailben kérném.

Word Press egyszerű sablon weboldal készítés

Egyszerű weboldal készítése, megadott szövegek alapján.

Fizetési (POS) terminál üzembehelyezése

Budapest, 1026 Magyarország

Mobil Linux terminál üzembehelyezése.

Weboldal létrehozása

Új weboldalt szeretnénk (webáruházat).

További megbízások álláskeresőknek Budapesten

Honlapkarbantartás

Budapest, 1028 Magyarország

Wordpress weboldal karbantartása és tartalom frissítés esetlegesen

WP. Webáruház készítéséhez keresek szakembert

Alap sablonos webáruház, 20 termékhez. Csak a webáruház elkészítése. A termék feltöltés, nem szükséges.

Applikációfejlesztés

Az alábbi videóban szereplő applikációt szeretném megvalosítani: https://streamable.com/ajohr3

Játékszerverhez mod írása, fejlesztése egyedi igények alapján

Minecraft játékszervert indítunk be. Ehhez keresek olyan személyt aki ért a fejlesztéshez és tud rászánni némi időt. Többit telefonon, vagy discordon. *********** vagy gamefanatic.hu-n található elérhetőségeken

PDF->XLSX

PDF file-ból termeknév és árak kiolvasása majd a meglevő xlsx fileba a terméknevekhez tartozó árak beirása

Voicebot, chatbot

Budapest, 1039 Magyarország

.

Programozás

időpont foglalós rendszerben szeretném ajánlani egymásra épülő szolgáltatásaimat

Weboldal fejlesztés

Jelenleg meglévő weboldalunk szorul fejlesztésre, korszerűsítésre

Programozás

Weboldalba szeretnék két beágyazható programot, az egyik egy esküvőszervező program/amibe van esküvői dátum kiválasztása, teendő lista, vendéglista, ültetésirend tervező, költség kalkulátor. A másik a helyszín szolgáltatóknak egy interaktiv foglalási rendszert ami nem időpont foglaló lenne hanem olyan mint egy szállásfoglaló rendszer /amibe a párok be tudják jelölni a az esküvő dátumát, hány főre /ár, három menü közül tudjon választani azt kijelölni és a legvégén egy összesítés és foglalás gombal foglalhatja / Erre szeretnék egy árajánlatot kérni.

Android alkalmazás

Создать каталог автопродаж

Honlapkészítés

Budapest, 1111 Magyarország

bemutatkozo honlap gallériával

Szükségem lenne egy ivr rendszerre amivel lehet hívást kezdeményezni

Egy olyan kész ivr-ra lenne szükségem amit én is könnyen tudok szerkezteni. Az lenne az elképzelés hogy az elején előre felvett szöveg lejátszása ami ismerteti hogyha ilyen vagy olyan gombot megnyomunk akkor mi fog történni és értelem szerüen hogyha az megnyomásra kerül akkor egy másik rögzített szöveget kezd felolvasni

Filament - Több bérléses felület kialakítása

Kedves Szakemberek. Filament 3 „Filament full-stack komponensek gyűjteménye” csomag ismeretekkel rendelkező fejlesztőt keresek egy projekt munkára. A projekt fő témája a „Több bérléses” felület kialakítása (A több bérlés „Multi Tenancy” felület egy olyan megvalósítás, ahol egy alkalmazás több ügyfelet szolgál ki. Minden ügyfélnek megvannak a saját adatai és hozzáférési jogkörei, amelyek megakadályozzák egymás adatainak megtekintését vagy módosítását.) Az alábbi funkciókra lenne szükség a projektben: - Egy darab központi adatbázisban lennének tárolva a partner adatok partner azonosító alapján, így mindenki csak a saját adatait érhetné el. - Minden partnernek készülne egy subdomain cím az azonosításra, amin keresztül a saját bérlői feletét érheti el (Saját FrontEnd és BackEnd felület minden partner számára). Olyan szakembert keresek, aki jártas az ilyen funkció kialakításában.

