Brandépítéshez profi segítségre van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 298 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt céges weboldal készítés árak — 900 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

36 marketinges most online

István K.

István K.

Mi a feladat?

Tivadar K.

Tivadar K.

Holnapra kész is lesz.

Ottó J.

Ottó J.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a brandépítés?

1600 - 3000 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Szerezzen rengeteg megrendelést Ön is a keresőből érkező ingyenes forgalomból! Elégedett ügyfeleink ajánlását weboldalunkon elolvashatja! 2006 óta a piacon. Gyors árajánlat.

 • Brandépítés

  2600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Szavakat nem találok a weboldalamra!! :) Emese és Detti szuper gyorsasággal és hozzáértéssel álltak neki. Elképzelésem sem volt nagyon a három színen kívül mit, hogyan szeretnék majd látni... Pontosan olyanra készítették el, ami engem tükröz, amilyen én vagyok, amit képviselek. Nem mellesleg szinte 0-24ben elérhetőek voltak, ami még inkább meggyorsította a folyamatot.

Ramóna
2 éve

UX / UI szemléletű weboldalakat fejlesztünk, amelyek meggyőzőek az érdeklődőknek. Segítünk a szövegek megírásában és számíthatsz ránk a marketing kampányok...

 • Brandépítés

  1900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív: , képzettség, válaszadási hajlandóság, .

Kitti
2 éve

Válassza az Operel integrált webáruház szoftverét a hatékony vállalkozás menedzsmentért! Vegye igénybe ügyfél támogatási szolgáltatásunkat. Kérjen ingyenes próbaverziót! Már havi 19.500 Ft-tól. Szerverköltség nincsen. Használatra kész szoftver. CRM+webshop+ügyvitel.

 • Brandépítés

  1800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon megbízhatóak, korrektek.

Alajos
2 éve

Nem csak a programozás alapokat tanulhatnod meg, junior szoftverfejlesztő válhat belőled. 70-nél is több partnercégünk vár állással a képzés után. Jelentkezz most! Áfamentes képzés.

 • Brandépítés

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Aki teheti messziről kerülje el őket.

Eva
2 éve

Legjobb Wordpress tárhely akár előretelepítve! SEO barát gyors és biztonságos Wordpress tárhely, folyamatosan elérhető ügyfélszolgálat. WP Gyorstelepítés. WooCommerce védelem. WooCommerce víruskereső. WooCommerce verziófigyelő. WooCommerce optimalizáló.

 • Brandépítés

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Egy tüzéptelep weboldalának az elkészítésével bíztam meg Gábort. Az elvégzett munkával teljes mértékben elégedett vagyok. Nagy tapasztalatának köszönhetően remek ötletekkel egészítette ki az elképzeléseimet, és hasznos tanácsokat adott a leendő weblap kinézetével kapcsolatban. Az elkészült honlap használatának a betanítása is gördülékenyen ment, és később is nagy türelemmel válaszolt az esetlegesen felmerülő kérdéseimre. Az elkészült weblappal 100%-ban meg vagyok elégedve.

Marika
2 éve

Magyarázó animációkat csinálunk tripla garanciával: Mondd el egyszerűen és szerethetően!

 • Brandépítés

  1300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors ügyintézés, korrekt alkalmazottak.

Fanni
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat brandépítésre?

Rendelj brandépítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Brandépítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Brandépítés: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál a brandépítés átlagos díja 1600-3000;Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákfigyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatók marketingeseket?

Ebben a pillanatban 237 szakember áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a brandépítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

A brandépítés kategóriához 308 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Marketingesek - hogyan válasszunk közülük?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható szabadúszót?

Először is a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó marketingeseket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót felkérni a feladat elvégzésére?

Sok esetben olcsóbb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas