Sürgős segédmunkás állás, feladat

Függőfolyosó felújítás

Kispest, 1196 Magyarország

Kispesti társasház függőfolyosó felújítására keresünk céget, kb 25-30 méter hosszúságú. Pontos információt azzal kapcsolatosan, hogy milyen munkákat kell elvégezni, nem tudok adni. - mindenképpen szükséges a helyszíni felmérés. Egy statikus végzett vizsgálatokat: "Az érintett lakóépület belső udvar felöli homlokzatán konzolosan kialakított függőfolyosó található. A függőfolyosó konzolosan kinyúló I szelvényű acélgerendákkal, valamint U szelvényű acél peremgerendákkal került kialakításra. Az acélgerendák között monolit vasbeton lemezek készültek a járófelület biztosítására, jellemzően műkő burkolatokkal. A műkő burkolatok több helyen is kopottak, fagykárosodottak, több helyen repedezettek. Feltételezhető, hogy a műkő burkolatok alatt vízszigetelés nem készült. A függőfolyosó alsó síkján kialakított vakolat már több helyen erősen hiányos, korábban lehullott. A lépcsőház felöli függőfolyószakasz alá egy ideiglenes, faanyagú védőtető került elhelyezésre az esetlegesen lehulló vakolatdarabokból származó balesetveszély megelőzése érdekében. A függőfolyosó konzolosan kinyúló I szelvényű acélgerendáinak, az U szelvényű acél peremgerendáinak, valamint az acélgerendák között monolit vasbeton lemezek jelentős szerkezeti károsodására, vagy teherbírás csökkenésére utaló alakváltozások (lehajlások), repedések egyelőre nem láthatóak." Kérem olyan szakemberek jelentkezzenek, akik kb 2-3 hónapon belül tudnák vállalni a munkát, tudnak küldeni referenciákat és garanciát vállalnak a munkájukra. Természetesen tudom, hogy helyszíni felmérés nélkül nehezen tudnak árajánlatot adni, de egy hozzávetőleges költséget kérem jelöljenek meg.

Kemény rendszer össze állítás

Bakonytherm btk 18 kemény rendszer össze állítása mellék épületben. 6 méteres kemény rendszerről van szó

Szobafestés

90nm2 családi ház, ( - 11 ajtó, 5 ablak ) Belmagasság 280 cm. + Kb. 55nm2 plafon festés. Egy kb. teljes árat szeretnék, ha a festéket én szerzem be. ( nem nm2 árat ) Köszönöm!

generálkivitelező BP. 18.kerületi ház felújátáshoz

Budapest, XVIII. kerület, Magyarország

18. kerületi felújításhoz (fal bontás, új fal, nyílászárók cseréje, hideg- és melegburkolás) keresek olyan szakember (csapatot), aki vállalja, hogy a munkálatokat (anyag és munkadíj egyaránt) utólag fizetem, műszaki ellenőri átvétellel, szerződés alapján. Vállalom, hogy a teljes szerződés díjat ügyvédi letétbe teszem, valamint részletes terveket adok.

Régi lépcső támfalát szeretném rendberakatni.

Budapest, II. kerület, Magyarország

A lépcső támfalát kellene rendbehozni, a nyílást, ahol a létra van visszazárni. A terméskő fal mögött téglafal is húzódik A lépcsőfokok szigetelését is megbeszélhetjük, ha meg tudunk egyezni. Köszönöm, Sándor

Tisztasági festés

Budapest, Balázs Béla u., 1094 Magyarország

200 nm tisztasági festésről lenne szó apró fal hibák javításával

Fürdőszoba felújítása

Budapest, Magyarország

7nm-es fürdőszoba felújítása (bontás, kiépítés) Budapest 9. kerületében: - vízvezetékcsere - WC csere - 1db mosdócsere - kád elbontása - walk in zuhany telepítése - újracsempézés (egyszerűen)

tetőjavítás

Szombathely, Kossuth 6. szám alatti társasház cserép átnézése, javítása. Minél előbb megnézni és a feladatot elvégezni. Csak számlára.

Építkezés és felújítás

Budapest, 1212 Magyarország

Erkély műkő szegélye kezd szétesni, ennek a cseréjére keresek szakembert. A szegély 3 elemből áll, a befoglaló méretek körülbelül 119,5cmX28cm elemenként nagyjából 6-8cm vastagságban.