Honlapkészítés

Budapest, 1171 Magyarország

Weboldalkészítés

Honlapkészítés, SEO

Kedves Webfejlesztők. Jelenleg meglévő oldalamat szeretném egy kicsit szebb köntösbe bújtatni, új megjelenést adni neki. Illetve SEO-zást is szeretnék készíteni az oldalra. Szeretettel várom az érdeklődőket.

Új honlapot szeretnék

pooolse.hu( a domain név a birtokomban van) oldalt szeretnék létrehozni a pooolse.com oldal alapján magyar és angol nyelven úgy hogy a az én affiliate linkem legyen az oldalon ahol regisztrálni tudnak. s a Seo kereső optimalizálás előre tegyen Illetve olyan szakembert keresek aki tud segíteni a facebook hirdetés feladásában s menedzselésében- példák: https://www.pooolsecommunity.com/ https://triplewithnft.com/ de ezeknél jobban kinézőt ami jobban hasonlít az eredeti oldalra

Új honlapot szeretnék

Üdvözlöm! Matajsz János Tibor vagyok Egyéni Vállalkozó, foglalkozásom: Síremlék készítése, ezzel kapcsolatosan szeretnék egy saját weboldal/honlapot létrehozni. Köszönöm válaszát!

woocoommerce termékfeltöltés

kb 300db termék feltöltése egyesével.

Wix weboldal

rendbe kene rakni a csak elkezdett weboldalam. www.okie-dokie.co.uk

Céges weboldal+logo tervezése

Céges weboldal tervezése, melyen szolgáltatás is megrendelhető+webdesign és logo tervezése

PLC programozás

rievtech plc programozásáa keresek szakembert. A plc nyomógombos (kapcsoló) műveleket végezne. kb 16bemenet és 14 kimenet.

Webshop készítés

Egy online körmös webshopot szeretnék létrehozni, amiben különböző körmös kurzusokat vehetnének meg az érdeklődők és a tanfolyam elvégézével online oklevelet kapnának.

Web programozás

Shopify-on kellene az oldalon egy mezőre le redukálni egy terméket mert most úgy néz ki hogy van maga a termék és a termék THTD-je. Szeretném ezt úgy megcsináltatni, hogy legyen a termék és csak a számlán látszódjon hogy ennek terméknek ( fix a százaléka) mennyi a THTD-je

Mobil webáruház termékek SEO és blog

Az első feladat, hogy több száz mobiltelefon készüléknek volna szűkség a termék seojára. A 2. feladat néhány oldal seo baráttá tétele és egy blog indítása coolmobile webáruház oldalán. Ezt is minél jobban keresőbaráttá kellene tenni. A feladat későbbi foglalkozást nem igényel, egyszer ~15 000 Ft volna a keret a feladat elvégzésére.

Wix weboldal

Wix weboldalunk van (feleségem dr Bárdos Judit háziorvos rendelő) és aki eddig kezelte/módosította az a jövőben már nem tudja vállalni! Keresnénk valakit aki távmunkában időnként segítségünkre tudna lenni a módosítások új tartalmak kihelyezésében! Kereső: medico buda , itt található a weblap! Várom jelentkezését amennyiben segítségünkre tudna lenni! Köszönettel: Pintér József **/*******

Programozás

excel táblázatban átalakítása VBA vagy más programnyelvvé a könnyebb használhatóság végett

Lending oldalt szeretnék megrendelni, tetőfedő és lakásfelújítással kapcsolatos. Tartalmat fotót video-t tudok adni. Zuglói vállalkozó. Sürgős!!! ❗️

Budapest, Akadémia u. 4, 1051 Magyarország

Zuglói vállalkozó vagyok 2 db lending oldalt szeretnék megrendelni, facebook kezelést is, e-mail-es aláírást is. Logó is érdekes lehet. Biztosítok tartalmat, fotót, képeket video a munkáinkról referencia munkáinkról vélemények.

Hirdetés feladás

ÜDV! Olyan emberre van szükségem aki hirdetés feladással foglakozik Aszfaltozás

Helyesírás

Üdvözlöm! Szeretnék jelentkezni a helyesírás ellenőrző állásra. Az ajánlatom 3FT/Karakter lenne.

