Mai sales manager munka, feladat

Telekhatár kimérése/kijelölése,kerítés telepítéshez.

Telkem elkerítéséhez szeretném pontosan kiméretni a határokat.

Videó Fordítás & Feliratkozás

Videó Fordítás & Feliratkozás

Nonprofit Kft alapítása beruházóval

Beruházót keresek egészségügyi cég alapitásához, felszerelések stb megvételéhez. Megtérülés kb 5-6 éven belül.

Megbízás egy napra munkakeresőknek Budapesten

Kis válalkozo reklamozasa

Kis egyéni vállalkozó menti reklámozas

Egy családi videó megvàgàsa

Egy Sony kameràval felvett anyagot kellene megvàgni

Utalás fogadása oszták bankból összeg 20000 ft olyan embert keresek aki ki tudja venni budapesti helyszinen .

Budapest, Alsó erdősor 5, 1074 Magyarország

Utalás fogadása összeg 20000 Ft és készpénzben átadni budapesten felajánlás 3500 Ft

Poligráfos vizsgálatot szeretnék

Budapest, IX. kerület, Magyarország

Poligráfos vizsgálatot szeretnék

PR-sajtó média

Sajtókapcsolatok kiépítése cikkek bejuttatása

Nagytestű kutya szállítása

Éreklődnék, Szolnokon ha hétvégén valami gond lenne a kutyával,pl.műtenikellene...mennyibekerülne a szállítás? Szeretném felhívnia zokat akik Szolnokonk utyát szállítanak pl.állatkórházba...nem találomalistát...nincs kocsim...oda-vissza kellene a szállítás...nagytestű kutyáimvannak...

Szakmai portfolió keszitese szerkesztese már kész anyagból.

Már kész cnc esztergályos szakmi portfoliot kellene szerkeszteni nyomtathatóvátenni mivel a képek telefonnal keszültek így nyomtataskór homályosak és nem beadhatók az oldalak 30 A 4-es egyoldali lapokbol áll laponkent kb 500ft-ra gondoltam az elkészitéséért. Képeket a szerkesztőnek készitőnek áttküldöm imeilben.

Családfa kutatás

Szegeden született a nagyapám, az ő elődeit szeretném kideriteni hogy honnan származunk.

Alapítványunk kuratóriumi tagot keresek

Közhasznú Alapítványunk egy új kuratóriumi tagot keres. Szervezetünk a válás utáni gyermekelhelyezés témakörben dolgozik. Büntetlen elöélet, rendezett anyagiak, megbízhatóság elöfeltétel. Alkalmi munkáról lenne szó évi 2-3 alakalommal kell aktivnak lenni.

Kuratóriumi tagot keresünk

Budapest, 1048 Magyarország

Közhasznú Alapítványunk egy új kuratóriumi tagot keres. Szervezetünk a válás utáni gyermekelhelyezés témakörben dolgozik. Elsösorben elvált, gyermeküktöl elszakított tagot keresünk. Büntetlen elöélet, rendezett anyagiak, megbízhatóság elöfeltétel. Alkalmi munkáról lenne szó évi 2-3 alakalommal kell aktivnak lenni.

Könyvelőt keresek, árajánlatot kérek

Budapest, Kassák Lajos u. 10, 1134 Magyarország

havonta átlag 5-6 kimenő számla, 8-15 bejövő számla bérszámfejtés 1 főre + évente egyszer osztalék éves árbevétel 10-20 millió 30-40 banki tétel

Román nyelvterületen lenne szükség google-zésre

van egy 20 kérdés kb., ezekre Román weblapokon lesz a válasz - amolyan piackutatás jelleggel ezért tökéletesen beszélő/ értő személyre lenne szükségem aki 12.18. 24:00-ig le tudja adni a válaszokat (kb. 3-4 a4 oldalra kell összesen)

Vizszerelot keresek

Budapest, Újszász u. 72, 1165 Magyarország

A fürdőszobában a vízóra felőlem eső részén központi vizelzaro golyós csap felszerelését kérem szépen

Lakás felújítás

Belőröl lakhatóvá szeretném csináltatni a lakást.