Építkezés és felújítás

Budapest, 1024 Magyarország

2 db 100 éves liftet kellene felújítani

Házat keresek részletre Bács Kiskun vármegyében

Bács-Kiskun vármegyében szeretnénk a feleségemmel vásárolni részletre házat. Lehetőséghez mérten Kecskemét vonzáskörzetében. (pl: Helvécia, Ballószög) Maximális keretünk: 35-40 millió között mozog, így ehhez viszonyítva szeretnénk megegyezés alapján fizetni leendő otthonunk havi törlesztőjét. Kérem, ha van ehhez hasonló ingatlanuk privátban küldjék el nekem, előre is nagyon szépen köszönjük!

Parketta csiszolás, fugázás, lakkozás, szegélylécezés 52 nm-en 11. kerületben

Budapest, 1115 Magyarország

11. kerület Bartók Béla út Keleföldi pu.-hoz közel egy 62 nm-es panelházban 2024. június-július fele válik aktuálissá 52 nm parketta csiszolása, fugázása, esetleges javítása, lakkozása, majd pedig a szegélyléc rögzítése.

Fürdőszoba és WC felújítása

Budapest, XII. kerület, Magyarország

Fürdőszoba mérete: 5 nm Falicsempe összterülete a falon: 20 nm WC alapterület: 1,5nm WC csempe összterülete: 6,6 nm Fürdőszoba "infrastruktúra (le-fel szerelések miatt): - egy mosdó egy csappal - cirkó - beépített tartályos WC - épített zuhanykabín üveg elválasztó fallal - egy törölközőszárítós radiátor. - egy faliszekrény WC "infrastruktúra (le-fel szerelések miatt): - beépített tartályos WC - egy kézmosó - egy faliszekrény A fentieken kivül a mostani zuhanytálca nélküli épített zuhanyzó helyett egy tálcás, üvegajtós zuhanykabin beszerelése A fürdőszobában is van WC ott falba szerelt víztartály és fajansz csere lesz. WC-ben is csere lesz a falba szerelt víztartálynál. A WC bekötésnél van egy szivárgási probléma, amit meg kell szüntetni. Fürdőszobában lesz egy csaptelep csere is. A csempe feletti részt kérjük fehér színnel, alapfestékkel festeni. Sittszállítás legyen benne az árban. Burkolatok értelmeszerűen nem.

Öntöttvas kád festése

Budapest, 1067 Magyarország

Budapesten a 6 kerületbe szeretném felújítani öntöttvas kádunkat. Megbízható szakembert keresek!

Homokszorásra keresek szakembert

Budapest, Rákosmező u., 1152 Magyarország

A termek felületenek alkatreszeinek..tisztitasa

Terasz felujitás Bontás - épités

Dunakeszi, 2120 Magyarország

terasz rétegrend elbontás uj rétegrend kialakítása 80nm

Egynapos állás munkakeresőknek Budapesten

Beázás utáni javítás

Budapest, Magyarország

Beázás utáni javítás . Viszonylag sürgös lenne

Kb. 35 négyzetméter térkő lerakása

Kb.35 négyzetméter térkő lerakása 3 épület közé. Kb 5 méter szegélykövet kell csak lerakni ! Ajánlatokat csak SMS -Ben fogadok ! És csak a munkadíj árérdekel !

Építkezés és felújítás

Budapest, 1213 Magyarország

Erkély üveg, vas szerkezet cseréje és /vagy felujítása. Földszinti lakásról lenne szó.

Beton tükör alap

Érd, Magyarország

Medence alá szeretnék kb 30 m2 betonalapot

Gáztűzhely kikötése 11. Kerületi Bartók Béla úton

Budapest, Bartók Béla út, 1115 Magyarország

Egy konyhafelújítás előtt gáztűzhely kikötése volna csupán a feladat, és a csonk megfelelő ledugózása egy 11. Kerületi Bartók B. Úti panelban. Elégedettség esetén 3 hónap múlva a visszakötést is az illetőre bíznám.

Tetöfedő Bádogos

Budapest, Magyarország

Tejes tető felújítását!

Építkezés és felújítás

Budapest, 1112 Magyarország

Tervezési szakdolgozat egyik feladatrészeként költségbecslést kell készíteni egy metróállomás építésére. Az alkalmazandó lift 6m2-es alapterületű és 11m-t emelkedik.

Hoffstädter ablak és erkélyajtó javítás

Budapest, Törökvész út 86, 1025 Magyarország

Hoffstädter kft. által gyártott 6 db ablak és erkély ajtó ( kétszárnyas ) javítása Budapesten

fürdőszoba egy részének burkolása

Budapest, Törökvész út 86, 1025 Magyarország

4 m2 fürdőszobában kád elbontása, sitt elszállítás. Zuhanyfülke kialakítás. A vízvezeték kialakítása. A fali csempe fehér járólap sárga. Van elég eredeti tartalék.