Gépen segitsenek elromlott a bongeszőm

tehat eleomlott a bongeszo es kell segitseg

Meglévő weboldal átalakítása és fejlesztése

Tisztelt Érdeklődő, Meglévő weboldal átalakítására fejlesztésére keresek szakembert. Feladatok : - Technikai problémák kiküszöbölése, lassú kép betöltés, Server 500 hiba..stb - Grafikai átalakítás, képek beillesztése cseréje, főoldal képeinek cseréje, sorrendek változtatása, menüpontok létrehozása átalakítása - SEO Többi elképzelésemet személyesen osztanám meg azzal akivel együtt fogok dolgozni. A már meglévő www.4x4berles.hu weboldal egyes elemeinek cseréjét /átalakítását szeretném elvégeztetni egy hozzáértő web fejlesztővel. Elvárásaim: - legyél elérhető a munka alatt és a jövőben ha esetleg módosítani szükséges valamit - Tudjunk telefonon vagy bármilyen módon szóban kommunikálni a lehetséges megoldásokról, - Érts ahhoz amit csinálsz - Tartsd be a megbeszélt határidőket és legyél megbízható - Dolgozz elfogadható áron Úgy gondolom ezek nem extra kívánságok. Kizárólag a Qjob-on keresztül szeretnék megegyezni bárkivel is aki a munkára jelentkezne. Röviden összefoglalva szeretnénk egy szakember egy olyan feladatra amihez mi nem értünk és szükség esetén egy fejlesztésben vagy műszaki problémában segítségünkre tud lenni. Köszönöm ha megtisztelsz azzal hogy jelentkezel erre a munkára, és bízom benne hogy sikerül egy jó szakembert találnunk !

Új honlapot szeretnék

Egy olyan weboldalt szeretnék ahol másodlagos eladóként eladhatom a fülhallgatóimat képekkel, leírással. Szeretném hogy legyen egy adatbázisa ahol láthatom hogy ki, mikor, hova rendelte. A weboldalon még legyen egy hely ahol véleményt tudnak írni.

egyszemélyes vállalkozás honlapjának elkészítése

A feladat egy egyszemélyes vállalkozás honlapjának elkészítése (Tevékenység: kertészet és házgondnokság). A honlap felépítése: - Home - bemutatkozás: “Rólunk”, Referenciák bemutatása - ajánlat: “Kínálat” - kapcsolatfelvétel: “Kapcsolat”. Kérem csak olyan jelentkezzen aki pár megfelelő, ellenőrizhető referenciát fel tud mutatni. Nem tudok azonnal válaszolni - mivel magam is dolgozom. A szimpatikus jelentkező három-négy napon belül fog választ kapni. Köszönöm a megértést, türelmet. ------------------------------------------------ **.**.**** Köszönöm, egyelőre elegendő választ kaptam. Nemsokára jelentkezni fogok a számomra megfelelő ajánlattevő(k)nél.

Telefonos alkalmazás készítése

Egy meglévő redőnyvezérlő rendszerhez kellene egy saját márkájú kezelőszoftvert fejleszteni. Lényege, hogy párosítani lehessen a smartboxxal és ezen keresztül vezérelhetőek legyenek az árnyékolók. Android és IOS rendszer is kellene. Az elkészítéshez szeretnék árajánlatot kérni.