Mérőóra leolvasót keres Társasház

A Társasház (1118 Bp XI ker Sasad környéke) keres a mérőóra leolvasót (bejelentett) alkalmi munkavégzés foglalkoztatási formában. A munka leírása, körülmények: A mérőórákat minden hónapban a hónap utolsó napján kell leolvasni Az első leolvasás napja: ****.**.**. szerda A mérőórák száma: 89 db hidegvíz óra 89 db melegvíz óra 89 db fűtési hámennyiség mérő óra 89 db fűtési hámennyiség mérő óra 14 db egyéb óra (fő villany; gáz; vízóra) Összesen: 370 db mérőóra állást kell rögzíteni A mérőórák a folyosókon elhelyezett mérőóra szekrényekben; vagy külön helyiségben; vagy a vízóra aknában (1db) vannak elhelyezve. A Munka leírása: Vállalkozó kap egy előre nyomtatott nyilvántartást- ami tartalmazza a mérőórák megnevezését és az előző mérőóraállás leolvasásokat. A Vállakozó kap kulcsokat, hogy a mérőóra szekrényekben, helyiségekben elhelyezett mérőórákhoz hozzáférjen. Az órákat le kell olvasni és az óraállást a nyilvántartásba fel kell jegyezni, majd a helyiségek ajtajait vissza kell zárni. A munka két főnek praktikus, amikor az egyik személy olvassa le az órákat, a másik személy pedig rögzíti a leolvasott adatokat a nyilvántartásba. A munka 2 személy esetén kb ~3 órát, összesen ~6 órát vesz igénybe, de egy személy is el tudja végezni a feladatot. A keret, amit a munkára tervezünk fordítani: nettó 20 000 Ft/ leolvasási nap a vállalkozónak + (az alkalmi munkavállaló adóterhe, amit a Társasház fizet) Előny, ha valaki a közelben, Bp Sasad környékén lakik, munkájában precíz és akkurátus, minden hónap utolsó napján rendelkezésre áll azért, hogy hosszútávú tartós kapcsolatot lehessen a munkavállalóval kiépíteni. Az érdeklődők e-mail címüket és mobiltelefon számukat velünk megosztani szíveskedjenek.

Marketing szövegírót keresünk hosszú távú partnerségre

Weboldalak tartalaminak a feltöltése leíró és marketing szöveggel

Statisztika

Doktori disszertációhoz szükséges statisztikai összefüggések vizsgálata

Eltartási szerződés

Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnék eltartási szerződést kötni, megbízható és szociális területen tapasztalt gondozónő személyében! Fruzsina

Hazi telefon hálózat szerelő

házi telefon hálózat szerelőt keresek 30 darab készüléket kell bekötni egy cimre

Asszisztens

Budapest, Fraknó u. 22b, 1115 Венгрия

Videóanyagokkal, chat-ekkel és Instagrammal kell foglalkozni. Online és offline.

Otthoni Munka

Otthon végezhető munkát keresek

Bébiszitter

Budapest, XII. kerület, Magyarország

Angolul beszélő bébiszittert keresünk heti 3 alkalommal napi 5 órában délutánra.Megízható gyermekhez értő magára igényes személy keretében!

Házimozi rendszer használatra oktatás

Törökbálint, Józsefhegyi u., 2045 Magyarország

Van egy LHB675-ös LG házimozi rendszerem. Szeretném megtanulni az alapfunkcióit. Nem egyszeri beállításról van szó, hanem a funkciók használatának megtanításáról. Olyan, az LG házimozi-rendszert ismerő szakembert keresek, aki néhány személyes találkozást, oktatást vállalva időpont egyeztetést követően hajlandó Törökbálintra eljönni, és tényleg megtanítani a különböző alapfunkciók használatára, illetve a funkciók közötti dühöngés mentes váltásra:)

Front Office Agent (Recepciós)

Budapest, Petőfi Sándor u., 1052 Magyarország

A belváros szívében található Ramada By Wyndham Budapest City Center szálloda munkatársat keres Front Office Agent (Recepciós) pozícióba. Feladatok: * Foglalások kezelése, számlázás * Adminisztratív feladatok * Vendégek fogadása, tájékoztatása * Többműszakos munkabeosztás * Együttműködés a BackOffice részleggel Elvárások: * Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat * Magabiztos angol nyelvtudás * Önálló, precíz munkavégzés * Vendégközpontú szemlélet * Barátságos, segítőkész, vendégorientált személyiség Amit kínálunk: * Hosszú távú munkalehetőség, teljes munkaidőben * Szakmai fejlődési lehetőség * Bejárási támogatást * Cafateria Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az alábbi e-mail címen lehet: *********@****************.***

Gyere Lumenbe és vegyél fel, állítólag a barátnőm vagy! (szerepjáték)

Gyere el értem a munkahelyemre és kérdezd meg hogy mikor végzek, keltsd fel a figyelmem. Beszélj úgy vélem mint egy barátnővel szokás és hozz virágokat .Kimegyünk a munkahelyről. Összesen két alkalommal.

Üzletkötő

Szolnoki dinamikusan fejlődő takarító vállalkozásunkhoz keresünk üzletkötő kollégát, aki magánházak illetve vállalati, gyári ügyfélkörünk kiépítésében segítene nekünk. Siker díjas fizetéssel, részmunkaidőben.

Felnőttképzési ügyintézőt keresek

Budapest, Soroksári út 48, 1095 Magyarország

A feladat : - Folyamatosan követni jogszabály változásokat és az aktuális határidőket. -felnőttképzési tevékenység bejelentése a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe - képzési adatszolgáltatás: képzés regisztrációja, résztvevők adatainak rögzítése képzésre jelentkezők adatainak összegyűjtése jelentkezők tájékoztatása a képzéssel kapcsolatban, kapcsolattartás felnőttképzési szerződések előkészítése, megkötése a dokumentációk szabály szerinti felelős kezelése.