Gaz konvektor es konyha bojler csere

2 FEG gaz konvektor lecserelese es egy konyahi vizbojler lecserelese.

Építkezés és felújítás

Budapest, 1083 Magyarország

Panel erkély felújítás, korlát-üveg

Homlokzat festés

Újépítésű ház homlokzati festésére szeretnék ajánlatot kérni. Nincs határidő. 100nm alapterület, egyszintes (~3m), fehér szín, 9 ablak, 1 teraszajtó

Építkezés és felújítás

Budapest, 1191 Magyarország

Panel erkély (2. emelet) korlát csiszolása, festése. A meglévő üveget nem akarom most lecserélni, csak letisztítani és visszahelyezni az eredeti helyére.

Furdoszoba felujitas

Budapest, Ráth György u., Magyarország

Egy 12.keruleti tarsashaz 2. emeleten szeretnénk furdoszoba felujitas megcsinaltatni 160×210 cm alapteruletu. Zuhanyzókabin , mosdó,szaniterek, jarolapok csempék cseréjével lenne szó

Vakolás

Vakolás vertés vályogfalra rabicolás .

Csarnoképítés

Halásztelek, 2314 Magyarország

Generálkivitelezőktől szeretnék árajánlatot kapni egy 900 nm-es ipari csarnok felépítésére amelyben 4 leválasztott egység helyezkedik el. Mind a 4 műhelyhez szeretnék önálló bejárati lehetőséget

Burkolás, gipszkartonozas

Budapest, Magyarország

Konyhaszekreny feletti resz kartonozasa, kemeny felburkolasa szeletelt teglaval

Gipszkartonozás

Budapest, Rákóczi tér M, 1085 Magyarország

Gipszkartonozás ,festés

Homlokzati nemesvakolás

Kb. 300 nm udvari homlokzat nemesvakolatának megújítása (újabb réteg a régire, ill. újrafestés)) 8 m magasságig, általunk biztosított anyaggal és mobil állvánnyal (kövezett felületen gördíthető).

Építkezés és felújítás

Budapest, 1214 Magyarország

Erkély felújítás

Építkezés és felújítás

Budapest, 1146 Magyarország

Társasház utólagos lift építése. 3 emeletes a ház, plusz tetőtér

Lakásfelújítási terv elkészítése és jóváhagyása

Budapest, Rákóczi út 71, 1081 Magyarország

Jó napot, A nevem Anastasia. Van egy lakásom Budapesten. Egy másik országból érkezett barátom terve és terve alapján újítottam fel. De egy ideje hivatalos levelet kaptam Főváros Kormányhivatala. Kéri, hogy a felújítást állítsák le, és a tervet hivatalukhoz nyújtsák be jóváhagyásra vagy megerősítésre. Ezért olyan szakembert keresek, aki kész dokumentumok elkészítésére és hivatalos levél fogadására a javítás folytatására. Ha készen áll a munkára, találkozunk, vagy telefonálunk, hogy tisztázzuk a részleteket. Tisztelettel, Anastasia Kopylova Tel +************ (hívásokhoz) +*********** (üzenetküldőknek)

Erkély felújítás

Budapest, Margit körút 69, 1024 Magyarország

Erkély szélekről darabok leváltak. an ahol csak repedések vannak

Festés ,mázoláy

Festés mázolás .

Konektor nem müködik

Budapest, Nagymező u. 4, 1065 Magyarország

Konektor nem működik

Belvárosi ingatlan felujitas

Budapest, Magyarország

Belvárosi íratlan felujitas

WC hátfal készítés

Újpesti panellakás WC hátfal készítésében kérek segítséget.

100m2 lemez vasalása 2 soros hálo szálvasbol

Dunakeszi, Verseny u. 1, 2120 Magyarország

100m2 lemez vasalasa szálvasbol a vasat kézzel kell feladni 1 szintett kb 3 m

Kerítés építés

Budapest, XXI. kerület, Magyarország

Árajánlatot várok az alábbi munka teljeskörű lebonyolítására. 250 fm elemes beton kerítés 2 méter magasságig. A telepítés csepel, teljesen üres telek! Az ajánlatokat kizárólag írásos formában tudjuk befogadni ( *******.******@**********.** ) e-mail címre elküldve. A munka megvalósulása 2024 február. Az árajánlathoz kérem becsatolni a szerződés tervezetet.