Mobil app készítés

Szükségem lenne egy olyan mobiltelefonon működő APP-ra, ami a következőket tudja. (Elsősorban Androidos telefonokon kellene működnie. Nem értek hozzá, hogy iOS-re is alkalmas működés esetén mennyire drágítaná meg az ajánlatot, de estleg arra is lehet adni ajánlatot.) Egy inputmezőbe beírt adatot (ez lehet bármilyen alfanumerikusadat) a bevitel időpontjával együtt le kellene tárolni a telefonon, vagy egy adatbázisba, vagy egy TXT file-ba. Az adat bevitele történhet kézi bevitellel vagy a telefonhoz OTG-n keresztül csatlakoztatott keyboard emulációs eszköz segítségével, ami a beolvasott adat után az ENTER- t is beküldi. Szükség lenne még egy azonosítóra, ami mondjuk max. 10 karakter hosszú, és ezt egy felülírható helyen kellene tárolni (a felülírásra is kellene valamilyen felületet létrehozni). Ez naponta vagy alkalmanként egyszer lenne beállítva, és ezt az azonosítót kellene csatolni még a bevitt inputadat és az időpont mellé. Ezután meg kellene vizsgálni, hogy van-e elérhető internet kapcsolat, és ha van, akkor ezeket az adatokat egy megadott URL-re, a link címéhez kapcsolt paraméterekként fel kellene adni a NET-re. A meghívott program egy PHP program, ami a paraméterekből átveszi az azonosítót, az input mezőbe bevitt adatot és a hozzákapcsolódó idő adatot. Ha nincs elérhető internetkapcsolata a telefonnak, akkor csak tárolni kellene az adatokat. Kellene még egy „gomb” aminek a segítségével a tárolt adatokat fel lehetne tölteni a NET-re, amikor van internetkapcsolat. Jó lenne, ha ezt meg lehetne úgy oldani, hogy közvetlenül beírja egy a neten található MySQL adatbázisba, vagy ha ez nem megoldható, akkor az említett PHP program meghívásával történhetne az adatok feltöltése. Az input mezőn kívül a képernyőn még fel kellene tüntetni az input mezőbe utoljára felvitt 5 adatot. Lehetőleg olyan legyen az APP, hogy más egyéb APP-okat ne kelljen hozzá letölteni, és az APP telefonról való törlése után ne maradhasson semmi a telefonon, tehát az összes általa elfoglalt hely szabaduljon fel. Erre szeretnék kérni ajánlatot, és természetesen nyitott vagyok bármilyen javaslatra, ami a fenti funkciókat el tudja látni. Az ajánlatokat előre is köszönöm. E-mail: ***********.*@*****.***

WordPress oldalamat kellene szerkeszteni és képeket adatokat le cserélni. Adwords kampányt indítani és karbantartani.

Budapest, XIV. kerület, Magyarország

Csak személyes találkozó alkalmával tudunk együtt dolgozni férjemmel személyesen tudjuk meg mutatni a weboldalt és együtt át beszélni

Mobil app készítés

Saját vállalkozást szeretnék indítani, ami sofőrszolgálatként működik. Ehhez szeretnék applikációt, amivel a sofőrök dolgoznak, illetve amit az ügyfelek tudnak használni a megrendeléshez

Céges weboldalra van szükségem

Üdv, Ajánlatot szeretnék kérni (akár wordpress sablon személyre szabással) utazási iroda részére. A fő elképzelés egy fix ország bemutató honlapja, ahol felsorolásra kerülne az összes szálloda *-os kategória alapján, az országról alap információk, beutazás, stb., egy ajánlatkérés form és kapcsolat fül. 1 extra kérés lenne csupán (bár vannak sablonok amiben ez nem extra), hogy a főoldalon szeretnék egy TOP 3-5 (attól függ, hogy néz ki jobban) ablakot, amit hetente töltenék ajánlatokkal. A szállodák leírását, képeket vállalom feltölteni, mert úgyis kellenék hozzá. Tehát egy alap honlapra/vázra lenne szükségem ami általam is szerkeszthető tartalommal. Költséghatékony megoldás érdekel, semmi extra. (Tudom, csináljam meg magamnak...) Nagyon köszönöm. :) Szép napot.

Szeretnél elsőként értesülni az új munkalehetőségekről?

Kapj napi e-mail értesítést az aktuális munkákról

Keress pénzt azzal, amihez értesz

Havonta több mint 2000 megbízás egyéni megrendelőktől országosan

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér projektmenedzser állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: projektmenedzser állás? A legtöbb szakember projektmenedzser állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2700-5700 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-39000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 14%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: projektmenedzser állás?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06