Hagyatéki tárgyalás

Hagyatéki tárgyaláson és esetleges peren keresem hagyatéki ügyvédet aki képviselne. Nagymamám örökösnek nevezett meg végrendeletében amit ügyvéd írt meg nagymamám írta alá tanúk jelenlétében, de egyik örökös nem tartja érvényesnek és meg szándékozik támadni, még nincs a közjegyzőnél az ügy...

Promoció, árusítás

100%-os gyümölcslevek eladására keresek embereket fizetés eladott termék után jár. További részletekért privátban keress. Köszönöm

Árusítás

Termék promotálására keresek embereket, fizetés eladott termék után jár. Diszhaltápokaról van szó. További részletekért privátban keress. Köszönöm

Ügyvèd

Lakas vàsarlàs

Én egy olyan embert keresek aki tud adni 30 feliratkozót INGYEN ÉS BÉRMENTVE a YouTube csatornámra! Köszönöm!

30 feliratkozókat lenne szükségem Csatorna neve: Kirándulás Apa-lánya Link: https://youtube.com/channel/UCrHgxQut2w-8SvhZR2e3gMQ FONTOS! A feliratkozók NE iratkozzanak le! Köszönöm!

Építőípari árszakértő

Építkezésekkel, felújításokkal és egyéb kiviteli munkákkal kapcsolatos árazások készítése, szakszerű bontása és elemzése. Naprakész anyag és munkadíj kalkuláció. Otthonról végezhető munka akár mellékállásban is. Referencia és szakértelem szükséges.

Budapest VIII. kerületi társasház közös képviselőt / társasházkezelőt keres

Pályázati felhívás közös képviselői / társasházkezelői megbízásra A Budapest VIII. Rákóczi út 57. alatti 193 albetétes társasház (Luther-ház) pályázatot ír ki új közös képviselői / társasházkezelői megbízás céljából. A ház az 1900-as évek elején épült, jelentős felújításra, valamint elmaradt karbantartási munkálatok pótlására szorul. A társasház nyolc házrészből és egy műemlék templomépületből áll, melyek közös gazdálkodás alatt állnak. A közös képviselő munkájának lényeges része a sürgős és hosszú távú karbantartási munkák megszervezése, valamint a ház pénzügyeinek rendezése. Elvárásaink a jelölttel / céggel szemben: • Nagy társasházak kezelésében járatos, a szükséges jogi, műszaki és adminisztratív háttérrel rendelkezik, nem hátrál meg társasházunk komplex pénzügyi és műszaki kihívásai előtt. • Jártas az éves karbantartási munkálatok megtervezésében és magas minőségű, pontosan dokumentált, garanciális kivitelezésük lebonyolításában. • Tapasztalat társasházi támogatási pályázatok menedzselésében, több sikeres pályázati referenciát tud felmutatni. • Széles szolgáltatói körrel rendelkezik. • Tapasztalt digitális társasházi szolgáltatói platform működtetésében Jelentős rekonstrukciós projektek menedzselésében, műemlékvédelem alatt álló épületek kezelésében való jártasság előnyt jelent. A pályázatokat 2020. augusztus 31-ig az alábbi e-mail címre kérjük továbbítani. Az érdeklődőknek írásban további információt nyújtunk a pályázat menetével, elvárásaival kapcsolatban. *******57.*********@*****.*** A társasház megtekintésére, tájékoztató bejárásra 2020. augusztus 26-án 15.00-kor tudunk lehetőséget biztosítani a jelentkezőknek, a nyertes közgyűlésen történő kiválasztása előreláthatólag szeptember végén / október elején lesz esedékes. A sikeres együttműködés reményében várjuk jelentkezését! Budapest, ****.**.**. A társasház számvizsgáló bizottsága

Vízumügyintézés

Egy Budapesten tanuló és dolgozó brazil állampolgárnak kell segíteni a vízumügyintézésben. 2 hónap múlva jár le a diák vízuma, viszont a korlátozások miatt nem nagyon szeretné halogatni a meghosszabbítását. Angol vagy portugál, esetleg spanyol nyelvtudás szükséges.

Angol-magyar szakfordítót keresek

Rövid igazolás fordítására angol-magyar szakfordítót keresek, aki hivatalosan végzi munkáját. Számlaképes.

Regisztrálj és értesülj az új állásokról elsőként

A legjobb munkák gyorsabban elkelnek, mint a többi. Iratkozz fel az új aktuális lehetőségekért

Hogyan működik?
  • Ingyenesen létrehozol egy fiókot vállalkozásod adataival
  • Azonnal értesítést kapsz, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Ajánlatot küldesz a megrendelővel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér sales manager munka esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: sales manager munka? A legtöbb szakember sales manager munka esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3400-5800 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-42000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 19%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: sales manager munka?
Kinek a megbízásából fogok dolgozni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06