Festés,burkolás

Budapest, Podmaniczky u. 32, 1062 Magyarország

Lakás festés ,burkolás

Műanyag ablakpárkány csere - belső

Budapest, Etele út, 1119 Magyarország

1db belső műanyag ablakpárkány csere a 11. keruletben. 212cm széles 12cm kilatszo resz.

Termosztát bekötése

Budapest, Magyarország

Vezeték nélküli termosztát jeladó kazánba kötése

Üzlethelyiség kialakítása garázsban

Dunakeszi, 2120 Magyarország

Garázsban gipszkarton fallal kialakítani egy kisebb helyiséget, laminált padló kialakítása (szerelő akna van a garázsban) Méret: 4m X 2,5m, magasság 2,5m Mosdó, csaptelep és villany szerelés a helyiségen belülre (víz, villany, csatorna van a garázsban) Garázsajtó csere (2,5m X 2,5m) üveges ajtó és félig üveges fix nyílászáróra.

Fal vésése

Szakembert keresek, hogy a falra/plafonon előre filccel megjelölt vonalon áramáthúzáshoz a falat kivésse (az áramkötés és azzal kapcsolatos munkálatokra nincs szükség), 48 nm lakás Budán a 12. kerületben.

Homlokzati álvány bérelhető, kiadó

Budapest, Bezerédj Pál u. 16, 1154 Magyarország

Kiado bérelhető homlokzati álvány kaukció és napi díj nélkül szállitással. Ha felkeltettem érdeklődését hivjon a O6 2O *** **** számon.

Beltéri ablak befalazása

Budapest, Népfürdő u., Magyarország

Köszönöm az ajánlatokat. Találtam kőművest.

ablak

Budapest, 1116 Magyarország

Ipari alpinistát keresünk! Keressük azt az ipari alpinistát, aki egy 10 emeletes panel társasház tetejéről ( 11. emelet ) a 8. emeletéig le tud ereszkedni, aki(k)nek, az épület síkjától legalább fél méterre túlnyúló erkélyek és redőnytokok nem okoznak gondot. Tömítési munkálatokra van szükség. A 9. emeleti lakás beépített erkélye alatti cseppentő lemez és beton közti részt kellene tömíteni. A munka bővebb leírása: Adott egy panel beépített erkély, ami külső időjárási hatások miatt jelenleg csak átnedvesedik, később beázhat. A munka az időjárásálló tömítőanyagok felviteléről és bedolgozásáról szól, a kartus(ok)on megjelölt módon. A munka további része más egyéb ( oldala, teteje, széle, stb), nehezen körülírható tömítési munkálatokat foglal magába ( erkély oldala, széle, stb ). A munkához szükséges tömítőanyag(SikaFlex Fc11-, Sika Zsindelyragasztó), szerszámok már korábbról a rendelkezésre állnak. A munka vállalásának feltételei: 1: helyszíni felmérés 2: árajánlat ( lehetőleg emailben, de minimum írásban ) 3: bemutatott alpinista engedély és érvényben lévő szavatossági idő az alpinista kellékekre 4: garanciát vállal a felhasznált anyagokon feltüntetett minimum szavatossági időre 5: szerződés ( 2 tanú, szerződött felek aláírása ) 6: dokumentáció ( az elvégzett munkáról készült képek, hogy nyugodtan alhassunk ) Köszönet.

Beázás ,vakolat leveres ,gipszkarton

Budapest, Budapest Lónyay utca 49, földszint, 2, 1093 Magyarország

Bezárt omlik a vakolat ,új menyezet kell

Ajtók felújítása

Budapest, Vígszínház u. 2, 1137 Magyarország

Régi Ajtók csiszolás, gitt ,festés

Födém szigetelés. Üveggyapot Befújásos. 72nm házon.

Csobánka, 2014 Magyarország

Födém szigetelés. Üveggyapot Befújásos. 72nm házon.

Regisztrálj és értesülj azonnal az új munkákról elsőként

Kapj 267.000 – 336.000 Ft-ot a Qjob-on a munka elvégzéséért

Regisztráld vállalkozásodat
  • 2000+ új feladat minden héten
  • Válaszd ki azt a megbízást, ami az időbeosztásod szerint megfelelő
  • A Qjob-ügyfeleket telefonon és e-mail keresztül ellenőrizzük

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér segédmunkás állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: segédmunkás állás? A legtöbb szakember segédmunkás állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2600-6000 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 18000-39000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 17%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: segédmunkás állás?
Kinek a megbízásából fogok dolgozni?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06